Şimdi Ara

Lavabo bataryası en iyi marka? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
69.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bi iki yeri değiştirmeyi düşünüyorum evde. Alman ürünlerini de severim. Hocam tamam kral. Ama giriş seviyesi ürünü 400 TL. Yani biraz da fiyat performans olarak değerlendirmek. Gerekmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekmez, ordan artırdığın parayı nasıl olsa başka yere harcayacaksın, al gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nenemgilin evinde eca var 30-35 senelik daha contası değişmemiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle kral tahtına Grohe'yi oturtalım sonra devam edelim...

ECA iyidir ama Artema için aynısını söyleyemeyeceğim...Mutfakta birkaç yıl kullandım,içinden siyah siyah siyah partiküller gelmeye başladı,fabrika ile bağlantı kurdum,bana fatura soruyor,fatura kim bilir nerede,attım mı sattım mı yıllar geçmiş aradan...Yahu bunu ben nereden alırsam alayım sonuçta üreten sensin,para senin cebine girdi,yok eleman "Nuh diyor peygamber demiyor,gelip bakarız servis parası alırız" diyor...Ben de "lanet olsun sizin yapacağınız işe" deyip armatürü değiştirdim,o gün bu gündür Artema ile işim yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Öncelikle kral tahtına Grohe'yi oturtalım sonra devam edelim...

ECA iyidir ama Artema için aynısını söyleyemeyeceğim...Mutfakta birkaç yıl kullandım,içinden siyah siyah siyah partiküller gelmeye başladı,fabrika ile bağlantı kurdum,bana fatura soruyor,fatura kim bilir nerede,attım mı sattım mı yıllar geçmiş aradan...Yahu bunu ben nereden alırsam alayım sonuçta üreten sensin,para senin cebine girdi,yok eleman "Nuh diyor peygamber demiyor,gelip bakarız servis parası alırız" diyor...Ben de "lanet olsun sizin yapacağınız işe" deyip armatürü değiştirdim,o gün bu gündür Artema ile işim yok...

Biraz önce aldım,fiyatı 750€

Lavabo bataryası en iyi marka?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elk.de kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun,güle güle kullan ama fiyat biraz yüksek değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Hayırlı olsun,güle güle kullan ama fiyat biraz yüksek değil mi?

Sağol hocam

Sensörlü olduğundan biraz pahalı,grohenin muslukları ucuz değil zaten,kaliteli musluk yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GPD LER HALA iyi mi arkadaşlar iyi değilse iptal edeyim, hala iptal imkanım var, bir artema eca banyo bataryası parasına 2 banyo 2 lavoba bataryası aldım gpd ne dersiniz, kullanan var mı

• GPD orta kalitedir. Sensörlü musluk almıştım. Daha görür görmez sensör kutusunun çok kalitesiz olduğunu farkettim ki haklıymışım. Sensörü ara ara arıza vermeye başladı. Bilirsiniz bazen olan arızayı servis kendi görmeyince rapor tutmaz. Neyse garanti bitince iyice bozuldu zaten. Stecell musluk sensörlerinin kaliteli olduğunu biliyordum. Satın alıp taktım GPD musluğuma. Tık yok hala kullanıyorum. Bataryasını tuz ruhuyla temizlemiştim ama GPD yazan yazısının kenarlarındaki krom soldu. Sanırım GPD yazısı krom kazınarak yazılmış.

Lavabo bataryası en iyi marka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 13 Ağustos 2023; 22:10:34 >

• hocam ben 2 tane lavoba 2 tane de banyo termostatlı aldım, şu an için memnunum, valla ne diyim termostatlı banyo bataryasını kullanınca medeniyet gördüm dedim.

• Caesar_ kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 yıl geçmiş ama mesajı görünce yazmak istedim.
    Eve sizin almış olduğunuz Grohenin banyo bataryasını almayı düşünüyorum memnun musunuz herhangi bir sıkıntı çıkardı mı bu sürede ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hotick H kullanıcısına yanıt

Grohe bu işin kralıdır, yeniden ihtiyacım olsa yine şaşmam, ama şu an uçmuştur fiyatlar :)

Unutmadan kalite sırası;

Hans Grohe > Grohe

• Sincaplar bilmez. Bu işin piri delta'dır. (leland)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.