Şimdi Ara

LAZER YAZICIDA ÇOK İYİ FİYAT+EXTRA YEDEK TONER HEDİYE! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
14
Favori
20.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FASTandFAST

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

takip.

neyi takip müdür ? :)

Alan varsa yazabilir mi?Hiç bu siteden alışveriş yapmadım.Güvenilir midir? Bunları öğrenmek için takip dedim.
  • 20 tl kuponum vardı, 149'a geldi. Ürün de elime ulaştı. Satıcı gayet hızlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela aynı sitede S3 1469 TL. Bunların garantisi falan olmuyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

takip.

Alan varsa yazabilir mi?Hiç bu siteden alışveriş yapmadım.Güvenilir midir? Bunları öğrenmek için takip dedim.

Ben dünya kadar mal aldım buradan.Güvenli.Sitenin sahibi zaten hürriyet.Ürün 3 gün içerisinde en geç geliyor.Kapalı ambalaj ve kutu.Faturalı.Korkma yani.Büyük bir yer ve güvenli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

takip.

Ben dünya kadar mal aldım buradan.Güvenli.Sitenin sahibi zaten hürriyet.Ürün 3 gün içerisinde en geç geliyor.Kapalı ambalaj ve kutu.Faturalı.Korkma yani.Büyük bir yer ve güvenli.

eyvallah hocam.Fiyatlar da güzel.Tuttum bu siteyi.

• quote:

Mesela aynı sitede S3 1469 TL. Bunların garantisi falan olmuyor mu?

Paralel ithalat oluyor genelde o ürünler. Mesela ürünleri Alioğulları İletişim A.Ş. diye bir yer getirtiyor ve kendince garanti veriyor genelde paralel ithalat yapan yerler ufak olduğu için 1-2 servis yeri anca oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Paralel ithalat oluyor genelde o ürünler. Mesela ürünleri Alioğulları İletişim A.Ş. diye bir yer getirtiyor ve kendince garanti veriyor genelde paralel ithalat yapan yerler ufak olduğu için 1-2 servis yeri anca oluyor.

Aynen,telefon olayıyla alakalı bilgim yok ama isterseniz mail yoluyla sorabilirsiniz.Cevabı da paylaşırız.Bilgileniriz hep beraber
  • quote:

quote:

quote:

Aynen,telefon olayıyla alakalı bilgim yok ama isterseniz mail yoluyla sorabilirsiniz.Cevabı da paylaşırız.Bilgileniriz hep beraber

telefon almaya niyetim yok.daha yeni aldım. Sitenin ucuz olduğunu anlatmak için S3 örnek verdim.Fiyatını az çok hepimiz biliyoruz.

• Bu site gittigidiyor tarzi bir site. Mallari site satmiyor. Sadece aracilik ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Bu site gittigidiyor tarzi bir site. Mallari site satmiyor. Sadece aracilik ediyor.

Aynen öyle.Aracılık ediyor.Yani paramız güvende Mal gelmeden parayı alamıyor satıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrserafettin

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Bu site gittigidiyor tarzi bir site. Mallari site satmiyor. Sadece aracilik ediyor.

Aynen öyle.Aracılık ediyor.Yani paramız güvende Mal gelmeden parayı alamıyor satıcı

Yorum altına birde en kötü bizi diye yazsaydınızNeredeyse yarı fiyatına ürün alıyor insanlar.Allah razı olsun yenicarsim.com :)

Not:Amin

• Yazıcıları bilmem ama toner fiyatları bakımından HP 2060 ı tek geçerim toneri 18 Tl civarı ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

telefon almaya niyetim yok.daha yeni aldım. Sitenin ucuz olduğunu anlatmak için S3 örnek verdim.Fiyatını az çok hepimiz biliyoruz.

vatanda 1588 tl telpa

• quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Yazıcıları bilmem ama toner fiyatları bakımından HP 2060 ı tek geçerim toneri 18 Tl civarı ...

hahaha:)Bilmediğin belli şef.O dediğin inkjet yazıcı.Zaten onlarda toner değil kartuş kullanıyor :)İkincisi o tek kartuşunun fiyatı,Baskı kapasitesi de tonerin %10'u civarlarında
  • Benimde yazıcım geldi bugün.

Merak ettiğim Go tuşu olayı.

Basılı tuttum ışıklar sırayla yandı olay bu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@cuk

Ihlamurdaki realde 119 TL. Stok vardı. Yakın olanların oradan alması daha mantıklı. Yanılmıyorsam demo tonerde doldurulabiliniyor ve resetlendiğide söyleniyor. Demo toneri başaramazsanız zaten istediğiniz zaman 45 TL ye normal toner alabilirsinz. İlk mesajda ki fiyat civarına geliyor hatta daha ucuz.

Hepsiburada da samsung 2165 modeli 120 TL. Toner fiyatınıda yarıya indrimişler 66 TL. Oda çift toner ile 186 TL. ye denk geliyor.

Her iki yazıcınında maliyeti birbirine çok yakın. Sonuçta toner tozu doldurucağınız için maliyet hemen hemen aynı oluyor. Samsungta demo toner 700 sayfa normalide 1500 sayfa bastırıyor. Toplamda 2200 sayfa. Brotherda ise resetleyerek o civara yakın çıktı alabilirsiniz, demo ve normal kartuş ile. Bir çok ev kullanıcısına çok uzun bir süre yeter. Ben şu ana kadar hayatım boyunca toplamda 2200 sayfa basmamışımdır. En az 5-6 tane mürekkepli yazıcı öldürmüşümdür. İlk mürekkepli yazıcımı aldığım zaman 2 sene hiç bastırmasam bile mürekkep kurumuyordu. Yazıcının kafası çok iyi korunuyordu. Yazıcının içinde özel lastikli bir şey vardı kafayı korumak için. Hava almazsa kurumaz. Çok büyük diye birine vermiştim ama çok büyük hata yapmışım. Son yıllarda aldığım yazıcılarda ne zaman bir şey yazdırmaya kalksam kafası kesin kurumuş oluyordu. Yazıcı fiyatı kartuş fiyatı kadar olunca gidip yenisini alıyorsunuz tabii ki. Lazerlerin fiyatıda artık çok düşmeye başladı. Yakında da bu lazer yazıcıları çok kolay bozulacak bir şekilde yapmaya başlarlar. Artık drum ünitelerimi bozulur yoksa tonerleri mi erir bilemiyorum.

Samsungun tonerleri çipli ve doldururken biraz sıkıntı yaratıyor. Doldurmak için çip satın almak yada yazılım yüklemek gerekiyor. Brotherda ise demo tonerde sıkıntı var diyorlar. Tam dolu bir toner aldığınız zaman öyle bir sorun yokmuş. Yazıcının üzerinden resetleniyormuş.
    Samsungta kağıt beslemesi dışarıda, brotherda makinanın içindeki bir hazneye yerleştiriliyor.
    Drum ünitesi samsungta toner ile birleşik. Çok uzun vadeli kullanılır mı bilmiyorum. 1500 baskı baz alınarak üretildiğini düşünüyorum. Tabii ki 1500 den fazla basarsınız. Çift toner ile brotherdaki 12,000 sayfayı belki yakalayabilirsiniz. Brotherda ise drum ve toner ayrı. 12,000 sayfa.
    Görüntü olarak samsung çok üstün. Çok ufak bir alet. Brother ise büyük ve hantal bir görüntüsü var. Yükseklik olarak belki çok büyük değil ama genişlik ve derinlik olarak daha büyük. Özellikle derinlik olarak çok büyük. A4 kağıtları içine alması en büyük sebep.

Çok fazla bir artı eksileri yok birbirlerine. Samsungta drumlu toner yeni bir yazıcı fiyatı kadar, Brotherinda drum ünitesi yazıcı kadar. Ben sanırım brother alıcam. Çip olmaması seçmemde ki en büyük artı olucak. Ama derseniz ki samsunglara toner doldurulması çok kolay. Yazılım ilede her iş kolayca hallediliyor. O zaman samsunga dönebilirim.

yazıyı okurken samsung almaya niyetlendim
    drum kısmında vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: B@cuk

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yazıyı okurken samsung almaya niyetlendim
    drum kısmında vazgeçtim

Benim esasında hiç bilgim yok drum hakkında. Forumdan birisi bizi drum konusunda ve samsung tonerlerin doldurulması hakkında aydınlatırsa çok iyi olucak. Samsung küçük olması ev için büyük artı.

bazı kişiler bu konuda uzmanlaşmış. Karışık mevzu bu.
    Çip var drum var dolum var sıfırlama var kaç sayfa sonra toner in biteceğine bile yazıcı karar veriyor toner dolu bile olabiliyor.

• benim kargoda geldi gayet güzel ve kullanışlı bir cihaz lazer yazıcı için
  • quote:

Arkadaşlar tonerde kuruma derdi yok.Birde reset olayından sonra kapasite zaten artıyor.Drum olayına gelince kafanıza takmayın onda da dolum var.Ayrıca 12,000 Üreticinin garanti ettiği adet.O 13-14 lere gidiyor diyor bütün dolumcular.
    Ayrıca drum 175 tl olsa ne yazar ki ?

8 tane de 1 değişsek.

175/8=21,5tl
    21,5+60 toner desek=81,5tl masraf olur

resetden sonra 2000 sayfa basar desek.sayfa başı 0,04 dahya ne istiyoğnuzzzzzzzzzz der bir gayserili :)

go tuşuna basma ile reset olayını sen denedin mi? bana çok basit geldi bu brother ın bir modeilinde bu mu bilmiyorum çark fln. vardı çeviyoruyodun fln. uğraştırıyodu buda öyle olabilir diye korkuyorum eğer eminseniz bende alıcam çok iyi fırsat çünkü.....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.