Şimdi Ara

Lavabo bataryası en iyi marka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
69.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlayan var mı bu işlerden, fiyat/performans açısından en iyi marka nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lavabo Bataryası Seçerken En İyi Markalar

Lavabo bataryası seçimi, mutfak veya banyonun genel görünümü ve işlevselliği açısından önemli bir karardır. Piyasada çok sayıda marka ve model mevcut olduğundan, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun seçimi yapmak zor olabilir.

En iyi lavabo bataryası markaları arasında genellikle şunlar yer alır:

• ECA: Dayanıklılığı ve şık tasarımlarıyla bilinen, yüksek kaliteli bataryalar üreten bir Türk markasıdır.
    • Artema: İtalyan estetiğini Alman mühendisliğiyle birleştiren, yenilikçi ve şık bataryalar tasarlayan bir markadır.
    • Vitra: Geniş bir ürün yelpazesine sahip, Türkiye'nin önde gelen batarya üreticilerinden biridir.
    • Grohe: Alman kalitesiyle tanınan, dayanıklı ve teknolojik olarak gelişmiş bataryalar sunan bir markadır.

ECA mı Artema mı?

ECA ve Artema, her ikisi de yüksek kaliteli lavabo bataryaları üreten güvenilir markalardır. ECA, dayanıklılığı ve uygun fiyatlarıyla bilinirken, Artema şık tasarımları ve yenilikçi özellikleriyle öne çıkar.

Artema mı ECA mı?

Bütçe ve estetik tercihlerinize bağlıdır. Dayanıklılık ve uygun fiyat arıyorsanız ECA iyi bir seçim olabilir. Şık tasarım ve yenilikçi özellikler önceliğinizse Artema daha uygun olacaktır.

ECA mı Vitra mı?

ECA ve Vitra, Türkiye'deki en popüler lavabo bataryası markalarındandır. ECA dayanıklılığıyla öne çıkarken, Vitra daha geniş bir ürün yelpazesi sunar.

Grohe mi Artema mı?

Grohe, Alman kalitesi ve dayanıklılığıyla tanınır. Artema ise estetik ve yenilikçiliğiyle bilinir. Hangi markanın sizin için daha iyi olduğuna karar vermek, bütçenize, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır.

Baymera Nasıl Bir Marka?

Baymera, nispeten yeni bir Türk lavabo bataryası markasıdır. Uygun fiyatlı ve şık tasarımlı bataryalar üretmesiyle bilinir. Uzun vadeli dayanıklılıkları hakkında daha az bilgi mevcuttur.

En İyi Armatür Markaları

Lavabo bataryalarının yanı sıra, GROHE, Hansgrohe, Kohler ve Moen gibi birçok başka armatür markası da bulunmaktadır. En iyi markayı seçerken bütçenizi, ihtiyaçlarınızı ve kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurmalısınız.

Mutfak Bataryası Tavsiye

Mutfak bataryası seçerken, kullanım sıklığınızı, tencere ve tavaların boyutunu ve musluk başlığının hareket alanını göz önünde bulundurmalısınız. Çekilebilir veya sprey başlıklı modeller, temizlik ve yemek hazırlama için daha fazla esneklik sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • artema eca iyidir ama fiyatları acayip pahalı.
    buna yakın kaliteli yerli markalar var ŞPD gibi örneğin.
    sizin sorduğunuz fiyat/performans ürünler bunlar bence.
    şpd nin 1. kalite bataryası 80 ytl.aynı kalite de ki eca 150 ytl felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

artema eca iyidir ama fiyatları acayip pahalı.
    buna yakın kaliteli yerli markalar var ŞPD gibi örneğin.
    sizin sorduğunuz fiyat/performans ürünler bunlar bence.
    şpd nin 1. kalite bataryası 80 ytl.aynı kalite de ki eca 150 ytl felan
    Her marka kendi içinde derecelendiriyor bildiği kadarıyla.Ancak Artema ilk akla gelen markadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Her marka kendi içinde derecelendiriyor bildiği kadarıyla.Ancak Artema ilk akla gelen markadır

Alıntıları Göster
    Fazla anlamam ama evi aldığımızda aklımda kalanlardan birkaç marka var..

Artema,ECA..
  • quote:

Orijinalden alıntı: droll

Fazla anlamam ama evi aldığımızda aklımda kalanlardan birkaç marka var..

Artema,ECA..

Alıntıları Göster
    ECA. Ayrıca Adell
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

ECA. Ayrıca Adell

Alıntıları Göster
    ECA - ARTEMA - PDK
  • quote:

Orijinalden alıntı: dainesee

ECA - ARTEMA - PDK

Alıntıları Göster
    eca artema
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

eca artema

Alıntıları Göster
    Geberit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimaxsahinabi

Geberit.

Alıntıları Göster
    ben bi tesisatçı olaraktan size ecayı öneriorum çok taktım çünki
  • quote:

Orijinalden alıntı: splash20

ben bi tesisatçı olaraktan size ecayı öneriorum çok taktım çünki

Alıntıları Göster
    Duracell en iyisidir arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerzek Şaban

Duracell en iyisidir arkadaşım

Alıntıları Göster
    Sucu'nun bana daha dün söylediği şey, Artema'nın bir numara olduğuydu. 1990 yılında kendi evine taktığı banyo bataryasının hala taş gibi çalıştığını söylemişti. Bizim evde de Artema var, 1993'ten beri sorunsuz kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sucu'nun bana daha dün söylediği şey, Artema'nın bir numara olduğuydu. 1990 yılında kendi evine taktığı banyo bataryasının hala taş gibi çalıştığını söylemişti. Bizim evde de Artema var, 1993'ten beri sorunsuz kullanıyoruz.

Alıntıları Göster
    ECA alınmıştır, teşekkürler cevaplarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

ECA alınmıştır, teşekkürler cevaplarınız için.

Alıntıları Göster
    Grohe derim baska bir sey tanimam.sonra da Hansa gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur

Grohe derim baska bir sey tanimam.sonra da Hansa gelir

Alıntıları Göster
    bu tip ürünleri karşılaştırmak için bu site ideal tavsiye ederim

http://www.onlineyapimarketim.com/kategori.asp?id=96

• quote:

Orijinalden alıntı: silvercosmos

bu tip ürünleri karşılaştırmak için bu site ideal tavsiye ederim

http://www.onlineyapimarketim.com/kategori.asp?id=96

Alıntıları Göster
    konuyu birazcık hortlatalım dayanamıyorum yazıcam.:)

bana göre en iyisi GROHE dir ve şu termostatik vanalarını ilk bunlarmı bulmuştur bilmiyorum ama devrimdir. armatör ve muslukta hem kalite hemde lüks bir arada sunarlar örneğin banyo bataryasında bilindiği gibi iki yön vardır bir küveti doldurmak birde tepe duş tabancası klasikte bir cubuk vardır yada klips yıkarı çekince tepe duş aşağı indirince küveti dolduran musluk çalışır ama bu ürün hiç kullanıcıyı yormaz musluğunu biraz kaldırınca küvet dolar tam kaldırınca tepe duş çalışır klipsin otomatik çalışması beni hayran bırakmıştır kendisine. neyse çok detaya girdim en iyilerdendir.

sonra tabiki ARTEMA ECA VE KALE gelir bunların ürünleride çok kalitelidir özellikle artema ve eca insan türk malı olduğunu inannamıyor bizim türkler olarak en iyi markalarımızdır bunlar candır sahip çıkılması gerkir.
    artemanın solmazlık garantisi insanı hayran bıraktırır.
    VE ARTEMA, ECA, KALE MUSLUKLARI göz kapalı alınabilir ürünlerdir ve çok çok uzun ömürlüdürler.

ayrıca geçen gün koçtaşta GPD diye bir marka gördüm bahsedilen markalar kadar kaliteli olmasada fiyat performans olarak çok uygun gördüm ve kaliteside tatminkar biraz kurcaladım oldukça iyi ürünleri vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 26 Mart 2014; 15:42:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer135

bana göre en iyisi GROHE dir ve şu termostatik vanalarını ilk bunlarmı bulmuştur bilmiyorum ama devrimdir. armatör ve muslukta hem kalite hemde lüks bir arada sunarlar örneğin banyo bataryasında bilindiği gibi iki yön vardır bir küveti doldurmak birde tepe duş tabancası klasikte bir cubuk vardır yada klips yıkarı çekince tepe duş aşağı indirince küveti dolduran musluk çalışır ama bu ürün hiç kullanıcıyı yormaz musluğunu biraz kaldırınca küvet dolar tam kaldırınca tepe duş çalışır klipsin otomatik çalışması beni hayran bırakmıştır kendisine. neyse çok detaya girdim en iyilerdendir.

sonra tabiki ARTEMA ECA VE KALE gelir bunların ürünleride çok kalitelidir özellikle artema ve eca insan türk malı olduğunu inannamıyor bizim türkler olarak en iyi markalarımızdır bunlar candır sahip çıkılması gerkir.
    VE ARTEMA, ECA, KALE MUSLUKLARI göz kapalı alınabilir ürünlerdir ve çok çok uzun ömürlüdürler.

ayrıca geçen gün koçtaşta GPD diye bir marka gördüm bahsedilen markalar kadar kaliteli olmasada fiyat performans olarak çok uygun gördüm ve kaliteside tatminkar biraz kurcaladım oldukça iyi ürünleri vardı.

Bi hort da benden.

1-2 aya tadilat işine girişecem evde, benim kafamda 3 marka var, Artema, Ece ve Grohe.

Bunlardan başka marka da almam kesinlikle.

Ama aklım hep Grohe'ye gidiyor en baştan beri.

Grohe'yi nasıl bilirsiniz arkadaşlar ?

Ben Grohe almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caesar_

quote:

Orijinalden alıntı: zafer135

Bi hort da benden.

1-2 aya tadilat işine girişecem evde, benim kafamda 3 marka var, Artema, Ece ve Grohe.

Bunlardan başka marka da almam kesinlikle.

Ama aklım hep Grohe'ye gidiyor en baştan beri.

Grohe'yi nasıl bilirsiniz arkadaşlar ?

Ben Grohe almak istiyorum.

Alıntıları Göster
    HOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gavura para yedirmem banyo+wc+mutfak vitrifiye+batarya ürünlerinde VITRA+ARTEMA dan şaşmam....

hele ülkemde bu kadar kalitelisi varken....siz de Türk malından şaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 12 Şubat 2016; 2:44:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

HOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gavura para yedirmem banyo+wc+mutfak vitrifiye+batarya ürünlerinde VITRA+ARTEMA dan şaşmam....

hele ülkemde bu kadar kalitelisi varken....siz de Türk malından şaşmayın

Alıntıları Göster
    Lenovo diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-91C8836C4

Lenovo diye okudum

Alıntıları Göster
    Geberit'i tek geçerim.
  • Hortlak geldi haaanım.

Birine beddua edeceksen tadilatlara gelesin diyeceksin, bundan daha ağır beddua edemezsin.

Bir evin tadilatını yapmıştım 4 sene önce, şimdi bir başka eve gene tadilat yaptırma arifesindeyim, daha başlamadan yoruldum.

Önceki evde, iki marka kullanmıştım, Hans Grohe ve Grohe.

Toplam 3 tane, dört sene oldu alalı, üçünde de tık yok.

Bu sefer 4 tane almam lazım, ikisini Hans Grohe alacam, diğerlerini Grohe.

Hans biraz daha pahalı diğerine göre yoksa hepsini Hans alırdım.

Mutfak ve banyo için kesin karar verdiklerim aşağıda, 2 tane de lavabo için Hans Grohe alacam.

Özetle, bu iki marka da armatür denince kraldır, gücünüz hangisine yeterse ona çökün nokta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.