Şimdi Ara

Lazer Epilasyon Yaptıran Varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samtiger

kardesim gideceğin bölge için önceden traş et git. Makina ile atış yapıyor. Benim gittiğim yer 15 gün sonraya kontrol veriyor. Kontrol dediği 15 günde çıkan kıllara atış yapmak. (o ücretsiz oluyo). O kontrolden 15 gün sonra ise 2.seans baslıyor aynı sekilde. Yani ayda 2 kere gidiyorsun ilkine para verip ikincide kontrolünü yaptırıyorsun ve cıkanları yaktırıyorsun. Yüzüne yaptırıyorsan güneşli gün ise güneş kremi sürüyorlar. Sonra güneşe cıkma vs uyarısı yapıyorlar. O gün duşa girme yeter.

Alıntıları Göster
    Siz nerede yaptirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Siz nerede yaptirdiniz

Alıntıları Göster
    zonguldak/ beytom güzellik merkezi.
  • İnternette okuduğum yorumlarda uzun süre gitseniz bir sürü seansta yaptırsanız hep yine çıkıyor yazıyor. En etkili olan iğneli olanıymış ama onunda yapılış videolarına baktım yaptırdıktan sonrası acayip kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

İnternette okuduğum yorumlarda uzun süre gitseniz bir sürü seansta yaptırsanız hep yine çıkıyor yazıyor. En etkili olan iğneli olanıymış ama onunda yapılış videolarına baktım yaptırdıktan sonrası acayip kötü.
    Azalsın seyrelsin yeter aslında.

Acaba kanserojen bir olumsuz yanı da varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

zonguldak/ beytom güzellik merkezi.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.

• Beyler , anlaşmamı yaptım , başlıyorum.

Sakalın boyun kısmına da yaptıracagım fakat cizgi sizce nerede olmalı?

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Dahamı uyguna geliyor ?

• 10-11 seans gittim. Kafa bölgesi hiçbir zaman bitmiyor. sadece ayda bir falan çıkıyor seni rahatlatıyor. Diğer yerler komple bitebiliyor diye biliyorum. elmacık, ense, boyun yaptırıyordum sonra bıraktım. esmerseniz biraz daha zor oluyor. Fazla güçlü lazer vuramıyorlar. Elmacık kemiğimin üstünde biraz iz kaldı. güneşe çıkmaman gerekiyor. Çok kılın yoksa tavsiye etmiyorum. Bıraktım ve traş oluyorum. O kısımları kendim haftada bir alıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur. -- 2 Mart 2020; 15:46:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

10-11 seans gittim. Kafa bölgesi hiçbir zaman bitmiyor. sadece ayda bir falan çıkıyor seni rahatlatıyor. Diğer yerler komple bitebiliyor diye biliyorum. elmacık, ense, boyun yaptırıyordum sonra bıraktım. esmerseniz biraz daha zor oluyor. Fazla güçlü lazer vuramıyorlar. Elmacık kemiğimin üstünde biraz iz kaldı. güneşe çıkmaman gerekiyor. Çok kılın yoksa tavsiye etmiyorum. Bıraktım ve traş oluyorum. O kısımları kendim haftada bir alıyorum .
    Vücut traşı yapınca iz kalıyor yani traş ettiğin belli oluyor ve bu durum bana pek erkeksi gelmiyor. Eğer az kıl varsa olabilir tabi mesela sadece göğüs bölgesinde. Öyle ise traş etmek ve kısa kıl seksi de durabilir.

Benim vücut orman gibi de degil az killi da degil ortasi. Ama son 1 yıldır sirtta da cikmaya başladı. Biraksam belki dahada artacak. Yas 38.

1 yıldır kendimi lazere alistiriyorum ve kararımı verdim artık.
    Sirt ve omuz sifirlansin. Göğüs ve kollarda bir miktar kalabilir yada daha seyrek.

Yalnız sakal boyun altı çizgisine karar veremedim. Elmacık kemiginde pek sakal yok. Bıyık üstü duzensiz. Orayada vuracak olduğu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 2 Mart 2020; 18:55:1 >

• quote:

Vücut traşı yapınca iz kalıyor yani traş ettiğin belli oluyor ve bu durum bana pek erkeksi gelmiyor. Eğer az kıl varsa olabilir tabi mesela sadece göğüs bölgesinde. Öyle ise traş etmek ve kısa kıl seksi de durabilir.

Benim vücut orman gibi de degil az killi da degil ortasi. Ama son 1 yıldır sirtta da cikmaya başladı. Biraksam belki dahada artacak. Yas 38.

1 yıldır kendimi lazere alistiriyorum ve kararımı verdim artık.
    Sirt ve omuz sifirlansin. Göğüs ve kollarda bir miktar kalabilir yada daha seyrek.

Yalnız sakal boyun altı çizgisine karar veremedim. Elmacık kemiginde pek sakal yok. Bıyık üstü duzensiz. Orayada vuracak olduğu kadar.

Alıntıları Göster
    Sana tavsiyem yüz bölgesine yapmaman. Sırt ve omuz yaptır 6-7 seanstan sonra sıfırlanır diye biliyorum. Dediğim gibi kafa bölgesi boyun dahil sadece tıraş olma sıklığını azaltıyor gibi düşünebilirsin. Dürüst biryere gidersen kendileri de söyler zaten. Epilasyonların da çeşitleri var onları da araştır istersen.

• quote:

Sana tavsiyem yüz bölgesine yapmaman. Sırt ve omuz yaptır 6-7 seanstan sonra sıfırlanır diye biliyorum. Dediğim gibi kafa bölgesi boyun dahil sadece tıraş olma sıklığını azaltıyor gibi düşünebilirsin. Dürüst biryere gidersen kendileri de söyler zaten. Epilasyonların da çeşitleri var onları da araştır istersen.

Alıntıları Göster
    Yüz bölgesine yaptirmadım. Boyun altı ense göğüs omuz ve sirt yaptırdım.

Amacım sıfır tertemiz olması değil açıkçası.
    İlk seanstan sonra yüzde kaç azalma olur sence? Tamamına gitmeyi düşünmüyorum.

Ya birde bu operasyon kalpte çarpıntıya sebep olur mu?
    Yapılan kısımlarda da 10 15 dakikada bir farklı biryerde çok az bir zonklama gibi birşey oluyor sanki. Ama yüzeyde değil iceride.

• quote:

Yüz bölgesine yaptirmadım. Boyun altı ense göğüs omuz ve sirt yaptırdım.

Amacım sıfır tertemiz olması değil açıkçası.
    İlk seanstan sonra yüzde kaç azalma olur sence? Tamamına gitmeyi düşünmüyorum.

Ya birde bu operasyon kalpte çarpıntıya sebep olur mu?
    Yapılan kısımlarda da 10 15 dakikada bir farklı biryerde çok az bir zonklama gibi birşey oluyor sanki. Ama yüzeyde değil iceride.

Alıntıları Göster
    esmersen çok etkisi olmaz. Beyaz olsan bile 1 seans yeterli değil. Yaptırmışken 6 kere falan git bence. Benim de kalbimde ritim bozukluğu var çarpıntı oluyor ama onunla alakalı bir sorun hiç görmedim, duymadım, hissetmedimde. Emin olmamakla birlikte seansları bıraktıktan sonra kafa bölgemin daha fazla çıktığını hissettim . Kafa bölgesi sıkıntı gerçekten. Sadece dediğim gibi tıraş sıklığını azaltıyor.

• quote:

esmersen çok etkisi olmaz. Beyaz olsan bile 1 seans yeterli değil. Yaptırmışken 6 kere falan git bence. Benim de kalbimde ritim bozukluğu var çarpıntı oluyor ama onunla alakalı bir sorun hiç görmedim, duymadım, hissetmedimde. Emin olmamakla birlikte seansları bıraktıktan sonra kafa bölgemin daha fazla çıktığını hissettim . Kafa bölgesi sıkıntı gerçekten. Sadece dediğim gibi tıraş sıklığını azaltıyor.

Alıntıları Göster
    Zaman ayırıp tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ediyorum.

• Ah ah şu istenmeyen tüyler.... Ne çektim bir bilseniz. Çokça araştırdım, isteyenler
    Lazer Epilasyon
    Lazer Epilasyon Bütün Bilgiler | Merak Edilenler | Kapsamlı Kaynak
    https://lazerepilasyonx.com
    adresinden kapsamlı bilgiye erişebilir.

Güzel bilgiler paylaşılmış. Şu an 8. seanstayım.

Tecrübelerime gelince. Tamamen bitmesi söz konusu değil. Açık ten koyu kıl tipi her zaman avantaj olmuştur.

Umarım iyi sonuçlar alırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdmnn -- 2 Mayıs 2020; 14:17:9 >

• Bende çok araştırdım tamamen bitmiyor ancak iyi sonuç veren yerleri tercih etmek gerekiyor. izmir'de www.yivesclinic.com var. Buradan genellikle memnun kişiler var. Ayrıca epilasyon sonrasında kullanılabilen doğal tüyü azaltan losyonlarda çok etkili oluyormuş tavsiye ederim. Ben daha denemedim ancak deneyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.