Şimdi Ara

layd_marthanın ayıbı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen gun .... adlı ark'ımız bana pm attı beramusta ıtem lasım oldugunu we lady_martha ark'ımızın clanında oldugunu soledı:
    bend e ondan alacagını soledım
    ark'ım bana o wermıokı dedı
    utansın bıras adamın clanı war mılletten bı tane glave eksıltıo
    yorum??

• ya arkadasım aslında ınanmak zor gelıyo ss varsa yollarsanız daha ii cevaplar alırsınız ama tabi boylelerı kınıyıoruz burda baska oyunda baska oluyolar o da ayrı bı mesele sen ss yolla bize konusmalara dair
  • İnsanlar çeşit çeşittir.Size bir yüzlerini,başkasına diğer yüzlerini gösterirler...
  • ama yaptıgı ayıp oluo dımı beyler:((
  • şimdi ne alaka adam werir wermez belki ona göre itemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herscher -- 14 Mayıs 2006; 22:39:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

İnsanlar çeşit çeşittir.Size bir yüzlerini,başkasına diğer yüzlerini gösterirler...

+19o5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K2MosTHackeR -- 14 Mayıs 2006; 22:42:40 >
  • OLabilir Ama Ben İnsanların Kişisel Özelliklerine Yorm Yapamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ıtemı yok dımı clanı war ustu full unıq we elınde +9 mage staff war bı de aynı forumdan ınsan 1 tane glave werır bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

İnsanlar çeşit çeşittir.Size bir yüzlerini,başkasına diğer yüzlerini gösterirler...

Bu yeterli bir açıklama zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ?_BeBeK_BeZi_?

gecen gun .... adlı ark'ımız bana pm attı beramusta ıtem lasım oldugunu we lady_martha ark'ımızın clanında oldugunu soledı:
    yorum??

adamın o kadar takısı ıtem var bı glave ya ne kı adam glave cıksa cope atıyodur vemıyosa ayıptır
  • Yaww Konuyu Uzatmayalım Adam Vermemişse Vermemiş Cimriyse Cimridir Yani Ne ki[[Cimri Dediğim Ona Diildir Sadece Örnek Die Söyledim Yalnış Anlaşılmasın]]
  • vermek zorundamı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_leee

vermek zorundamı ?

Sen sokakta gördüğün dilenciye para vermek zorunda mısın?
    Harçlığı olmayan çocuğa simit almak zorunda msın?
    Üstüne giymeye giysisi olmayan depremzedelerre giyecek yollamak zorunda msın?

İyi niyet...YARDIM...
  • noluyor ya....kım benden bısı ıstemıs ....bırıncısı boyle bısey hatırlamıyorum..gunde 500 tane pm alıyorum..herkes bısey ıstıyor....aga clan baskanısın ıtem versene ...aga skıll sıfırlıycam 10 m...aga manm yok para ver...aga kapıdan gecem para ver...aga soyuldum para....ben oyunun para babasımıyım....kımseye ıtem verme gıbı bı mecburıyetım yok..anam degılsın babam degılsın..kım oyle bı zorunluluk koyuyor...clanımdan bıle degılsın....

boyle gelıp burda salak sacma konular acmayın...

bende unıqe varmıs +9 staf varmıs...sana gıren cıkan bıseymı var...sende kas sende calıs senınde olsun...

nazar etme senınde olur....hadı aslanım ısıne bakl
  • arkadaslar adamın item verme zorunlulugumu var? bu clanı kurarken ben item verecem diye bi söz verdimi? sadece kasacaz dedi. clandakilere sorarım kasmıyoz mu? clan party yapmıyoz mu? ayrıca yok uniqe takıları var yok +9 staff'ı var. lady durmadan boss arıyo dm kesiyo bırakında olsn o kadar itemi 2-2.5 saat atilla beklediğini biliyorum. boşuna beklemiyo yani o itemleri yapmak için.
  • Beyler
    1. Kimse kimseye bişeyler vermeye zorunlu değildir
    2. Eğer birilerinden bişeyler isticekseniz bu kral olmalıdır
    3. Kendimden biliyorum birisine item yada para verdimi herkez istiyo
    4. Kimseden item yada para vs. istemeyin bence oyundaki seviyenizi düşürmeyin hack yemiş bile olsanız

Edit: Ayrıca birisi size item para vs. vermediyse bu onun cimriliği yada ayıbı olarak görülmemeli, siz ondan item para vs. istediğiniz için bu sizin ayıbınızdır. Bu arada aynı forumdayız diye bendende item vs. isteyen oluyo ama ben vermeyince bunu foruma yazmıyolar sende boşuna topic açmışsın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldemord -- 14 Mayıs 2006; 23:21:11 >
  • ama bu kadar aç gözlülük yapma hergun boss kesıyosun ve ıtem kıme dusse alıyosun hadi neyse

gecen gun abimle beraber gezıyoruz abi dedıgımde lwl 66 warior içimden geldı dedım kı abi bi 10-15 tane
    glave verde su ezıqlere verem dualarını kazanalım dedım saten banka full ıtem verdi hemen glavelerı bende onume gelen cıvcıvlere verdeım kım bılır ne kadar cok iilik duası almısımdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ?_BeBeK_BeZi_?

gecen gun .... adlı ark'ımız bana pm attı beramusta ıtem lasım oldugunu we lady_martha ark'ımızın clanında oldugunu soledı:
    yorum??

DOĞRULUĞUNU NERDEN BİLİYORSUN??
  • Ne ayıpı ya
  • 2-3 kişi elele verip mustafa abi yi karalamaya çalışıyosunuz aferin size
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.