Şimdi Ara

lazer mi püskürtme mi avantajlı acil ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alp

Arkadaşlar ben sadece evde kullanacağım, fotoğraf falan çıkarmak için kullanmayacağım sadece çok sık çıktı alacağım. Uzun ömürlü beni kartuşuyla uğraştırmayacak bir yazıcı önerebilir misiniz? Foruma şöyle bir göz gezdirdim Canon MP495 adlı modelin bitmeyen kartuş diye bir makinesi varmış, önerir misiniz bu modeli?

Edit: Anladığım kadarıyla kenarına takılan şey sonradan takılan bir şey, Canon bu şekilde satmıyor sanırım?

slm.
    bitmeyen kartuşlu bir cihaz senin için çok uygun olur bence. canon bu şekilde satmıyor. bu kitler sonradan
    montajlanıyor. ister kendin montajlarsın istersen hazır montajlı alırsın.
  • quote:

Arkadaşlar ben sadece evde kullanacağım, fotoğraf falan çıkarmak için kullanmayacağım sadece çok sık çıktı alacağım. Uzun ömürlü beni kartuşuyla uğraştırmayacak bir yazıcı önerebilir misiniz? Foruma şöyle bir göz gezdirdim Canon MP495 adlı modelin bitmeyen kartuş diye bir makinesi varmış, önerir misiniz bu modeli?

Edit: Anladığım kadarıyla kenarına takılan şey sonradan takılan bir şey, Canon bu şekilde satmıyor sanırım?

bundan toplam kendime ve çevreme 9 tane aldık evde ve iş yerinde kullanıyorum diğer üç kişi evde arta kalanlarda iş yerinde kullanıyorlar memnunlar

lazer mi püskürtme mi avantajlı acil ?

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.

---

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/

Şu siteden baktım, yani öyle de ucuz bir şey değilmiş. Neden bitmeyen kartuş dediklerini anlamadım, çok mu ekonomik kullanıyor, yoksa o boya haznesini büyüttüğünüz için mi böyle diyorlar?

Yani aşağı yukarı 200 - 250 TL arasında bir şey ödemek zorunda kalacağım, başka daha güzel bir lazer yazıcı alabilirim sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 9 Şubat 2012; 13:13:37 >
  • lakin o paralara 4000-5000 sayfa çıktı alıcaksın bunuda hesaba kat bence.
  • quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.

---

Şu siteden baktım, yani öyle de ucuz bir şey değilmiş. Neden bitmeyen kartuş dediklerini anlamadım, çok mu ekonomik kullanıyor, yoksa o boya haznesini büyüttüğünüz için mi böyle diyorlar?

Yani aşağı yukarı 200 - 250 TL arasında bir şey ödemek zorunda kalacağım, başka daha güzel bir lazer yazıcı alabilirim sanırım?

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-MP-280-VE-SEFFAF-TANKLI-ve-OCP-MUREKKEPLI,PR-1389.html
    wifi siz olanına kanpanya var herşey dahil 154tl

• eger çok cıktı almayacaksınız. renkli çıktı almayacaksınız. bir sefer alayım uzun yıllar kullanayım kafam rahat olsun diyorsanız. lazer yazıcı almalısınız.
    renkli olmayan metin çıktılarından çok alıyorsanız yine lazer almalısınız. ama ben agırlıklı olarak renkli çıktı ya da fotograf çıktısı almayı düşünüyorum diyorsanız mürekkep püskürtmeli almalısınız. muadil mürekkep ile kullanılan yeniden doldurulabilen kartuşlu ya da sürekli besleme sistemli renkli yazıcılar gayet güzel iş görür.

düz kagıtta (fotokopi) renkli metin ve grafik çıktılarında renkli lazer güzel sonuçlar veriyor. ama özel kagıt kullanılarak alınan fotograf çıktılarında lazerler mürekkep çıktıların çok geriside.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.

---

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-MP-280-VE-SEFFAF-TANKLI-ve-OCP-MUREKKEPLI,PR-1389.html
    wifi siz olanına kanpanya var herşey dahil 154tl

Aklım biraz lazer yazıcılara kaydı şimdi.

quote:

Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası

eger çok cıktı almayacaksınız. renkli çıktı almayacaksınız. bir sefer alayım uzun yıllar kullanayım kafam rahat olsun diyorsanız. lazer yazıcı almalısınız.
    renkli olmayan metin çıktılarından çok alıyorsanız yine lazer almalısınız. ama ben agırlıklı olarak renkli çıktı ya da fotograf çıktısı almayı düşünüyorum diyorsanız mürekkep püskürtmeli almalısınız. muadil mürekkep ile kullanılan yeniden doldurulabilen kartuşlu ya da sürekli besleme sistemli renkli yazıcılar gayet güzel iş görür.

düz kagıtta (fotokopi) renkli metin ve grafik çıktılarında renkli lazer güzel sonuçlar veriyor. ama özel kagıt kullanılarak alınan fotograf çıktılarında lazerler mürekkep çıktıların çok geriside.

Bir model önerebilir misiniz? Lazer yazıcıların tonerleri de aynı şekilde mi değiştiriliyor?

• hp 3055 canon lbp 5050(renkli) hp lazerjet 1505 kullandığım yazıcılar arasında ama en zevklisi canon mp495 tabi ihtiyaca göre değişir
  • quote:

hp 3055 canon lbp 5050(renkli) hp lazerjet 1505 kullandığım yazıcılar arasında ama en zevklisi canon mp495 tabi ihtiyaca göre değişir

doğru diyorsunuz mp495 ile herhangi bir lazeri karşılaştırdığınızda lazer ile hicbir şekilde renkli cıktı alınamıyor.düşünün yeşillikler içinde bir resim lazerde simsiyah mp495de rengarenk.adamın içi bayılıyor lazerinkine baktığında.her zaman söylüyorum.lazerin tek avantıjı seri baskı alması....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

hp 3055 canon lbp 5050(renkli) hp lazerjet 1505 kullandığım yazıcılar arasında ama en zevklisi canon mp495 tabi ihtiyaca göre değişir

doğru diyorsunuz mp495 ile herhangi bir lazeri karşılaştırdığınızda lazer ile hicbir şekilde renkli cıktı alınamıyor.düşünün yeşillikler içinde bir resim lazerde simsiyah mp495de rengarenk.adamın içi bayılıyor lazerinkine baktığında.her zaman söylüyorum.lazerin tek avantıjı seri baskı alması....

lbp 5050 canon renkli lazer ama fotoğraf kağıdına baskı yapamıyor 1 renk kartuşu 190 ila 200tl

• arkadaşlar yeni açılacak bir kreşte kullanılmak üzere, hangisini tercih edersiniz?

hem siyah-beyaz hem de renkli baskı alınacak. hız ilk önceliğimiz değil. özellikle kartuş maliyetinin düşüklüğü ilk önceliğimiz.

bu kriterlere hangi cihaz uyar?
  • TriaThlon kullanıcısına yanıt
    sizin için en uygun ürün epson L3050 olacaktır tanklı oluşundan ötürü ilk alımda biraz maliyetli görünmekle birlikte sonrasında orjinal mürekkep kullansanız bile baskı maliyeti oldukça düşük olacaktır. renkli/siyah baskı, tarayıcı, fotokopi, wifi özellikleri mevcuttur. Makul kalitede fotoğraf baskısıda alabilirsiniz

uyumlu muadil mürekkep kullanımıda hiç bir sorun çıkarmaz. Elbette baskı maliyetinizide çok çok daha aşağılara çekersiniz bu sayede.

muadil mürekkep için linki inceleyebilirsiniz:
    urun.n11.com
    Epson L3050 Uyumlu Mürekkep 4x100 Ml Set (ücretsiz Kargo) - n11.com
    https://urun.n11.com/kartus-dolum-urunleri/epson-l3050-uyumlu-murekkep-4x100-ml-set-ucretsiz-kargo-P282253007

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.