Şimdi Ara

Lazer Yazıcı Önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İnternet Café için Lazer yazıcı almak istiyorum. Bir dolumla ne kadar çıktı alabilirim. Bana 1 sayfanın maliyeti ne olur? TAvsiye ettiğiniz marka model hakkında bilgi verirseniz sevinirim. SAYGILAR

• arkadaşım ben kayserideyim.HP 3010 modelini veya Hp 3100 modelini tavsiye ederim.Yaklaşık sayfa çıktısı 2400 adet ve 6 doluma kadar mükemmel kullanabilirsin. Ama lexmark ve xerox tan uzak durmanı şiddetle tavsiye ederim.Saygılar
  • Teşekkür ederim arkadaşım.. Fakat söylediğin modeli piyasada bulmak zor...
  • 5000 çıktı alabileceğin modeller var hpde ama tam olarak bilmiyorum...lexmark epson alma hp al...lexmarklar ucuz ama adi yazıcılardır...
  • hp 1300 diye bi yazıcı var ben işyerinde 10 kişiyiz bizi rahat idare ediyo dkka başı çıktı alıyoruz kartuşuda baya gidiyo
  • her zaman en iyi yazıcı oki dir başka marka alma sana tavsiye edcegim model oki 5100
  • xerox 3116
    fiyat+performans lideri

125 dolar+kdv

ustelik ilk toneri tam dolum geliyor ve en az 2000 sayfa baskı alabiliyosunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: potur

hp 1300 diye bi yazıcı var ben işyerinde 10 kişiyiz bizi rahat idare ediyo dkka başı çıktı alıyoruz kartuşuda baya gidiyo

• OKI B4100 aldım. Toner çok ucuz: 50 YTL. diğerlerinin dolum fiyatına. Yalnız ilk toner eksik geliyor 1000 sayfa. Sonraki Tonerler 2500 sayfa. Usb 2.0 ve 1200 dpi çözünürlük artıları.
    Ben hp kullandım toner ve kartuşa epey para verirsiniz. Dolumlara da ne kadar güvenirsiniz. size kalmış.
    Lazer yazıcının muciti Xerox dur kimse ona laf söylemesin. Ama Usb 2,0 modelleri pahalı. Orjinal toner 100 YTL. Hp berbattır eminim. Lexmark alma. Samsung yenilerini incele. servis ve Toner olaylarını araştırın.
    kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lost

OKI B4100 aldım. Toner çok ucuz: 50 YTL. diğerlerinin dolum fiyatına. Yalnız ilk toner eksik geliyor 1000 sayfa. Sonraki Tonerler 2500 sayfa. Usb 2.0 ve 1200 dpi çözünürlük artıları.
    Ben hp kullandım toner ve kartuşa epey para verirsiniz. Dolumlara da ne kadar güvenirsiniz. size kalmış.
    Lazer yazıcının muciti Xerox dur kimse ona laf söylemesin. Ama Usb 2,0 modelleri pahalı. Orjinal toner 100 YTL. Hp berbattır eminim. Lexmark alma. Samsung yenilerini incele. servis ve Toner olaylarını araştırın.
    kolay gelsin.

lost uzun lafın kısası bu yazıcıyı tavsiye ediyor musun?
    B4100 MONO LASER YAZICI
    YAZICI KABLOSU Fiyata Dahil 126€+KDV Fiyatıda iyi. (ama servisi nasıl) Hoş büyük şehirde yaşıyoruz. Problem olmaz ama...

Birde Paralel - Seri - USB 1.1-2.0 arasında ne fark var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STaRBoY -- 15 Haziran 2005, 14:18:34 >

• hp1010 tavsiye ederim çok memnunum. yaygın olduğu içinde dolum problemi yaşamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazmana

hp1010 tavsiye ederim çok memnunum. yaygın olduğu içinde dolum problemi yaşamazsın

Bir dolumda kaç çıktı alabiliyorsun?
  • Desteğiniz için teşekkür ederim.. Ama önerinizi yaparken 1 dolumda nekadar çıktı aldığınızı belirtirseniz sevinirim..
  • Ben sırf Toneri ucuz diye aldım ve memnunum. Çabuk ısınıyor. İlk sayfa baskı hızı iyi. Ama şunu belirteyim OKI'nin çalışma sistemi yeni bir teknoloji. OKI diğer tüm markalardan farklı bir sistemle çalışıyor. Burada uzun uzun anlatamam ama sitesini inceleyebilirsin.
    Sanırım gelecekteki Lazerlerde OKI deki sisteme dönecek, diğerlerinde Toner+Drum birlikte satılır fiyat biraz da o yüzden yüksek, OKI'de Drum denilen olay tonerle birlikte değişmiyor. 8-10 Toner değiştirdikten sonra drum değiştiriyorsun. bu da yazıcı kadar pahalı ama Tonerden kazandığınla drum'ı finanse edersin.
    Sonuçta şunu diyebilirim. Sayfa Maliyet hesabında ucuzlardan sayılır. Ben Xerox 3121 - Samsung 1710P -OKI B4100 arasında kaldım ve OKI dedim. Samsung ve Xerox aynı fabrikadan çıkma imiş. Sen de git ürünleri gör incele. Ama eş fiyatlarda en iyi özellikler bunda. 1200 dpi çözünürlük ve USB 2.0 artıları. Ama sen de kendince iyice araştır. Çünkü hassas aletler ve o kadar parayı riske etme. Dolum olayı yazıcıyı kötü yönde etkiliyor. Hp yazıcım bu dolumlar yüzünden bozulmuştu. Ve Eksik dolumu da hesapla. Hiçbir dolum orjinal gibi değildir ayrıca. Üstelik bazı modellerde chip koruması var ve dolum yapılamıyor.
    Son olarak Linux desteği yok. Var da resmi olmayan sürücülerle. Aklıma gelmişken yazayım.

USB 2.0 Anakartın destekliyorsa yanılmıyorsam USB 1.1 'e göre 4 kat daha hızlı. Yanlışsa arkadaşlar düzeltsinler. Eski paralel kablolara göre haydi haydi hızlı. Kabloları ayrı ayrı deneyerekte görebilirsin.

Özetle ben evde döküman basımı için kullanıyorum. Çok fazla kullanıyorum. Toner orjinal ve ucuz sebebiyle seçtim. Benimle aynı amaçta iseniz tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: STaRBoY
    lost uzun lafın kısası bu yazıcıyı tavsiye ediyor musun?
    B4100 MONO LASER YAZICI
    YAZICI KABLOSU Fiyata Dahil 126€+KDV Fiyatıda iyi. (ama servisi nasıl) Hoş büyük şehirde yaşıyoruz. Problem olmaz ama...

Birde Paralel - Seri - USB 1.1-2.0 arasında ne fark var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 15 Haziran 2005, 16:04:16 >

• lost çok teşekkür ederim. Önerilerini kesinlikle dikkate alıcam. Uzun uzun yazmışsın. Emeğin için teşekkür ederim. Saygılar...
  • Arkadaşlar 120 $ a kadar fiyatı olan ve orjinal toneri ucuz olan bir siyah/beyaz laser yazıcı tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.