Şimdi Ara

layd_marthanın ayıbı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cokk ıı tanırsın clanından bı de forumdan..
  • Bulunduğunuz serverda iyi bi clanda iseniz bi de şekliniz şemaliniz ii ise özellikle moradon a girdiiniz andan itibaren dilencilerin hedefi oluyosunuz.Özellikle moradondaki tp gate cami önüne dönmüş ve Dilencilik bu oyunda türkler tarafından resmen Sektör haline getirilmiş.Tp olmak için altı üstü 5k ya ihtiyacın var be kardeşim git worm kes ne dileniosun.Reel de eli ayağı tutan bi insanın bir şekilde çalışarak para kazanması yerine dilencilik yapması ne kadar aşağılık bişi ise aga 5k pls demekte o kadar aşağılık bişidir.worm kesemiosan git alt+f4 çek sonrada uninstall yap oyunu sen de kurtul biz de kurtulalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

İnsanlar çeşit çeşittir.Size bir yüzlerini,başkasına diğer yüzlerini gösterirler...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

worm kesemiosan git alt+f4 çek sonrada uninstall yap oyunu sen de kurtul biz de kurtulalım.

Demi yani
  • yaw boşverin şu noob lukları ya yok glave vermedi yok yardımcı olmadı... baya bi yorum yapıcaktım ama kimseyi kırmak istemiyorum..
  • ewet LADY_MARTHA çok haklı....bende KnightOnlineDH deyim yane alt clanda......44lwl Archerim...asas a geçmek için para bulmaya çalışıyorum ama para yok......napıyorum ondan bundan dilenmek yerine.....partylere girip bize düşen itemelri satıp....pazarda pahalı olan ama ucuza satılan item arıyorum.....sonra o ucuza aldığım item i normal fiyatına satıyorum veya upgrade edip daha pahalıya satıyorum.... bugun bende glave+2 wardı....9M den koydum...adamın biri geldi mirage+1 10M dedi ...bende takas a warmısın dedim ok dedi.....normal mirage+1 15M ben 10M lik glave ile takas ettim ve kar elde etmiş oldum.....Çok ucuze kukry+5 buldum 5M ye sadece bir kişi satıyodu koskoca pazarda bende ...kukry+5 i normal fiyatı olan 10M ye koydum 5M karım oldu.....noldu yane kimseden aga 1M wersene diye dilenmedim......Ticaret yaptım kazandım hep..........ancak elimde hiçbişey kalmaz ....Çok sıkışık durumda olursam...........ancak arkadaşlardan bir 5M isterim o da pazardan ucuz bulup normal fiyata satmak için......su an elimde bardish+3 mirage+1 horn crossbow+7 ve iki tane +8 stiletto 170K da para war...bunları satıp ucuza mal alacağım birkaç. tane sonra aldığım ucuz malları normal fiyattan satacağım ve para çoğalmış olacak.....beramus1 deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 15 Mayıs 2006; 11:57:20 >

• quote:

İnsanlar çeşit çeşittir.Size bir yüzlerini,başkasına diğer yüzlerini gösterirler...

+1+1
  • Lady nin tavırları pek hoş olmayabilir ama zaman zaman bende artık bunalıyor ve yeter diyorum.
    Bakın bug tan dolayı şu an pelerinimiz yok.

İddia ediyorum pelerin geri gelsin ve morodon değil Luferson da 20 dakika charı direkt olarak pm açık bi şekilde bırakacağım. O kadar ahım şahım bir char değil. Kaç tane para yada item isteyen pm geleceğini siz görün.

Pm blockluyorsun, oyunda tanıdığın arkadaşların var. Friend den bakıyorsun oyunda pm atayım pm açıyorum açtığıma bin pişman oluyorum. Kapatıyorum, bu sefer diyorlarki sen artis misin, kendini beğenmişmisin.

Party lerde doğru düzgün zaman geliyor pm cevaplamaktan oynayamıyorum. Kolay kolay party başkanı olmuyorum. Parti bana kalırsa disband ediyorum yeniden kurulsun diye.

Ben bu halde iken ve inanın daha Lady nin belki 10 da 1 i kadar bile tanınınmıyor isem, kim bilir o ne haldedir Allah Korusun.

Adam 62 lvl olmuş ben daha 60 ım geliyor benden para istiyor item istiyor. Tezgah kur satış yap deyince ya ne satacam 3 -5 tane takı var onlarımı koyayım tezgaha diyor ama dilenmesini çok seviyor. Ne yazık ki Level ile de alakalı olan bir durum değil. 3-4 tane kişi var, onların haricinde ölsem oyunu bırakır ama kimseden karşılıksız item yada para istemem. Zaten o 3-4 kişi sağ olsun birbirimize zaman gelince hızır gibi yetişiyoruz.

• * pelerini gören zaten pm atıyor, nefret ediyor insan pm denen olaydan.
    * kimse size item vermek zorunda değil. ne kadar zengin olursa olsun item vermek zorunda değil. bir glave için bunu yapıyorsanız asıl sizin ayıbınız bu.
  • quote:

+1905
  • acayıp komıksın bebek bezi o yardım etmedıyse sen yardım et ne dıye yardım edeyım bana kım yardım etti ben tanımadıgım kımseye yardım etmem yardım edıyosun ve bun un sonu kesılmıyokı kımseyle muhabbet edemıyorsun ben bazen oyuna gırıyorum ve saatlerce muhabbet edıyorum sadece bır kaç kısıye vermışsen adını way halıne pm ustune pm yaklasık 3 yıl oldu oyuna baslıyalı asla ve asla bu şekılde bır davranısım olmadı olmazda beramusda bılen bılır lady de kımseye bırsey vermek zorunda degıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: ?_BeBeK_BeZi_?

cokk ıı tanırsın clanından bı de forumdan..

arkadasım bak sabır sınırlarımı zorluyorsun...böyle ustu kapalı konusacagına adam gıbı kım oldugunuzu soleyın...daha fazla uzatma.....kalbını kırmak ıstemıyorum
  • benceda wermelı dedıgı gıbı aynı forumdnız werse bısımı olcak bak bende 4mif ten aly ıstıcektım
  • Git Pm at Bunu Topic Açarak Halledemezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: denyo_260

benceda wermelı dedıgı gıbı aynı forumdnız werse bısımı olcak bak bende 4mif ten aly ıstıcektım

tamam madem oyle aynı forumdanız..banada lycaon staf lazım bı tane verırsen cok makbule gececekk..

sacma sacma konusmayın abısı ya...

gecen de forumdan bırı gelmıs abı sende fazla char varmı bana bı tane 60 lvl char versen farketmez ne oldugu dıyor...forumda dunya kadar ko oynayan adam var...hangı bırıne ıtem vereyım...boyle bı zorunlulugum mu var...ıtemcının kızını .... konusturmayın benı daha fazla.....bana gokten zembılle ınmıyor....

glave ıstıyorsan gıder trol donersın...warrıorum dıye gezınmesın ortalıkta trol donemıyorsa2 saat donese bı dunya glave cıkartır...gıt bas sonra ...beleşe alışmayın...bu oyunda bıraz kendı emegınız olmazsa oyunun bı tadı kalmaz

• Konu yeterince tartışıldı. Uzamasına da gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.