Şimdi Ara

Lazer Yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eve siyah/beyaz bir yazıcı almayı düşünüyorum fiyat olarakta 100 dolar civarı benim için uygun olur ben şu modelleri buldum acaba bunlar arasında hangisini tercih etmeliyim yada sizin önerebileceğiniz başka bir model var mı?Şimdiden teşekkür ederim.

CANON LBP-2900 Mono Laser Yazıcı
    LEXMARK E120 Mono Laser Yazıcı
    SAMSUNG ML-1610 Mono Laser Yazıcı
    XEROX 3117 Mono Laser Yazıcı

• Full tonerle de (2000+ sayfa) geldiği için SAMSUNG ML-1610 tüm forumlarda çok tutuluyor. Ben kullanmadım ama millet öve öve bitiremiyor.

Rastgele.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amcebey

Full tonerle de (2000+ sayfa) geldiği için SAMSUNG ML-1610 tüm forumlarda çok tutuluyor. Ben kullanmadım ama millet öve öve bitiremiyor.

Rastgele.

Acaba bu yazıcıların incelemesinin yapıldığı forumlar var mı varsa söyleyebilir misin?
  • http://www.druckerchannel.de/device_info.php?ID=1022&t=samsung_ml_1610

Fixx'in bulmuş olduğu bu linkten her türlü ayrıntılı açıklamaya ulaşabilirsin.
  • Acaba toner fiyatı hakkında da bilgi verebilir misiniz?Veya toneri doldurunca herhangi bir sorun ile karşılaşma ihtimali var mıdır acaba?
  • toner fiyatı orjinali 105 ytl civarı. toner dolumu yerine göre değişiyor. ben bir kere doldurdum. şu ana kadar sorun yok. ama denilen en fazla 2 dolum sonrası performans düşüyor. bir defa daha doldurup yenisini alırım herhalde. o da 1 seneyi rahat aşar.
  • SAMSUNG ve XEROX bildiğim kadarıyla aynı aksamları kullanıyor. Benim kötü bir XEROX tecrubem olmuştu. OKI 4100 ü es geçme ben kullanıyorum ve memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fgenc

SAMSUNG ve XEROX bildiğim kadarıyla aynı aksamları kullanıyor. Benim kötü bir XEROX tecrubem olmuştu. OKI 4100 ü es geçme ben kullanıyorum ve memnunum.

Hocam bu yazıcının fiyatı biraz beni aşıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omega3

toner fiyatı orjinali 105 ytl civarı. toner dolumu yerine göre değişiyor. ben bir kere doldurdum. şu ana kadar sorun yok. ama denilen en fazla 2 dolum sonrası performans düşüyor. bir defa daha doldurup yenisini alırım herhalde. o da 1 seneyi rahat aşar.

Yazıcı ideefix te 98 ytl e satılıyor kartuş almaktansa yazıcı yı tekrar almak daha mantıklı o zmn :) tonerden daha ucuza geliyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: vardante

quote:

Orjinalden alıntı: omega3

toner fiyatı orjinali 105 ytl civarı. toner dolumu yerine göre değişiyor. ben bir kere doldurdum. şu ana kadar sorun yok. ama denilen en fazla 2 dolum sonrası performans düşüyor. bir defa daha doldurup yenisini alırım herhalde. o da 1 seneyi rahat aşar.

Yazıcı ideefix te 98 ytl e satılıyor kartuş almaktansa yazıcı yı tekrar almak daha mantıklı o zmn :) tonerden daha ucuza geliyor....

fiyat konusunda bir yanlışınız olmalı. ideefixe'yi de kontrol ettim, bu model satılmıyor o sitede. 98 ytl çok iyi fiyat olurdu.
  • Dün akşam saatlerin de satılıyordu şimdi saat 13:00 gibi baktığımda tükendi olarak gözüküyor.....fırsatı kaşırmışım....
  • lexmark e120 al bence aylık 8000 sayfa kapasitesi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgyenendh

lexmark e120 al bence aylık 8000 sayfa kapasitesi var.

kapasitelere aldanmayın arkadaşım, ona bakarsan samsung un sitesinden ml-1610 modeli için 5000 sayfa kapasiteli demişler.
    http://www.samsung.com/tr/products/printers/bwlaserprinters/ml_1610.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 13 Ekim 2007; 2:36:47 >

• arkadaşım ben dün (14.10.2007 tarihinde) bakırköy bimeks ten Samsung ML-1610 u aldım, hemde 110 ytl ye

ilk izlenimi mi aktarayım makina benim ilk yazıcım ve hp kullanan arkadaşlarım da olmuştu, ilk izlenimim güzel,
    makinayı kullandıkça sizlerle paylaşmaya çalışırım.

kesinlikle alın derim çünkü bu fiyata lazer bi yazıcı almanız herhalde eskiden rüya idi, artık gerçek oldu

ayrıca BİMEKS i de burdan tebrik ediyorum, sorduğum bütün sorulara cevap verdiler, elemanlarını çok iyi eğitiyorlar herhalde,

• quote:

Orjinalden alıntı: amanhem

quote:

Orjinalden alıntı: mgyenendh

lexmark e120 al bence aylık 8000 sayfa kapasitesi var.

kapasitelere aldanmayın arkadaşım, ona bakarsan samsung un sitesinden ml-1610 modeli için 5000 sayfa kapasiteli demişler.
    http://www.samsung.com/tr/products/printers/bwlaserprinters/ml_1610.asp

bu arada şunu da eklemek isterim bilgisayarcıya sordum, bu sayfa sınırı yani 5000-8000 sınırı şu şekilde açıkladı; makinada bi çip varmış, aylık belirtilen miktarı aştığınız zaman makina arıza moduna geçiyo ve çıktı alamıyoruz, bunuda herhalde üreticiler yüksek fiyatlı diğer modelleri satın almamız için yapıyorlar sanırım. bu sayfa sınırının kartuşlarla alakası yok yani. kartuşları istersen 3-5 defa değiştir, o çip kendini sıfırlamadıkça yazıcıdan çıktı alamaz mışız.

• dediklerinin birazına katılıyorum

evet doğrudur yüksek fiyatlı modeli alalım diye yapıyolardır kesin

ama bunu sebebi eğer sen ucuz makina ile ayda 20000 sayfa basarsan o makina bikaç ayda dağılır ve adam garanti verdiği için başına iş alır

amatör ev kullanıcıları için tasarlanmış olan bi ürünle o kadar sayfa basmamızada izin vermemeleri normal sanırım
  • weblebide 86 ytl ye satılıyor.ama tonerli mi belirtilmemiş.
  • SAMSUNG ML-1610 >>>>

Lazer Yazıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.