dostum samsung tv ın hayırlı olsun valla bu tv yı bende dusunuyorum yorumların neler sana gore eksılerı artıları neler resımlerını paylasman mumkunmu sımdıden tesekkur ederım bırde ne kadara aldın merak ettım
quote:
Orjinalden alıntı: eros33
dostum samsung tv ın hayırlı olsun valla bu tv yı bende dusunuyorum yorumların neler sana gore eksılerı artıları neler resımlerını paylasman mumkunmu sımdıden tesekkur ederım bırde ne kadara aldın merak ettım
hocam ben yurtdisindayim, fiyatlar yaniltir. bahsettigim gibi detayli izlenimlerimi forumda yeni baslik altinda paylasacagim. ancak kisaca soylemek gerekirse; cihazdan memnunum. uydu ile kullaniyorum. gorusmek uzre.
sony buna benzer bir modelini görmüstüm. ama lazer oled mi bilemem. fiyatı 11.400 ytl idi. ekran olarak 127 ' di. görüntüsü muhteşemdi aynen fiyatı gibi.
hocam tüm gerekçeler bir yana şu iki nolu başlık harbi çok önemli
quote:
Orjinalden alıntı: eren_ramazan
elebtteki secim sizindir. bize saygi duymak duser. fakat sunu soyliyim: evet ne plasma ne lcd bir crt'nin performansina cikamiyor. ancak; 1- dogru izleme mesafesinde size crt'nizdeki goruntuye cok yakin goruntu sunarak size crt'nizi unutturacak, 2- dekoratifligi ile esinizin kalbini kazanacak, 3- ebatlariyla salonunuzun tum cehresini degistirecek pekcok model var. bunlari soyleyen ben 1 sene boyunca arastirmis ve basindan beri plasma demis olmama ragmen mor yilan, logo yanigi vs problemlerinden dolayi plasmadan soguyarak son 1 haftada lcd'ye gecmis bulunuyorum. tam olarak 1 haftadir kullandigim Samsung LE40F71 LCD tv'mden son derece de memnunum. mac da seyrettim, dvd de. bilgisayara da bagladim. hicbir problem yok. bu da bilgi olsun.. (detayli izlenimlerimi vaktimin oldugu ilk an forumda paylasacagim) kal saglicakla
quote:
Orjinalden alıntı: rahmi2253
hocam tüm gerekçeler bir yana şu iki nolu başlık harbi çok önemli
quote:
Orjinalden alıntı: eren_ramazan
elebtteki secim sizindir. bize saygi duymak duser. fakat sunu soyliyim: evet ne plasma ne lcd bir crt'nin performansina cikamiyor. ancak; 1- dogru izleme mesafesinde size crt'nizdeki goruntuye cok yakin goruntu sunarak size crt'nizi unutturacak, 2- dekoratifligi ile esinizin kalbini kazanacak, 3- ebatlariyla salonunuzun tum cehresini degistirecek pekcok model var. bunlari soyleyen ben 1 sene boyunca arastirmis ve basindan beri plasma demis olmama ragmen mor yilan, logo yanigi vs problemlerinden dolayi plasmadan soguyarak son 1 haftada lcd'ye gecmis bulunuyorum. tam olarak 1 haftadir kullandigim Samsung LE40F71 LCD tv'mden son derece de memnunum. mac da seyrettim, dvd de. bilgisayara da bagladim. hicbir problem yok. bu da bilgi olsun.. (detayli izlenimlerimi vaktimin oldugu ilk an forumda paylasacagim) kal saglicakla
+1000
Kim bilir daha neler çıkıcak ama bu teknoloji tutarsa lcd ve plazmalar çöpe gidicek
quote:
Orjinalden alıntı: screech_
Plazma ve LCD TV`lere göre yarısı kadar ağırlıkta ve yarı fiyatına mal olması
Kim istemezki bu cihazı ? Düşünsenize çok daha üstün özellikli bir tv'yi şu an piyasada satılan 1080p destekli 106 lcd tv'nin yarı fiyatına vericekler. Şaka gibi. Gerçi bizim ülkemizde ne olur görmek lazım...
evet, ekonominin kaidesi bu sonsuz istekleri, sinirli butce icinde optimum karsilayabilmek icin tuketici sunu ister; en iyisini olabilecek asgari bedelde bugun dunya piyasasindaki butun imalatcilarin da temel hedefi budur selamlar
paylaşım için teşekkürler kardeş
eyvallah kardesim
Sağol paylaştığın için ben de bu arada tüplü tv im ile idare eder lcd ve plazmaya bulaşmadan laser tv çıktığında onu alırım zaten şu anki plazma ve özellikle lcd görüntü kaliteleri berbat insanlar niye alıyor o kadar para verip anlamıyorum al düz kare 84 ekran bak keyfine
Dostum,
sonbahara kadar (PS falan oynamiyorsan) haklisin hoscakal
dostum hakikaten basliklara pek dikkat etmemissin ve oldukca alakasiz bir yere yazmissin biz hep bunlari konusuyoruz sana zahmet, daha ilgili bir topic'e yaz selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme