Şimdi Ara

Lazy Peoan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugörev nasıl yapılıor anlamadım anlatır mısınız?

Edit:bide nasıl talent açılıyor 5 lwl oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvandame -- 12 Temmuz 2007; 20:29:02 >

• görevler için thottbota bak talenler 10 lvlde başlar.
  • Yerde uyuyan orcları uyandıracan talent içinde lvl 10 u bekleyecen
  • saolun
  • Ya yerde uyuyan peonları questgiver'ın sana verdiği blackjackle uyandırıcan peon'u seç sonra blackjack'e sağ tık yap bunu 5 kere tekrarla ama farklı peonlarla her yerde var zaten.
  • nazikçe diil yumruklayarak uyandırıyo :D
  • saolun yaptım o görevi skarkoth görevinde takıldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gidip sarkoth u kesecen iste nerde oldugunu bulamıosan www.thottbot.com
  • saol bend eonu bulamadım işte yani yerini
  • adama yardımcı oluyosunuz ya helal olsun gözlerim doldu başkası olsa bas git bunun için topicmi acılır der işte böle olmalıyız
  • benımde
  • www.thottbot.com dan bütün görevleri aratıp kordinatlarına bakarak nereye gitceğin ve ne yapacağını bulabilirsin .

Kordinat addonu

http://www.cosmosui.org/download.php?t=patcher&f=Cosmos_Win.zip 'linkden indirebilrsin.

yükledikten sonra oyuna girip gereken kordinatı oyun sırasında

/mntloc xx.xx (cord neyse artık) yazarsan mapde kırmısı nokta o kordinatı gösterir.
  • E sende her aldığın questi gelip foruma yazamazsın biraz araştır da öyle gel yoksa sen 70 olana kadar...
  • off valla level kasmaktan bıktım ben de yaa.. 43 lvl ım daha :D Bi sürü de alt char var zaten onları kasmasan 60+ olmustum
  • geyik konusu oldu burasobu arada verdiğin link için saol
  • Korsandayken ben hiçbir korsan serverda çalışmazdı şimdi çalışıyo mu(Soruyo soran arkadaş yanlız anlamasın korsanda oynuyo diye değil merak ettim)
  • ben hala görev bulmayı anlamadım msn baris-931@hot... yardıma açığım
  • Ben de Sarkoth' u arıyorum bir kaç gündür inşallah bulurum, sağolun bu arada
  • Buldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.