Şimdi Ara

Lazer yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bunun üzerine konular var ama aradığım noktalara yanıt bulamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Siyah-beyaz lazer yazıcı bakınıyorum. Yazıcıdaki amacım yeri geldiğinde aynı anda çok baskı almak yalnız sürekliliği olmayabilir. Yani mürekkep püskürtmeliler epey kullanılmayınca kartuşları kuruyor. Lazerde öyle bir sorun var mı bilmiyorum. Dediğim gibi öyle an olur ki bir anda 150-200 hatta 300-400 baskı ama öte yandan bunun üstüne yeri gelir makine 2 ay yatar. Yani beklemede sorun var mıdır? Ayrıca baskının profesyonel olmasına gerek yok. Toneri ucuz olsun. Bol baskıda ekonomi olsun. Dolumda yaptırırım ama orjinal toneride ucuz olursa almakta sıkıntı çekmeyeyim. Arada bir baskı alacağım için makineye çok para verip yatırmak istemiyorum. (gerçi ortalamaya gelince normal bir baskı ortalaması oluyor galiba) Çok kriter mi belirledim acaba bilmiyorum :) Bu konuda önerebileceğiniz makineler nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamann7725 -- 4 Ocak 2013; 3:13:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamann7725

Merhaba arkadaşlar bunun üzerine konular var ama aradığım noktalara yanıt bulamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Siyah-beyaz lazer yazıcı bakınıyorum. Yazıcıdaki amacım yeri geldiğinde aynı anda çok baskı almak yalnız sürekliliği olmayabilir. Yani mürekkep püskürtmeliler epey kullanılmayınca kartuşları kuruyor. Lazerde öyle bir sorun var mı bilmiyorum. Dediğim gibi öyle an olur ki bir anda 150-200 hatta 300-400 baskı ama öte yandan bunun üstüne yeri gelir makine 2 ay yatar. Yani beklemede sorun var mıdır? Ayrıca baskının profesyonel olmasına gerek yok. Toneri ucuz olsun. Bol baskıda ekonomi olsun. Dolumda yaptırırım ama orjinal toneride ucuz olursa almakta sıkıntı çekmeyeyim. Arada bir baskı alacağım için makineye çok para verip yatırmak istemiyorum. (gerçi ortalamaya gelince normal bir baskı ortalaması oluyor galiba) Çok kriter mi belirledim acaba bilmiyorum :) Bu konuda önerebileceğiniz makineler nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Fotokopi kullanmayacaksanız eğer hp 1102

• quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

quote:

Merhaba arkadaşlar bunun üzerine konular var ama aradığım noktalara yanıt bulamadığım için yeni konu açmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Siyah-beyaz lazer yazıcı bakınıyorum. Yazıcıdaki amacım yeri geldiğinde aynı anda çok baskı almak yalnız sürekliliği olmayabilir. Yani mürekkep püskürtmeliler epey kullanılmayınca kartuşları kuruyor. Lazerde öyle bir sorun var mı bilmiyorum. Dediğim gibi öyle an olur ki bir anda 150-200 hatta 300-400 baskı ama öte yandan bunun üstüne yeri gelir makine 2 ay yatar. Yani beklemede sorun var mıdır? Ayrıca baskının profesyonel olmasına gerek yok. Toneri ucuz olsun. Bol baskıda ekonomi olsun. Dolumda yaptırırım ama orjinal toneride ucuz olursa almakta sıkıntı çekmeyeyim. Arada bir baskı alacağım için makineye çok para verip yatırmak istemiyorum. (gerçi ortalamaya gelince normal bir baskı ortalaması oluyor galiba) Çok kriter mi belirledim acaba bilmiyorum :) Bu konuda önerebileceğiniz makineler nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Fotokopi olmasa da olur. Önemli olan ucuz ve bol baskı :) ama öte yandan uzun süre yatınca sorun çıkarmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

quote:

Fotokopi olmasa da olur. Önemli olan ucuz ve bol baskı :) ama öte yandan uzun süre yatınca sorun çıkarmasın.

Konunu bölmüş oacağım ama aynı sizn durumunuzdayım ve yazıcı arıyorum. yazın ev boş olacağından yaklaşık 2-3 ay yazıcı açılmayacak. ayrıca öyle çok fazla çıktı ihtiyacım da yok. aylık en fazla 100 sayfa. o da yılın 1-2 ayı olursa diğer aylar 30-50 sayfa ancak çıkar. şöyle sorunsuz ve toneri ucuz bir lazer yazıcı istiyorum. Öneriler neler olabilir?

• Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu? Marka olarak HP istemiyorum ki tonerleri de pahalı zaten. Brother'ın toneri ucuz ama çıktı sayısı az deniyor. Dolumcuya götüreceğim ondan sonra yok toner resetle falan yani o işler uzun. Daha doğrusu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Dolumcuların o konuda bilgisi var mı? Konuya el atarsanız bir yazıcı almak istiyorum.
  • Adamım! Ben bu işin piriyim. tek kelime söylim sana iyi oku, brother! istersen birde cümle kurayım. brother hl 2130. Türkiyede şuan bu fiyatlarda daha kalitelisi yok! aynı kalitede yazıcı bile yok. Al yaşadığın her sorunda bana pm at !
  • Dr.Leo arkadaşıma katılıyorum. Kesinlikle HL 2130 diyorum. Hem yazıcının kendisi ucuz ve kaliteli, hemde toner fiyatlarıda çok hesaplı. Üstelik chip derdinizde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Dr.Leo arkadaşıma katılıyorum. Kesinlikle HL 2130 diyorum. Hem yazıcının kendisi ucuz ve kaliteli, hemde toner fiyatlarıda çok hesaplı. Üstelik chip derdinizde yok.

Peki HL 2040 nasıl bir makine? Aralarında büyük farklar var mı? Yani farkı vermeye değer mi?
  • quote:

quote:

Dr.Leo arkadaşıma katılıyorum. Kesinlikle HL 2130 diyorum. Hem yazıcının kendisi ucuz ve kaliteli, hemde toner fiyatlarıda çok hesaplı. Üstelik chip derdinizde yok.

Peki HL 2040 nasıl bir makine? Aralarında büyük farklar var mı? Yani farkı vermeye değer mi?

Hocam biraz araştrdım ve 2130 a karar kıldım ben. 2040 a baktım ama piyasada yok. 2040 olsa onu alacaktım fakat olmadığından 2130 a yöneldim ayrıca gelen demo toner dahi doluyor ve ufak bir işlemle resetleniyor. hem bu forumda hem de youtube da açıklamaları mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi

quote:

quote:

Hocam biraz araştrdım ve 2130 a karar kıldım ben. 2040 a baktım ama piyasada yok. 2040 olsa onu alacaktım fakat olmadığından 2130 a yöneldim ayrıca gelen demo toner dahi doluyor ve ufak bir işlemle resetleniyor. hem bu forumda hem de youtube da açıklamaları mevcut.

Teşekkür ederim gerçekten şu an en uygunu HL 2130 gibi görünüyor.

• pekiii all in one olunca ne tavsiye edersiniz? fotokopi,tarayıcı,yazıcı ve fax olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakcakaya

şu model nasıldır...kartuş maliyeti nedir?boyutları ufak olmasıda önemlidir

http://www.vatanbilgisayar.com/lazer-cok-fonksiyonlu-yazici/panasonic-mb1530tkw-mb-1530-lazer-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=61822

Toneride sıkıntı yaşayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.