Şimdi Ara

launcher' dolmuyor yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba öncelikle ve yanlış yere actıysam konuyu şimdiden özür dilerim .Ben siteden KO'yu indirdim ve oyunu kurdum ama launcher dolmuyor start gelmiyor yardım edebilir misiniz ? şimdiden teşekkürler ( en son patch kaç bu arada )

• Yapay Zekanın Yanıtı

Knight Online Launcher Dolmuyor

Knight Online Launcher Dolmuyor 2022

Knight Online oyununu oynamak isteyen oyuncular, "Knight Online Launcher Dolmuyor" hatasıyla karşılaşabiliyorlar. Bu sorun, özellikle 2022 yılında yaygınlaşmıştır.

Knight Launcher Dolmuyor

Launcher, bir oyunu başlatmak için kullanılan bir yazılımdır. Knight Online Launcher, oyunun güncellemelerini kontrol eder ve oyunu başlatır. Ancak, bazı durumlarda launcher dolmayabilir ve oyunu başlatmanıza engel olabilir.

Knight Online Launcher Dolmuyor 2023

Bu sorun, 2023 yılında da devam etmektedir. Launcher'ın dolmamasının birkaç nedeni olabilir:

• İnternet bağlantısı sorunları
    • Güvenlik duvarı ayarları
    • Knight Online sunucularında bakım çalışması
    • Launcher'ın bozuk olması

Launcher'ın dolmama sorununu çözmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsin:

• İnternet bağlantını kontrol et.
    • Güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et ve Knight Online'a izin ver.
    • Knight Online resmi sitesini ziyaret ederek sunucuların bakımda olup olmadığını kontrol et.
    • Launcher'ı yeniden yüklemeyi dene.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse, Knight Online destek ekibiyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorunun cevabı bu konuda galiba .

http://forum.donanimhaber.com/m_33810414/tm.htm
  • En son patch 1751, Patchleri manuel olarak yükle. Server dosyasından versiyonu, Yüklediğin patche göre yap. Kendi yüklemeye başlar sonra. Konuda da var cevabı zaten. Kolay gelsin.
  • Bendede olmuyordu 1720 başlattım normal yükledi şuan oyunda da bir sorun yok.
  • tşşkrler beyler yüklüyor patchleri
  • sagolasınız 1720 de yüklemeye başladı vallaha 4 gündür deniyordum yapmayı cok sagolun azdaha kafayı yiyecektım
  • Birşey değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.