< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 14 Ocak 2025; 4:19:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 14 Ocak 2025; 4:19:13 > |
|
Bilmeyenler için koyayım kayıtlı dursun; One Pace projesi var, Tüm bölümlerdeki filler'ları, gereksiz flashbackleri, lüzumsuz yan karakterlerin uzun konuşmalarını ağlamalarını, aynı kapışma içinde defalarca tekrar eden hareketleri vs kırpıp özet haline getiriyorlar. Sahne geçişlerindeki devamlılığı olduğunca korumuşlar. Ortalama her 2 bölümden 1 bölüm çıkarmışlar. Henüz seriye başlamayıp başlamayı düşünenler için veya bittiğinde nostalji amaçlı tekrar izleyecekler için mühhiş kaynak. |
Daha önceden Naruto ve Bleach izlediğim için bunu da bitirmek istedim ve 3 hafta önce güncele geldim.Şuan düşünüyorum 900 bölüm hadi diyelim 150 bölüm filler olsa 750 bölümlük ne yaşandı aslında 750 yi geçtim bu yaşananlar pek ala 200 bölümde de çok çok rahat aktarılırdı.O kadar gereksiz uzun dövüş sahneleri var ki insanı bi yerden sonra bayıyor.Narutoya göre örnek vermek gerekirse itachi vs sasuke , naruto vs pain tarzı savaşların yanından geçemeyecek nitelikte dövüşleri barındırıyor ve dövüş kısmında bu kadar vasat olmasına rağmen neden luffy nin 1 kişiyle savaş bölümlerinin bazen 10 bazen 20 bölüme yayıldığını hala anlamış değilim. Bu diziyi güncel takip edenlerde peygamber sabrı varmış onu anladım yani.En çok sinirimi bozan kısımlardan biri de luffy ile karşılaşan bazı figüran tarzında düşmanlarla olan mücadelesi(denizci veya rakip korsanlardan) Haki bile kullanamayan adamlar Luffy i kovalıyor, Luffy pataklıyor, kaçıyor böyle böyle bölümün 5 dakikası gidiyor.Savaş bölümleri geldiğinde eyvah diyorum onun harici bazı olayların gizeminin ortaya çıktığı anlar veya geçmişe dönük sahneler daha heyecanlı oluyor.Hikaye ve iç dünya bakımından gerçekten iyi ama izlemek sabır işi.Aklıma gelmişken en baştaki shanks-luffy olayını 900 bölümde 20 kez görmüşüzdür gerisini siz hesap edin artık.
|
Ne yalan söyleyeyim, imrendim.
|
|
|
Var hocam her şey var bu animede komedi,dram,aksiyon,macera bir tek romantizm yok
|
Kaido yonkou ünvanının hakkını en çok veren karakter bence
|
doflamingo daha çok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 27 Mart 2010; 17:06:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden_Death -- 27 Mart 2010; 20:10:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 27 Mart 2010; 19:01:04 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 27 Mart 2010; 23:12:24 > |
|
|