Bildirim
Lazer Kesim Atolyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uzun süre lazer kesim yapacak yer aradım bende ama en sonunda kasaya dekupajla giriştim eğer ince uçlu kaliteli bir testere ucu olursa dekupaj on numara iş yapıyor hem kullanması da gayet kolay -
bana sorarsan kendin yap ben sanaiide adama çizip verdim adam bir girişti oksijen kaynağı ile kapak yamuk yumuk oldu kasaya zor takılıyor benden sana tavsiye kendin yap olmassa kendim yaptım elimden bukadar geliyor dersin -
abi dekupaj ne kadar haberiniz varmı =))
aluminyum lazer kesim yapan bi atolye benim işimi fazlasıyla gorucektir ama bulamıyorum işte =( -
-
bende var dekopaj ama ah ulan şu garanti olmasa -
quote:
Orjinalden alıntı: atl5102
bana sorarsan kendin yap ben sanaiide adama çizip verdim adam bir girişti oksijen kaynağı ile kapak yamuk yumuk oldu kasaya zor takılıyor benden sana tavsiye kendin yap olmassa kendim yaptım elimden bukadar geliyor dersin
-
ya bu
sada solda tavuk pişiren 5-6 ytl kızarmış tavuk satanlara sorsana bi o zımbırtıyı nerden aldıklarını
fırın gibi şeyi yapanlarda cok iyi kesim aletleri var dedemlerin evin karsısında o tür seylerden yapan bi yer vardı tasındılar
adamlar dolap fırın doner tezgahı lokanta vb yerlerde kullanılıcak herseyi yapıyorlardı
aliminyum & celik kullanıyorlardı beni bitiren olay o aliminyumu bütün haldegetirdiklerinde oluyordu aklımdan ne kasa olurdu bundan
ha kes bic felan filan diyordum ama adamlar gitti -
Geç oldu ama, istanbul da lazer kesim yaptırdığım yeri yazıyorum. Belki faydası olur.http://www.motifarmalazer.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X