Selamlar ben bir ev kullanıcısıyım. Lazeryazıcı almayı planlıyorum. Forumda araştırdığıma göre en avantajlı yazıcı Brother 2040. Fakat drum ünitesi bir süre sonra değişmelidir deniyor. Bu ünite ne kadar dayanır? 5 yılı çıkartabilir mi? Mağazaya sorduğumda da zaten her yazıcının drum ünitesi yaklaşık 10 dolumdan sonra değişmelidir dedi bu doğru mudur? Mesela Xerox 3117 alsam drum ünitesi yine değişmek zorunda mı? Teşekkürler.
hp almanı öneririm drum sanırım 4 5 dolum dayanır bendeki 4 dolum dayandı 10 ve 15 tl lik drumlar var daha ucuzlarıda vardır 15 tl lik taktırdım ilk hali gibi baskı çıkarıyor
drum silindiri 3-5-10-15 dolum yapabilir,
ömrünü kısaltan etkenler vardır
uzun süre gün ışığında bekleme (antistatik özelliği kaybolur) kalitesiz toner kullanmak (çizer) yanık-atık toner haznesini boşaltmamak (çizer) fazla toner koymak (çarkını zorlar) yazıcıya tavsiye edilenden fazla kalın kağıt koymak (çarkını zorlar)
normal şartlarda hp yazıcıların durumları 4-6 dolumda samsung xerox yazıcıların durumları 8-10 dolumda
biter
fiyatları 10-20 lira arasında değişir.
teşekkürler arkadaşım ben de xerox almaya karar verdim brother drum.ları yazıcıdan daha pahalıymış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme