Şimdi Ara

launch blacklight retribution kurdum çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben launch blacklight retribution kurdum patch yüklemesinide yaptı fakat play dediğim zaman açılmıyor uyarıda vermiyor oyun bir türlü açolmadı sebebi nedir acaba bilgisi olan varmı oyunun videosu bu http://www.youtube.com/watch?v=-NvG13KpbtI

• anlıyan yokmu aranızda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gb indirdikten sonra benden 4gb patch isteyince silmiştim.
  • ben o 5 gb patch de yükledim ama ekrana küçük bir pencere geliyor ve bir anda kayboluyor sonra patch yükleme yani oyuna giriş penceresi geliyor play diyorum patch penceresi bir anda kayboluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda sorunu buldum ve oyuna girdim sorunun ne olduğuna gelince oyununmasa üstü ikonuna sağ tıklayıp özellikler bölmünden dosya konumuna tıklanacak sonra redist dosyasındaki bazı eksik programlar kurulmamış onları kurdum düzeldi :)
  • sonunda sorunu buldum ve oyuna girdim sorunun ne olduğuna gelince oyununmasa üstü ikonuna sağ tıklayıp özellikler bölmünden dosya konumuna tıklanacak sonra redist dosyasındaki bazı eksik programlar kurulmamış onları kurdum düzeldi :)
  • beyler bu oyun gerçek ten cok güzel yalnız ingilizce olduğu için bazı şeylerini çözemedim ingilizce bilen varsa bu oyunu bir araştırsın bizde bilgilerinden faydalanırız
  • steam da oyun kütüphanemde var ne zaman açmak istesem resimdeki ekrandaki play tuşana basınca oyun açılmadan kapanıyor varsa çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim.
    sistem özelliklerime gelince piyasadaki oyunların alayını sorunsuz açıyorum sorun sistemde değil
    http://c1207.hizliresim.com/z/5/9c7vr.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lose_yourself -- 5 Temmuz 2012; 21:12:21 >
  • Bunun çözümünü biz bilemeyiz.Sadece tekrar yüklemeni önerebiliriz.Sistemin piyasadaki çoğu oyunu kaldırıyor olabilir ama bu oyunun grafikleri gerçekten çok iyi.Oyunda zaten full grafikten ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Temmuz 2012; 1:30:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.