Şimdi Ara

Lazimbana.com güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aranızda lazimbana.com dan alışveriş yapan oldu mu? bu site güvenlir mi bilgi verirmisiniz. her yerde karşıma çıkıyor kafayı yiyecem bir kere girdim her yerde adamların reklamları var.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lazımbana.com Güvenilir Mi?

Lazımbana.com, çeşitli ürün kategorilerinde alışveriş yapmanıza olanak tanıyan bir e-ticaret platformudur. "Lazımbana güvenilir mi?" sorusu, online alışveriş yapan birçok kişi tarafından merak edilen bir konudur.

Lazımbana.com, güvenilirliği konusunda bazı olumlu sinyaller vermektedir:

• Uzun Süreli Varlık: Lazımbana.com, 2008 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. Bu uzun süreli varlık, şirketin güvenilirliğine işaret eder.
    • Güvenlik Sertifikaları: Lazımbana.com, SSL sertifikası kullanarak web sitesi ve kullanıcı verilerinin güvenliğini sağlar.
    • Bankacılık Entegrasyonları: Lazımbana.com, reputable bankalarla işbirliği yaparak güvenli ödeme yöntemleri sunar.

Bununla birlikte, Lazımbana.com hakkında bazı şikayetler de mevcuttur:

• Teslimat Gecikmeleri: Bazı kullanıcılar, ürünlerinin beklenenden daha geç teslim edildiğini bildirmiştir.
    • Ürün Kalite Sorunları: Birkaç kullanıcı, aldıkları ürünlerin kalite sorunları yaşadığını belirtmiştir.

Bu şikayetler, tüm kullanıcıların deneyimini yansıtmadığını unutmamak önemlidir. Lazımbana.com, şikayetleri çözmek için müşteri hizmetleri desteği sunmaktadır.

Lazımbana.com'dan alışveriş yapıp yapmama kararı, bireysel tercihlerine bağlıdır. Platformun uzun süreli varlığı, güvenlik özellikleri ve bankacılık entegrasyonları güvenilirlik açısından olumlu sinyaller verirken, teslimat gecikmeleri ve ürün kalitesi sorunları gibi bazı şikayetler de bulunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben sürekli kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. Hatta bir çok yere göre fiyatları da uygun.
  • Çocuğuma internet üzerinden sesli ışıklı gitar almak için gezindiğimde en uygun fiyatın lazımbana firmasında olduğunu görünce alışveriş yapmak istedim, hoop karşıma 16 TL kargo parası çıktı fakat alacağım ürünün açıklama kısmında sepetinize ücretsiz kargo seçeneğiyle başka bir ürün alırsanız diğer ürünlerde ücretsiz kargolanır ifadesi yazıyordu. Bende bunun üzerine ücretsiz kargosu olan başka bir ürün aldım, ödeme esnasında hala kargo ücretini görünce danışma hattını arayarak durumu kendilerine bildirdim ve WhatsApp'tan resim attım. Sorunu çözdüler ödememi yaptım siparişimi verdim, 1 saat sonra lazımbanadan arandım siparişimin iptal olduğunu söylediler! Neden diye sorduğumda almak istediğim ürünün kargo ücreti olduğunu o yüzden iptal edeceklerini söyleyerek telefonu alelacele kapattılar. Bu yorumu okuyanlara soruyorum böyle ticaret ahlakı olmayan bir firma olabilir mi? Madem kargo ücreti var neden açıklama kısmına ''ücretsiz kargo seçeneğiyle başka bir ürün alırsanız diğer ürünlerde ücretsiz kargolanır'' ifadesini yazıyorusunuz! Bu arada telefon görüşmesinden sonra bu ifadeyi kaldırmışlar, tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum...

• DÜrüst olmayan saticilari bünyesinde barindiriyor plabilir. Micro-lisans adli bir saticidan Windows 10 pro lisans anahtari siparis ettim. Bana baska bir bilgisayar tarafindan kullanilmakta olan bir lisanas anahtari gönderdier.

• uzak durun sıkıntılı bir platform. çok fazla şikayet var.

• Her platformda sıkıntılı satıcılar yok mu? Orada olan satıcılar diğerlerinde de satış yapıyor. Bence isim veya marka önemli değil, satıcı önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bayvitamin.com güvenilir mi ?
    9 yıl önce açıldı
    premiumtr.com güvenilir midir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.