Şimdi Ara

Logitech K760 Solar Klavye - 99TL (+Kargo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat bu klavye için gerçekten çok iyi. Güneş enerjili. Kargo ücreti var. Dileyen n11'den, GittiGidiyor'dan da alabilir ama satıcı Hepsiburada fiyatında biraz daha indirim yapmış.

http://www.hepsiburada.com/logitech-k760-solar-mac-klavye-920-003872-pm-bd301789

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 15 Ocak 2016; 21:57:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ipad için almayı düşünüyorum.Kullanışlı olur mu?İngilizce klavye olması sıkıntı gibi.
  • Büyük ihtimal us layout
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Büyük ihtimal us layout

Türkçe dizilimlisi zaten yok bildiğim kadarıyla. Acaba Türkçe harflerin olması gerektiği tuşlar klavye dili Türkçe Q'ya ayarlandığında bu harfleri yazar mı, orası önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Büyük ihtimal us layout

Türkçe dizilimlisi zaten yok bildiğim kadarıyla. Acaba Türkçe harflerin olması gerektiği tuşlar klavye dili Türkçe Q'ya ayarlandığında bu harfleri yazar mı, orası önemli..

Yazar da US layout olduğu için birjaç tuşun yeri de farklı olur. Çok bakmadan yazıyorsanız dert olmaz, alışırsınız. Ama harfler dışındaki karakterlerin de yerleri değişir, haberiniz olsun. Virgül de enterın üzerindeki tuşa kayar.

Üstteki mesajda arkadaş US layout dediği için bu mesajı yazmıştım ama resimdeki klavye UK layout

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 16 Ocak 2016; 7:33:22 >
  • zaten klavyeler 1 pille 6ay çalışıyor boş yere 99lira vermeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel bir klavye. 3 yıl önce Amazondan getirtmiştim o zamandan beri sorunsuz kullanıyorum. Mac'in orijinal klavyesine çok yakın bir hissiyatı var. Aynı anda 3 cihaz arasında geçiş yaparak kullanabiliyorsunuz. Yedekte durması açısından bir adet sipariş verdim. Eğer satıcıya daha çok güvenebilseydim 2 adet de alabilirdim. Paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milkers

Mükemmel bir klavye. 3 yıl önce Amazondan getirtmiştim o zamandan beri sorunsuz kullanıyorum. Mac'in orijinal klavyesine çok yakın bir hissiyatı var. Aynı anda 3 cihaz arasında geçiş yaparak kullanabiliyorsunuz. Yedekte durması açısından bir adet sipariş verdim. Eğer satıcıya daha çok güvenebilseydim 2 adet de alabilirdim. Paylaşım için teşekkürler.

Satıcının n11 yorumları iyi. Güvenilir.

• www.hepsiburada.com
    Logitech K760 Solar Mac Klavye (920-003872) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/logitech-k760-solar-mac-klavye-920-003872-p-BD301789?magaza=Altunextra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür ede ede geri çıktım teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.