Şimdi Ara

Lazer Epilasyon Yaptıran Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Verimli oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim gittiğim zamanda 1-2 yıl düzenli bir şekilde randevu sistemiyle gidiliyordu. Örneğin bugün başladığını varsayalım ilk seansına bugün girdin diğer seansa 1 ay sonra ondan sonraki seansa 3 ay sonra vs. gibi randevu oluşturulup duruma göre hareket ediliyordu. Kesinlikle tavsiye ederim ama kılda keramet olsa götte çıkmazdı.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Lazer Epilasyon Yaptıranların Yorumları

Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için kullanılan yaygın bir yöntemdir. Lazer epilasyon yaptıranların yorumları, bu yöntemin etkinliği ve faydaları hakkında değerli bilgiler sunabilir.

Lazer epilasyon yaptıran birçok kişi, tedaviden olumlu sonuçlar aldığını bildirmiştir. Tüy büyümesinde azalma, tüylerin incelmesi ve daha az görünür hale gelmesi yaygın olarak gözlemlenmektedir. Bazı kişiler, birkaç seans sonra önemli ölçüde tüy azalması yaşadıklarını bildirmiştir.

Lazer epilasyonun en büyük avantajlarından biri kalıcılığıdır. Tedavi, tüy köklerini hedef alır ve onları kalıcı olarak yok eder. Bu, tüylerin tekrar çıkmasını önlemeye yardımcı olur, bu nedenle uzun vadede zaman ve para tasarrufu sağlayabilir.

Bununla birlikte, lazer epilasyon herkes için uygun olmayabilir. Bazı cilt tipleri ve saç renkleri tedaviye daha iyi yanıt verir. Ayrıca, tedavi sırasında hafif ağrı veya rahatsızlık yaşanabilir.

Lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorsanız, saygın bir klinik veya dermatoloğa başvurmanız önemlidir. Uzman bir tıp uzmanı, cilt tipiniz ve saç renginiz için uygun olup olmadığını belirlemenize ve tedavi planınızı özelleştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, tedavi sonrası bakım talimatları ve olası yan etkiler hakkında sizi bilgilendireceklerdir.

Lazer epilasyon yaptıranların yorumlarını göz önünde bulundurmak, bu yöntemin sizin için uygun olup olmadığına karar vermenize yardımcı olabilir. Olumlu sonuçlar elde eden birçok kişi, lazer epilasyonun istenmeyen tüylerden kurtulmak için etkili ve kalıcı bir çözüm olduğunu belirtmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hangi bolgene yaptıracaksın

• Vhar

• gttiğin yer çok önemli. Ben ve arkadaşım gittik farklı yerlere. Ben iyi yere gittim faydasını gördüm. Arkadaşım kötü yere gittiydi pek etkisini göremedi sonra bir kız arkadasın tavsiyesi üzerine başka yere gitti 2 seansta cok iyi sonuc aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hangi bolgene yaptıracaksın
    Göğüs ve omuz , sırtta az var orasıda olur.

• Düzenli bir şekilde gidersen faydasını görürsün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2k a phlips in makinaları var onlardan alsanıza işiniz bitince satarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İmplant yaptıran var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Lazer tarzımı peki ?
    Süreç uğraştırıcımı?
    Gitmeden önce kısalt,3 gün su değdirme , güneşe çıkma denize girme vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreemustafa

Düzenli bir şekilde gidersen faydasını görürsün.
    Sürekli mi gitmek lazım yani.

• ben bi kere sakal üstü bölgesindeki tüyler için yaptırmıştım 1 senas gittim 2.ye gitmedim inanılmaz acılıydı
  • ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    Benim gittiğim zamanda 1-2 yıl düzenli bir şekilde randevu sistemiyle gidiliyordu. Örneğin bugün başladığını varsayalım ilk seansına bugün girdin diğer seansa 1 ay sonra ondan sonraki seansa 3 ay sonra vs. gibi randevu oluşturulup duruma göre hareket ediliyordu. Kesinlikle tavsiye ederim ama kılda keramet olsa götte çıkmazdı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Lazer tarzımı peki ?
    Süreç uğraştırıcımı?
    Gitmeden önce kısalt,3 gün su değdirme , güneşe çıkma denize girme vb.
    kardesim gideceğin bölge için önceden traş et git. Makina ile atış yapıyor. Benim gittiğim yer 15 gün sonraya kontrol veriyor. Kontrol dediği 15 günde çıkan kıllara atış yapmak. (o ücretsiz oluyo). O kontrolden 15 gün sonra ise 2.seans baslıyor aynı sekilde. Yani ayda 2 kere gidiyorsun ilkine para verip ikincide kontrolünü yaptırıyorsun ve cıkanları yaktırıyorsun. Yüzüne yaptırıyorsan güneşli gün ise güneş kremi sürüyorlar. Sonra güneşe cıkma vs uyarısı yapıyorlar. O gün duşa girme yeter.
  • ARkadaşlar erkek kişisel bakım bölümü var oraya açsanıza başlıkları
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_2689/tt.htm

Saç ekimi epilasyon... başlığına girip oraya açın daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

ARkadaşlar erkek kişisel bakım bölümü var oraya açsanıza başlıkları
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_2689/tt.htm

Saç ekimi epilasyon... başlığına girip oraya açın daha iyi olur.
    Eskiden koju dışına açıyorduk. Haklısın. Farketmeyip yanlış yere açmışım.
    Mod arkadaşlar taşıyabilirse sevinirim.

• Arkadaslar ozelden istanbulda yer tavsiye edermisiniz. Yarın bir görüşeyim.

• quote:

Eskiden koju dışına açıyorduk. Haklısın. Farketmeyip yanlış yere açmışım.
    Mod arkadaşlar taşıyabilirse sevinirim.

Alıntıları Göster
    Çok acıyor diyorlar ama bak. İşlemden çıktıktan sonra sızım sızım sızlıyomuş.
  • Kaç seans gitmek lazım kaca malolur yaklaşık. Göğüs ve omuz için. Sirtta pek birşey yok.

• quote:

Çok acıyor diyorlar ama bak. İşlemden çıktıktan sonra sızım sızım sızlıyomuş.

Alıntıları Göster
    Acıyanlar İğneli epilasyon.
    O işlemin oncesi sonrası hazırlığı zamanı pek uğraşamam açıkçası.

• quote:

Acıyanlar İğneli epilasyon.
    O işlemin oncesi sonrası hazırlığı zamanı pek uğraşamam açıkçası.

Alıntıları Göster
    İğneli mi bilmiyorum amerikalı bi komedyen kadın gösteride anlatıyodu popo aram çok kıllıydı lazer epilasyona girdim çıktığımda yürüyemiyordum az daha çığlık atacaktım falan anlatıyodu böyle. Bulursam eklicem. Sarah Silverman'ın bir gösterisiydi ama bulamıyorum şimdi.
  • quote:

İğneli mi bilmiyorum amerikalı bi komedyen kadın gösteride anlatıyodu popo aram çok kıllıydı lazer epilasyona girdim çıktığımda yürüyemiyordum az daha çığlık atacaktım falan anlatıyodu böyle. Bulursam eklicem. Sarah Silverman'ın bir gösterisiydi ama bulamıyorum şimdi.

Alıntıları Göster
    :)
    Neyse acıyla alakalı sıkıntımız yok.
    Kafama esmişken yazda gelmeden bir operasyon yaptıralım.

Arkadaşın dediği gibi kılda keramet olsa popoda çıkmazdı :)

Erkeklerin şanssızlığı. Saç dökülür vücutta kıl çıkar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.