Şimdi Ara

Lazer Yazıcı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda baya bi araştırma yaptım ama bi kaç tavsiye almam lazım ben iki tane yazıcı beyendim birisi OKI MB451DN diğeri Brother DCP-7065DN ben brotherın toner konusunda sıkıntı çıkarmıyacağı kanısındayım ama adf ünitesi çift taraflımı benim bazen kitap taramam gerekiyor çift taraflı deyildir diye şüphelerim var makineyi gidip birisinde görsem yada birisi söylese hiç düşünmeden brotherı alacam tabi siz arkadaşlarımızın da tavsiyesine ihtiyacım var brother 370tl oki 340 aylık 3000 sayfa kesin basarım bazen 10000 ne de çıkabiliyor ama oda senede 2 ay brotherin muadil ürünleride ucuz geldi bana drum toner ama oki hakkında bişey bulamadım okinin beğendiğim kısmı usbye tarama yapabiliyor olması ama olsada olur olmasada olur sizin tavsiyelerinizi bekliyorum diğer yazıcılarda olur iyi akşamlar

• lazer yazıcı demişim kusura bakmayın lazer multifonksiyon olacak
  • Ben de bu iki yazıcı arasında kaldım.. Oki'nin okuduğum kadarı ile tüm fonksiyonları çift taraflı.. Ama brother da sadece baskı çift taraflı.. Benim aklıma takılan ise toner dolum maliyetleri.. Hangisi kolay ve ucuz ise onu almak istiyorum..
  • oki tonerlerin dolumları yapılamıyor bahsetmiş oldugunuz brother yazıcının toneri ise 2500 sayfa civarında baskı alıyor bildiğim kadarıyla. aylık 10000 sayfa çıktı alıyorum diyorsunuz böyle bir durumda ayda 4-5 toner tüketmeniz gerekecek buda çok yüksek bir maliyet demektir.alacagınız yan sanayi ürünler dolum olmuyor orjinallerini ise dolumu takriben 30 lira civarında buda demektirki 10000 sayfa için 30*4 toner dolumu desek 120 tl sadece dolumu tutuyor ben size lexmark x364dn yazıcıları tavsiye edebilirim 8000 sayfa çıktısı var tabi dolumundan bahsediyorum ve 60 lira. 120 liraya 2 defa toner dolumu yaptıgınızda bundan alacagınız çıktı sayısı 16000 olacak ki 6000 sayfa avantajınız olacak her iki dolumda bir brotherla kıyaslama yaptıgımız zaman ayrıca brotherların drum maliyetleri çok çok fazla sadece toner acısından bakmayın belli bir çıktı sayısından sonra üzerinde drum ünitesi dediğimiz bir kısım var onuda değiştirmeniz gerekecek ki buda ayrı bir külfet demektir.

• abi toneri ben dolduruyorum her ay 10000 deyil senede ikiay diğer aylar enfazla 1000 yani senelik ortalama 2500
  • quote:

Orijinalden alıntı: renkdolum

oki tonerlerin dolumları yapılamıyor bahsetmiş oldugunuz brother yazıcının toneri ise 2500 sayfa civarında baskı alıyor bildiğim kadarıyla. aylık 10000 sayfa çıktı alıyorum diyorsunuz böyle bir durumda ayda 4-5 toner tüketmeniz gerekecek buda çok yüksek bir maliyet demektir.alacagınız yan sanayi ürünler dolum olmuyor orjinallerini ise dolumu takriben 30 lira civarında buda demektirki 10000 sayfa için 30*4 toner dolumu desek 120 tl sadece dolumu tutuyor ben size lexmark x364dn yazıcıları tavsiye edebilirim 8000 sayfa çıktısı var tabi dolumundan bahsediyorum ve 60 lira. 120 liraya 2 defa toner dolumu yaptıgınızda bundan alacagınız çıktı sayısı 16000 olacak ki 6000 sayfa avantajınız olacak her iki dolumda bir brotherla kıyaslama yaptıgımız zaman ayrıca brotherların drum maliyetleri çok çok fazla sadece toner acısından bakmayın belli bir çıktı sayısından sonra üzerinde drum ünitesi dediğimiz bir kısım var onuda değiştirmeniz gerekecek ki buda ayrı bir külfet demektir.

Hacı lexmark x364dn 1000 lira, brother 350,,, ne kartuşlar doldurulur o aradaki farkla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.