Şimdi Ara

Corsair HS75 XB Wireless Kablosuz Mikrofonlu Xbox Oyuncu Kulaklığı 1099 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• PC'ye ve Playstation'a bağlanamıyormuş. Xbox'u olanlar için güzel fırsat bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 24 Mayıs 2024; 14:43:56 >

• Xbox dongle alırsanız PC'ye de bağlanır. En sondan önceki Firmware sürümlerinde kilitlenme sorunu vardı, PCden USB üzerinden güncelleme yapmanız gerekebilir. Güzel kulaklık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • satıcı için teşhir ürün gönderiyor şikayetleri var , dikkatli olmak lazım.

• unchange U kullanıcısına yanıt

Fiyat uygun olduğu için ben sipariş ettim, geldikten sonra konuda paylaşım yaparım ürünün durumu ile ilgili

• Ürün bugün geldi arkadaşlar, sıfır gibi görünüyor bir sıkıntı göremedim. Şimdi gözlemim malzeme kalitesi olarka gayet iyi duruyor özellikle fiyatına göre.
    Henüz çalıştırıp deneme imkanım olmadı ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kartalım kullanıcısına yanıt
    Merhaba memnun kaldiniz mi? Performans nasil? Ozellikle dolby atmos cok cezbediyor beni. Bu fiyata diger kulakliklarda olmayan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt

Kulaklıklarda dolby atmos amacına uygun çalışmıyor. Vasat bir kulaklık hocam parasını anca hak ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt

Konuya güncelleme yazmayı unutmuşum, hocam kulaklığın malzeme kalitesi sesi vs. güzel. ancak bende ara ara seste patlama oluyor. O sebeple iade edeceğim. Bendeki kulaklıkta mı bir sorun var model mi sıkıntılı bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.