Şimdi Ara

Launcer ahta lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun simgesine tıklayınca biraz bekledikten sonra böyle bir hata alıyorum sebebi nedir arkadaşlar.İnterent ayarlarınızı felan kontrol edin diyor kontrol ettim bilgisayarım modemde tanımlanamıyormuş ama internet bağlı

Launcer ahta lütfen yardım.

• Bu sorunun genel çözümü modeme reset atmaktır.Bir denerseniz sonuç alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Bu sorunun genel çözümü modeme reset atmaktır.Bir denerseniz sonuç alabilirsiniz

Reset atılmıştır ayarlar baştan yapılmıştır ama bir değişiklik yok

bir izin günümüzde wow oynayak diyoruz rahat rahat oda yok.
  • Peki firewall WoW'u engelliyor olabilir mi? Ya da herhangi bir antivirüs programı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Peki firewall WoW'u engelliyor olabilir mi? Ya da herhangi bir antivirüs programı?

Sanmıyorum çünkü şimdiye kadar hiç sorun çıkmamıştı durup dururken olucağını sanmıyorum ayrıca bir antivirüs yüklemedim.

Ama modem ayarlarında bir gariplik var gibi geldi anlamadım gitti.
  • Biraz geç olucak ama daha sonra bu hatayı alacak arkadaşlar da faydalansın. Wowun dosyasına gir WoW uygulamasına bas. Sorun kalkıcaktır. Bir dahaki girişinde masaüstüne gönderilen uygulamadan girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evergl

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/2996449897?page=1

Teşekkürler dostum biraz geç yetiştiniz ama sorun halloldu.

Yalnız bir problem var oyunu silmiştim tekrar yüklemek için

indirmek için bile server a bağlanmıyordu ama halloldu senin verdiğin linkten bunu buldum

http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=21288

• direkt launcher'daki repair tool'u çalıştırdığında da sorun çözülüyor, aynı şey benimde başıma gelmişti.
  • bana da oluyor bazen, launcherdan kaynaklanıyor genelde. ben de genelde launcher kullanmadan giriyorum hem daha hızlı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.