Şimdi Ara

LAZER YAZICI/TARAYICI/FOTOKOPİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar iş yeri için lazer yazıcı almak istiyoruz ancak birturlu karar veremedik

1-kartuşu ya ucuz olucak yada tekrar doldurubilir olucak

2-renkli istiyoruz resim çıkarıcaz

3-hızlı çıktı almak istiyoruz

4-fax la işimiz yok

5-genelde resim cıkarırz ama cok fazla degıl haftada 15 sf falan cıkarırız ortalama ama tam sayfa resim için 2dk da bekleyemeyiz en fazla 30saniye surecek her tamsayfa cıkarması

murekkep yazıcılar ile lazer yazıcılar arasında cok fazla fark varmı birrde?

• dietmar D kullanıcısına yanıt
    MÜREKKEPLİ FULL FONKSİYON YAZICI ALIRSIN 300 TL CİVARINDA LASER RENKLİ FULL FONKSİYON YAZICI İSTERSEN 800 İLA 1000 TL ARASINDA
    HP Pro100 MFP M175a Renkli Yaz-Tar-Fot(CE865A)...745 TL
    Bu yazıcı sizin işinizi görür, tonerleri dolum olur,muadil tonerleride ucuzdur.
    HPCE865A yazıcı linki
    muadil tonerlerinin tanesi-48 tl
  • teşekkurler bakıyorum makianalara:)
  • mürekkepliye sakın bulaşma, siyah beyaz olsun gene lazer olsun, mürekkepliyi 1 ay kullanmadımmı kartuşu tıkanıyor, yada mürekkep birikiyor, her çıktıdan önce selpak ile kartuş silmek zorunda kalıyorsun hele bir de dolum yapacaksan daha beter kirlenir. ha bunu ritüel yapmak istiyorsan "kakılmış tır benim adııım, her yeri siler parlatırııım" diye şarkı söyleyebilirsin.

lazer al 1 sene tonere dokunmadan kullan.
  • HP LaserJet LaserJet Pro 200 Color CF146A Yazıcı ( M251N )

toneri ıkı defa doldurursun sonra yenısını alırsın orjinal fiyatı 248 tl adet fiyatı

dolumları 70 tl ıcınde 4 adet var

internet cafe işi yapıyorsan senı kurtarır

yok yapmıyorsan alacağın baska yazıcı yok samsunga .xerox a bulasma
  • http://www.gold.com.tr/canon-mf4780w-yazici_u bu yazıcıyı almaya karar verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Lazer%20%C3%87ok%20Fonksiyonlu%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/hp-cf145a-hp-laserjet-pro200-renkli-m276nw-yazici,-tarayici,-fotokopi,faks/productdetails.aspx?I_ID=62483 bu cihazı da cok begendim bunların kartuşları doluyor mu yada muadil kartuş varmı bu 2 cihaz için? @VEYSER @hedefkartus

evet buda güzel yazıcı,toneride dolar.
  • birde son olarak wifi li modellerde biligsayara usb ile baglamaya gerek olmuyor dimi makina alt katta bilgisayar ust katta kablosuz baglantıyla işimi gorurum? cep telefonuyla da resim -yazı çıkartanlar varmış onlarda mı wifi ile yapılıyor?
  • dietmar , hp pro 200 guzel bir cihaz

ADET TONER DOLUMLARI İÇİNDE 4 ADET RENK VAR 70 TL YE DOLUYOR

BİR TONERDEN 2800 SAYFA CIKTI ALIRSIN ,

PUANIM 10/10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.