Bildirim
LAZERLI CAM FILMININ ORJINAL RENK ADI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Lazerli cam,camı lazerle yakarak oluşur hangi renk tonu istersen o renk olur bir kodu falan olduğnu zannetmiyorum. -
PIYASADA LAZERLI CAM FILMI ADI ALTINDA SATILAN FILMIN GERCEKTE NE RENK OLDUGUNU OGRENMEK ISTIYORUMquote:
Orijinalden alıntı: cyber-shot
Lazerli cam,camı lazerle yakarak oluşur hangi renk tonu istersen o renk olur bir kodu falan olduğnu zannetmiyorum. -
onu bilmiyormquote:
Orijinalden alıntı: tb1ckv
PIYASADA LAZERLI CAM FILMI ADI ALTINDA SATILAN FILMIN GERCEKTE NE RENK OLDUGUNU OGRENMEK ISTIYORUM
Alıntıları Göster -
Dedigin Metalik Cam Filmi Olabilir, Bir Renk adi yok dedigim gibi Metalik Katmanli cam filmi olarak gecer... Kendi Aracimda Kullaniyorum ama gercekten Marka Model Soruyorsan Kendi Kullandigim LLumar ATN35'i tavsiye edebilirim.Bu Film de Metalik Yuzey ne kadar isik gelirse o kadar parlama yapar, Geceleri iceriden isik acildiginda ya da icerideki isik disaridan fazla oldugunda Disaridan oldugu gibi gozukursunuz. Cevirmelerde hic bir problem yapmaz.Bir diger degisle icerideki isigin disariya oraniyla saydamlasir ya da koyulasir.quote:
Orijinalden alıntı: cyber-shot
onu bilmiyorm
Alıntıları Göster
Yalniz Sunu da belirtmekte fayda goruyorum. Caminiz uzerinde eger bir renk varsa (Bazi araclarin camlari Fabrika cikisindan Renklidir ) Ornek olarak benim aracimin camlari Solargreen Mercedeslerin bazilari ise Mavi, Bu durumda ATN35 i uyguladiginizda Cok gunes vurdugunda Metalik oldugundan dolayi Metalik yuzey Camin rengini de yansitarak gri uzerinde cok hafif yesil tonuna donuyor.
-
arkadasim suana kadar vermis oldugun bilgiler icin tessekkurler gercekten beni bayagi bir aydinlattin bu atn 35 dediginiz cokmu koyu tesekkurlerquote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
Dedigin Metalik Cam Filmi Olabilir, Bir Renk adi yok dedigim gibi Metalik Katmanli cam filmi olarak gecer... Kendi Aracimda Kullaniyorum ama gercekten Marka Model Soruyorsan Kendi Kullandigim LLumar ATN35'i tavsiye edebilirim.Bu Film de Metalik Yuzey ne kadar isik gelirse o kadar parlama yapar, Geceleri iceriden isik acildiginda ya da icerideki isik disaridan fazla oldugunda Disaridan oldugu gibi gozukursunuz. Cevirmelerde hic bir problem yapmaz.Bir diger degisle icerideki isigin disariya oraniyla saydamlasir ya da koyulasir.
Yalniz Sunu da belirtmekte fayda goruyorum. Caminiz uzerinde eger bir renk varsa (Bazi araclarin camlari Fabrika cikisindan Renklidir ) Ornek olarak benim aracimin camlari Solargreen Mercedeslerin bazilari ise Mavi, Bu durumda ATN35 i uyguladiginizda Cok gunes vurdugunda Metalik oldugundan dolayi Metalik yuzey Camin rengini de yansitarak gri uzerinde cok hafif yesil tonuna donuyor.
Alıntıları Göster
-
Orta Denilen Gecirgenlikte Ancak Metalik Oldugu icin koyuluk (saydamlik) icerideki isiga gore degisir.quote:
arkadasim suana kadar vermis oldugun bilgiler icin tessekkurler gercekten beni bayagi bir aydinlattin bu atn 35 dediginiz cokmu koyu tesekkurler
Alıntıları Göster -
quote:
Dedigin Metalik Cam Filmi Olabilir, Bir Renk adi yok dedigim gibi Metalik Katmanli cam filmi olarak gecer... Kendi Aracimda Kullaniyorum ama gercekten Marka Model Soruyorsan Kendi Kullandigim LLumar ATN35'i tavsiye edebilirim.Bu Film de Metalik Yuzey ne kadar isik gelirse o kadar parlama yapar, Geceleri iceriden isik acildiginda ya da icerideki isik disaridan fazla oldugunda Disaridan oldugu gibi gozukursunuz. Cevirmelerde hic bir problem yapmaz.Bir diger degisle icerideki isigin disariya oraniyla saydamlasir ya da koyulasir.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
Fotoğrafı varmı acaba bu film'in çok merak ediyorum. Link'te verebilirsin.
-
Daha Onceleri Baslik Acmistim. Eski Resimler Gerci bir sey degismedi.quote:
Orijinalden alıntı: yusufquote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
Fotoğrafı varmı acaba bu film'in çok merak ediyorum. Link'te verebilirsin.
Alıntıları Göster
Asagidaki resim de on camda Film olmadigi icin (arkasi nispeten aydinlik) ancak camin arkasinda perde var)
http://forum.donanimhaber.com/m_6486187/mpage_1/key_407%252Cllumar//tm.htm#6486187
-
ISTE BUDUR GERCEKTEN ARADIGIM CAM BU ARKADASIM ARABANADA COK YAKISMIS GERCEKTEN ALLAH KAZA BELA GOSTERMESIN GULE GULE KULLAN RESIMLER ACIK VE NET ELINE SAGLIKquote:
Daha Onceleri Baslik Acmistim. Eski Resimler Gerci bir sey degismedi.
Asagidaki resim de on camda Film olmadigi icin (arkasi nispeten aydinlik) ancak camin arkasinda perde var)
http://forum.donanimhaber.com/m_6486187/mpage_1/key_407%252Cllumar//tm.htm#6486187
Alıntıları Göster
-
HE UNUTMADAN SUNUDA HATIRLATAYIM COK METH ETTIKLERI GENCLER OTODA FILM CEKTIRDIM 2 AY ONCE BERBAT BIR ISCILIK VARDI HIC MEMNUN KALMADIM BILGINIZEquote:
ISTE BUDUR GERCEKTEN ARADIGIM CAM BU ARKADASIM ARABANADA COK YAKISMIS GERCEKTEN ALLAH KAZA BELA GOSTERMESIN GULE GULE KULLAN RESIMLER ACIK VE NET ELINE SAGLIK
Alıntıları Göster
-
Bu film güneşin rahatsız edici etkisini azaltıyor mu?quote:
HE UNUTMADAN SUNUDA HATIRLATAYIM COK METH ETTIKLERI GENCLER OTODA FILM CEKTIRDIM 2 AY ONCE BERBAT BIR ISCILIK VARDI HIC MEMNUN KALMADIM BILGINIZE
Alıntıları Göster -
Evet Azaltiyor, Yukarida Nasil calistigini acikladim. Hatta Renkli Filmlerden cok daha kullanisli oldugu Kanisindayim.Cunku Renkli Filmler Cami Isitarak, Seyir Halinde Olmadigi Surece Arabayi Tabir-i caiz ise pisiriyor. Ancak bu film sadece Yansitiyor...quote:
Orijinalden alıntı: tamay_aytam
Bu film güneşin rahatsız edici etkisini azaltıyor mu?
Alıntıları Göster
Ayrica Yukaridaki Resimlere Istinaden. Lutfen Engelli Gecis yollarini ve yaya yollarini kapatmamaya ozen gosterelim... -
bende ön cam dahil film çektirmek istiyorumquote:
Evet Azaltiyor, Yukarida Nasil calistigini acikladim. Hatta Renkli Filmlerden cok daha kullanisli oldugu Kanisindayim.Cunku Renkli Filmler Cami Isitarak, Seyir Halinde Olmadigi Surece Arabayi Tabir-i caiz ise pisiriyor. Ancak bu film sadece Yansitiyor...
Ayrica Yukaridaki Resimlere Istinaden. Lutfen Engelli Gecis yollarini ve yaya yollarini kapatmamaya ozen gosterelim...
Alıntıları Göster
acaba ön cama hangi tür film çekilir? -
ziebart Solargard kullanıyor (açık, orta, koyu). Yan camlar ve arka camlara orta, ön cama açık uygulattım. Başta tereddütlüydüm gece görüşü bozar mı diye. Şu an o kadar memnunum ki!! Güneşe park edersin aracı, 1 saat sonra gelince içine giremessin sıcaktan, girsen de direksiyonu elleyemezsin kızmıştır.. Cam filminden sonra böyle şeyler anılarda kalıyor inanırmısın Birde Güneş gözlüğü ihtiyacı kalmıyor, temiz kullanılmış Vogue satılıktırquote:
Orijinalden alıntı: Unforgiven3
bende ön cam dahil film çektirmek istiyorum
acaba ön cama hangi tür film çekilir?
Alıntıları Göster
-
bi resmini alabilirmiyiz arabanın üzerinde cam filminin cevikismquote:
Orijinalden alıntı: cevikism
ziebart Solargard kullanıyor (açık, orta, koyu). Yan camlar ve arka camlara orta, ön cama açık uygulattım. Başta tereddütlüydüm gece görüşü bozar mı diye. Şu an o kadar memnunum ki!! Güneşe park edersin aracı, 1 saat sonra gelince içine giremessin sıcaktan, girsen de direksiyonu elleyemezsin kızmıştır.. Cam filminden sonra böyle şeyler anılarda kalıyor inanırmısın Birde Güneş gözlüğü ihtiyacı kalmıyor, temiz kullanılmış Vogue satılıktır
Alıntıları Göster
-
En yakın zamanda dost Yüklediğim ilk foto olacak, heyecan sardı bir an... Selam ilequote:
Orijinalden alıntı: Unforgiven3
bi resmini alabilirmiyiz arabanın üzerinde cam filminin cevikism
Alıntıları Göster -
quote:
En yakın zamanda dost Yüklediğim ilk foto olacak, heyecan sardı bir an... Selam ile
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cevikism
En yakın zamanda dost Yüklediğim ilk foto olacak, heyecan sardı bir an... Selam ile
mümkünse gün içinde olsun akşam benim makinayada film çekicez güzel durmuşsa aynı renkte çekiyim
-
O kadar kısa sürede yükleyemem detaylı resimleri Gümüş kız belediye otoparkında uyuyor Ama ön cama (en açık olmak şartıyla) film şiddetle tavsiye olunur! Tabiki Ziebart, tabiki Solargard. Kaliteli metalize filmlerin (3M, Llumar, Solargard) uv filtrasyonu renge bağlı değil! En açığı da en koyusu da %99 uv filtreli. Koyuluk-açıklık; tüm uv ışınları filtrelenmiş, daha zararsız (görülebilir) ışığın daha çok veya az geçmesi ile ilgili. Özetlemeye çalışırsam "Herşeyin başı sağlık". Oldumu?? OLmadı di mi!! Saygılarımla...quote:
Orijinalden alıntı: Unforgiven3quote:
Orjinalden alıntı: cevikism
mümkünse gün içinde olsun akşam benim makinayada film çekicez güzel durmuşsa aynı renkte çekiyim
Alıntıları Göster
-
kaça yaptırdın kompele filmi?yaptırmışken kalite olsun bizde yaptıralım bariquote:
O kadar kısa sürede yükleyemem detaylı resimleri Gümüş kız belediye otoparkında uyuyor Ama ön cama (en açık olmak şartıyla) film şiddetle tavsiye olunur! Tabiki Ziebart, tabiki Solargard. Kaliteli metalize filmlerin (3M, Llumar, Solargard) uv filtrasyonu renge bağlı değil! En açığı da en koyusu da %99 uv filtreli. Koyuluk-açıklık; tüm uv ışınları filtrelenmiş, daha zararsız (görülebilir) ışığın daha çok veya az geçmesi ile ilgili. Özetlemeye çalışırsam "Herşeyin başı sağlık". Oldumu?? OLmadı di mi!! Saygılarımla...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- büyükbaş hayvana çarpmak
- bosch balata yorum
- michelin lastik yorumları
- 7+1 otomobil ruhsatlı araçlar
- seramik kaplama sonrası yağmur
- fiat egea 2024 fiyat listesi
- byd sea lion 07
- ssangyong torres evx fiyat
- 2. el dacia duster fiyat listesi
- taliant bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X