Şimdi Ara

Lazer Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Siyah - Beyaz yazıcı alıcam ne öneririsiniz?
    Ucuz fiyata renkli tavsiyeside alabilirim.

• hocam laser yazıcıda en önde giden Brother HL-2040 forumda bolca konu var bunun uzerıne tavsıyem 2040 alıp rahat rahat kullanman tonerı doluyor kolay bılındık yazıcı pıyasda pek bulunmuyor artık ama bana mesaj atarsan temin edebilirim.
  • Hocam sıfır düşünüyorsan hp laserjet 1102 tavsiye edebilirim dolumu rahatlıkla yapılıyor.Eğer 2ci el makina düşünüyorsan forumda bulabilirsen hp 1010 hp 1020 veya hp 1005 samsung ml 1610 samsung ml 1710
    tavsiye ediyorum eğer renkli laser düşünüyorsan hp cp 1215 modeli veya eski yazıcılardan hp 1600 hp 2600 serisi bunlarında rahatlıkla dolumu oluyor eğer ankardaysan bukonuda yardımcı olabilirim sana yada daha detaylı bilgi için mail atman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_Musti_ank

Hocam sıfır düşünüyorsan hp laserjet 1102 tavsiye edebilirim dolumu rahatlıkla yapılıyor.Eğer 2ci el makina düşünüyorsan forumda bulabilirsen hp 1010 hp 1020 veya hp 1005 samsung ml 1610 samsung ml 1710
    tavsiye ediyorum eğer renkli laser düşünüyorsan hp cp 1215 modeli veya eski yazıcılardan hp 1600 hp 2600 serisi bunlarında rahatlıkla dolumu oluyor eğer ankardaysan bukonuda yardımcı olabilirim sana yada daha detaylı bilgi için mail atman yeterli

Hocam şu makina nasıl ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Lazer%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/samsung-ml1675-ml-1675-lazer-yazici/productdetails.aspx?I_ID=57680

fiyatıda çok uygun?
    134 TL

2. elden tırsıyorum biraz, bitik toner falan çıkar, dolumunu yapamam. Yeni tonerde makina fiyatına .
    sıkıntı olur sonra.

1610- 1710 milat oldu hocam. (Benim bildiğim)

1675 132 tl, süper fırsat bana kalırsa.

Brother markasını, bilmem.
    bilmediğim işe bulaşmayıda pek düşünmem.

ml 1660 , brother 2040 dan bir sıra yukarıda.

1675'de 1660 dan iyi olduğuna göre. bro 2040 danda iyidir. ve ucuzdur
    bro 2040 267 tl
    samsung ml 1675 132 tl.

bro 2040 yerine 2 tane ml 1675 alınabilir.

• hocam bende biliyorum bu işin içindeyim zaten eski makinalrı söylediğimi
    lakin senin bu samsun ml 1675 chip davası var dolumlarında chip değiştirilecek dolmcusuna göre değişiyor chip fiyatı şimdi burdan sana şu fiyattıur diyemiyorum ama yazılımı var frimware yazılımını yaptırısan makınaya olur ona lafım yok makinayı kapatıp actığında sıfırlar kendini yanlız bu tarz makınların dolumunu yaptıracağın yer profesiyonel bir yer olsun çünkü bu cihazın tonerinde vida diye birsey yok perçinli toneri açrken yan kapak perçinlerini kırması gerekiyor zarar vermeden bu işlemiş yapmalı yoksa toner dışarı toz atıyor bunuda söyleyim fiyatı uygunb cihazın ama yukarda bahsettiğim konulara dikkat etmelisin zaten içinde çıkan toner demo olacak yeni orjinal alcaksan 195 + kdv civarında olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06_Musti_ank -- 20 Aralık 2011; 10:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_Musti_ank

hocam bende biliyorum bu işin içindeyim zaten eski makinalrı söylediğimi
    lakin senin bu samsun ml 1675 chip davası var dolumlarında chip değiştirilecek dolmcusuna göre değişiyor chip fiyatı şimdi burdan sana şu fiyattıur diyemiyorum ama yazılımı var frimware yazılımını yaptırısan makınaya olur ona lafım yok makinayı kapatıp actığında sıfırlar kendini yanlız bu tarz makınların dolumunu yaptıracağın yer profesiyonel bir yer olsun çünkü bu cihazın tonerinde vida diye birsey yok perçinli toneri açrken yan kapak perçinlerini kırması gerekiyor zarar vermeden bu işlemiş yapmalı yoksa toner dışarı toz atıyor bunuda söyleyim fiyatı uygunb cihazın ama yukarda bahsettiğim konulara dikkat etmelisin zaten içinde çıkan toner demo olacak yeni orjinal alcaksan 195 + kdv civarında olması lazım

demo toneriyle kaç dolum idare ederiz ?

edit: ayrıca bitmeyen kartuş gibi ıvır zıvırlar bunlara olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 20 Aralık 2011; 19:26:23 >

• Demo toneri en az 4 dolum idare eder hatta 5de olabilir dolumuna bağlı olarak söylüyorum demo tonerin dolum haznesi küçük az toz alıyor olay o sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.