Şimdi Ara

Launch Pad [Ana Konu] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
14
Favori
45.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svykr

aynı durum bende de var fl studiodada kendi çapımda kendi müziğimi yapıyorum hoşuma giden şeyler çıktıkca daha çok alasım geliyor.ayrıca üni okurken hobi olarak uğraşabilirsin abartmadığın sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.

Valla ben şu launchpadle uğraşan arkadaşıma soracağım herşeyi öğrendiklerimi size aktarırım, zaten şu an lise sondayım hocam şimdi sınava çalışırken alsam sorun olur diye düşündüm o yüzden üniversiteyi sordum sizce lisede de yapılabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theskyfr

quote:

aynı durum bende de var fl studiodada kendi çapımda kendi müziğimi yapıyorum hoşuma giden şeyler çıktıkca daha çok alasım geliyor.ayrıca üni okurken hobi olarak uğraşabilirsin abartmadığın sürece bir sorun olacağını sanmıyorum.

Valla ben şu launchpadle uğraşan arkadaşıma soracağım herşeyi öğrendiklerimi size aktarırım, zaten şu an lise sondayım hocam şimdi sınava çalışırken alsam sorun olur diye düşündüm o yüzden üniversiteyi sordum sizce lisede de yapılabilir mi?

Bu işin lisesi Üniversitesi yok. Derslerinize engel olacak bir durum yok. Alın fırsat buldukça çalışın. Gece gündüz çalışmanız gerekmiyor.

• Arkadaşlar merhaba. Ben dün Novation Launchpad Mini aldım; ancak biraz emek isteyen bir cihaz olduğunu gördüm ve bu yüzden kullanamayacağımı farkettim. Akalın Müzikten sipariş ettiğim bu cihazın kutusunu açtığım için malesef iade edemiyorum. Bu sebeple ilgilenen arkadaşlar varsa satmayı düşünüyorum. Daha dün Akalın Müzikten 323 Lira ya aldım. Fiyatına bakabilirsiniz.http://www.akalinmuzik.com/LaunchPad-Mini,PR-6241.html

Eğer hiç kullanmadığım bu cihazı almak isteyen varsa 260 Liraya veriyorum.

Size direk Akalın Müzik faturasıyla göndereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

quote:

Bu işin lisesi Üniversitesi yok. Derslerinize engel olacak bir durum yok. Alın fırsat buldukça çalışın. Gece gündüz çalışmanız gerekmiyor.

Öyle diyorsan öyledir usta ama şimdi para toplamam lazım bu sene staj var ordan onun parasıyla temiz ikinci el alınır mı?

• Alınır

• Arkadaşlarım, abilerim selamlar. Ableton ile uğraşmalarım devam ediyor. Bu ışık olayını bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Olay şu: tuşa bastığın zaman ayarladığın tuşarlın ışığı yanıcak yani bunun ayarlarını nasıl yapıcam konuda bilgisi olan yardımcı olursa süper olur. teşekkürler
  • theskyfr kullanıcısına yanıt
    fullhd cevabı vermiş zaten bilgisayar oyunu oynuyorsan eğer bununla uğraş daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadrider44

Arkadaşlarım, abilerim selamlar. Ableton ile uğraşmalarım devam ediyor. Bu ışık olayını bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Olay şu: tuşa bastığın zaman ayarladığın tuşarlın ışığı yanıcak yani bunun ayarlarını nasıl yapıcam konuda bilgisi olan yardımcı olursa süper olur. teşekkürler

Önce ayarlamaya çalıştığın Sample isminin altında altında launchpad seçeneği var onu tekrar seçiyorsun. Altındaki channel seçilebilir duruma gelince oradan channel 5 i seç. Genelde bilindik ses kartlarının kanalı 5 oluyor. Yazmazsa diğer kanalları dene. Tahminim 5 te yanacaktır. Bi ekran görüntüsü atsan yeri gösterebilirim.daha anlaşılır olur

• Usta peki her insan bu parmak hareketlerine alışabilir mi ya ben videoları izledikçe benim parmaklar o kadar hızlı nasıl basıcak diyorum da
  • quote:

Usta peki her insan bu parmak hareketlerine alışabilir mi ya ben videoları izledikçe benim parmaklar o kadar hızlı nasıl basıcak diyorum da

O hız çok problem değil. Çaldıkca parmaklar alışıyor sorun yok ama önemli olan senin müzik yeteneğin. Yani müzik kulağı dedikleri şey. Biliyorsunuz ki her insanda yok bu.

• launchpad den almaya niyetlendim. yurt dışından alınca daha ucuza geliyormuş. bi baktım bende.
    türkiyede 650 lira civarı. amazondan 155 dolara buldum 445 lira civarında geliyor. ama yurt dışından alışverişte 75€yada 75 $ dan sonrasına vergi biniyor. 445 lik dediğime 60 küsür lira vergi biniyo. bu dediğim launchpad s.
    bide launch pad mini var oda. 89 dolar diyor. sorum şu.

s ile mini arasında çok bi fark varmı. sadece büyüklük farkımı var ?
  • Bunu onceden de sormuştum ve yine sen cevaplamıştın üstad teşekkürler ama demek istediğim bu değil. Örnek olarak şunu soyliyim bir tuşa bastığın zaman birden çok ışık yakma renklerini ayarlama felan bunlardan bahsediyorum. bunu nasıl ayarlayabilirim? İnstagramdan videolarıma bakabilrsin üstad. Eğer varsa tabi.. (whatsappshap)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadrider44

Bunu onceden de sormuştum ve yine sen cevaplamıştın üstad teşekkürler ama demek istediğim bu değil. Örnek olarak şunu soyliyim bir tuşa bastığın zaman birden çok ışık yakma renklerini ayarlama felan bunlardan bahsediyorum. bunu nasıl ayarlayabilirim? İnstagramdan videolarıma bakabilrsin üstad. Eğer varsa tabi.. (whatsappshap)

Anladım sen sıfırdan led kombinasyonu oluşturmak istiyorsun... Bunu yapabilmek için aşağıdaki video çok yardımcı olmuştu bana.

• @FullHD
    launchpad s ile mini arasında ne gibi bi fark var?
  • Teşekkürler hemen izliyorum :)
  • R!OT ta icat çıkarmış. Uğraştıracak bizi yine günlerce hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 15 Temmuz 2014; 20:30:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

launchpad den almaya niyetlendim. yurt dışından alınca daha ucuza geliyormuş. bi baktım bende.
    türkiyede 650 lira civarı. amazondan 155 dolara buldum 445 lira civarında geliyor. ama yurt dışından alışverişte 75€yada 75 $ dan sonrasına vergi biniyor. 445 lik dediğime 60 küsür lira vergi biniyo. bu dediğim launchpad s.
    bide launch pad mini var oda. 89 dolar diyor. sorum şu.

s ile mini arasında çok bi fark varmı. sadece büyüklük farkımı var ?

Yanlışınız var launchpad S 615 tl iken Launchpad 515 e kadar fiyat bulunabiliyor.
    Launchpad mini ise daha ucuz ama mini küçük boyutlu olduğu için tutmadı. Bende beğenmedim o cihazı. Küçük olduğu için hareket alanı az dolayısı ile zorluyor insanı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada düz modeli
    http://www.panmusic.com.tr/novation-launch-pad-midi-kontroller-urun1370.html

• bak hocam orada yurt dışından alınca ucuza geldiğini yazmamışımgaliba.
    mesala bu launchpad s amazon.com vergi biniyor buna 450 ye felan geliyor.
    buda minin fiyatı amrazon.com buda ortalama 220 liraya felan geliyor ama önermşyorsanız almayacam onu aybaşında burs yatıyor az biraz destekle alamayı düşünüyorum.
    öneriniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

bak hocam orada yurt dışından alınca ucuza geldiğini yazmamışımgaliba.
    mesala bu launchpad s amazon.com vergi biniyor buna 450 ye felan geliyor.
    buda minin fiyatı amrazon.com buda ortalama 220 liraya felan geliyor ama önermşyorsanız almayacam onu aybaşında burs yatıyor az biraz destekle alamayı düşünüyorum.
    öneriniz için teşekkürler.

Tabiki amazonda daha uygundur ama işte nasıl olur gelir mi değer mi tartışılır...

Size tavsiyem normal alın mini pişman edebilir.
    Ben 2. El 1 kere kullanılmış S almıştım 400 tl ye.bulabilirseniz daha mantıklı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.