Aracı Denizli'den 3 Ağustosta teslim aldım. 10 ağustosta İzmir Gaziemir Ziebart'da idim. 1)Diamond Gloss 2)İçkoruma (halı, vinil, koltuk koruma) 3)Ön kaput filmi 60 cm (tampon-kaput yarı yarıya paylaştırıldı) orta renk cam filmi. Telefon trafiği sonucu zahmetli bir şekilde 850 ytl ye anlaştık. Hatta ben-Gaziemir-Çınarlı üçgeninde sorun yaşıyorduk. Liste fiyatlarına bakınca 1500 ytl yi aşan bir maliyet söz konusu idi! O ara kampanya vardı, biraz da ısrar-ikna (pazarlık) Abimle birlikteydik, "yaptırmışken ön cama da olsun tam olsun" dedi. Ben özellikle gece görüşünde sorun çıkabilir diye endişeli idim. Fimanın da görüşlerini aldık. "Daha önce yeni civic ön camına hiç film uyguladınız mı? sorun çıktımı?" diye sorduk, güven duyduk. Kaç daha vereceğiz diye sorduk: "Listesi 270, siz 180 verin yeter dediler" 850+150=1000 ytl ye oluyorsa yapın, yoksa ön cam kalsın dedim çıktım. Düz hesap yaptık yani! Bu kadar detay paylaşmam doğru mu bilmiyorum ama...
quote:
Orjinalden alıntı: cevikism
O kadar kısa sürede yükleyemem detaylı resimleri Gümüş kız belediye otoparkında uyuyor Ama ön cama (en açık olmak şartıyla) film şiddetle tavsiye olunur! Tabiki Ziebart, tabiki Solargard. Kaliteli metalize filmlerin (3M, Llumar, Solargard) uv filtrasyonu renge bağlı değil! En açığı da en koyusu da %99 uv filtreli. Koyuluk-açıklık; tüm uv ışınları filtrelenmiş, daha zararsız (görülebilir) ışığın daha çok veya az geçmesi ile ilgili. Özetlemeye çalışırsam "Herşeyin başı sağlık". Oldumu?? OLmadı di mi!! Saygılarımla...
keşke fotosuda olsaydı, ben bi film aldım ama bakalım ne çıkıcak bahtımıza
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme