arkadaşlar telekom kampanya yapmış bu telefonu 5 tl taksitle satıyor.bu cihazdan alıp kullanan varmı.fıyat cazıp ürünü mağazada gördüm şık bir cihaz.hemde dünyada ilk defa türk firması yapmış.hem telsiz telefon hemde u zaktan kumanda.ne dersiniz kullananlar varsa tavsıye ediyorlarmı.kullanımı sağlıklımı acaba.
Laxon bildiğim kadarıyla dandik Çin mallarını Made in Turkey diye satıyor. Bunu da iyi pazarlamiş dünyada ilk defa Türk firması yapmış falan diye. :)
Kendi sitelerindeki kullanım kılavuzuna göre üretici Crystel Communications Limited diye Honkong'dan bir firma
okuduğum haberlerde teleses diye yerli bir firma yapmış ürünü.acaba telefonu alıp yazılımla kumanda ozellıgımı ekledıler tam anlıyamdım.eger honkong üretimiyse japon demektır.o yönden sorun yok japonlar kolay kolay kötü mal yapmaz.ben alıpta kullanan birileri varsa bizimle tecrübelerini paylaşır diye bekliyorum.
yönetici arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama burda yeterince okuyan yada ilgilenen yok.daha çok üye okusun diye başka bir bölümemi alsak konuyu.ürünü almak sorun değil ama, 2.5 tl taksitle siemens satıyor telekom.5 tlye bunu tercih etmelimiyiz kimden nasıl tavsiye alabiliriz.
ben aldım özellikle kumanda olayını çok merak ediyorum eve gidip deniyince unutmazsam yorumlarım
valla özellik olarak gayet iyi görünüyor
tuş takımı aydınlatması göremedim açıkçası
bende daha yeni 150 liraya philips ıd9371 aldım
buda gayet güzel ürün
ama zaten tel aboneliğim var diyorsanız 24ay taksitle gayet iyi fiyat özelliğine göre
Bence ürün kullanışlı ve güzele benziyor. Yakından inceleme fırsatım olursa almayı düşünüyorum.
ben beğenmedim. almadan önce iyice inceleyin. diğer tanınmış markalara yönelin derim
en basitinden gelen aramayı iptal tuşu çalışmıyor büro içinde r # tuşu ile yönlendirme yapmıyor
kumanda özelliğini hiç denemedim. soğudum telefondan
Kullanan arkadaşlar Televizyonun av tuşunu çalıştırıyor mu? yoksa ses açma kanal geçme felan mı? yalnızca avı açmak için alacam gerisi uydu zaten yoksa simens olanını alacam ttdan cvplarsanız sevinirim
telefonu kullandım.güzel bir telefon.Renkli ekranı var .Menü ulaşımları kolay.yeterince hafızasına telefon numarası kaydedebiliyor.mesaj yazma özelliği de barındırıyor.
kumanda özelliğine gelirsek; 3 farklu kumandayı algılatabilirsiniz.ben uydu,tv ve dvd tuşlarını algılattım.Kullanım klavuzundada nasıl yapabilceğiniz anlatılıyo zaten. telefonun üst tarafında bulunan alıcıyla birlikte algılatabiliyorsunuz.telefonda yukarı tuşu na kumandadan yukarı basarak atıyorsunuz.bu şekilde ses açma,kapama vs. tuşları telefona atayarak telefonu kumanda olarak kullanabilirsiniz. tabi farklı amaçlarlarda da kullanılabilir :).. bizim okulun bekçisinde kapıyı açmak için anahtar vardı.anahtarın açma tuşunu telefona atamıştım.anahtar gibi kullanıyordum :D.yani telefonun asıl çalışma mantığı frekansı alması.
gayet kullanışlı..teşekkürler.
bende turk telekomdan laxon telsız telefonu aldım ekranda sureklı baz aranıyor yazıyor hat sesı gelmıyor nasıl duzeltebılırım bılgısı oln varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme