Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Wano Arc (375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.497
Cevap
40
Favori
203.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Toei batırmazsa haftaya pazar güzel bir bölüm izleyebiliriz.

• Ben bu animenin bölüm sayısına bakınca yakında biter herhalde diye başladım 1,5 ay önce ama şimdi bütün bölümleri izleyince rahat bi 500 bölüm daha gider gibi duruyor. O da herhalde bu yavaşlıkta giderse bi minimum 3-4 sene sürer gibi duruyor. Özellikle son 100 bölümdür çok az dakika izliyoruz, bölümler hem kısaldı hemde eski bölümlerden de flashbackler vs. çoğaldığı için 20 dklik bölümde 6-7 dk anca izliyoruz aslında.

İlk başta şaşırmıştım bölüm sayısını ve kaç yıldır devam ettiğini görünce ama şimdi izleyince aslında ne kadar fazla gereksiz ve uzatılmış sahneler ile filler olduğunu anlamış oldum. Bunların arasında en çok uzatılan konu Ohara oldu galiba.

Herneyse, animeye gelirsek çok beğendim. Denildiği gibi Luffy'nin Nika halini ben itici bulmadım çok iyi bence. Anlatılana uyuyor savaş biçimi, ciddileştiği kısımlar da var kaldı ki iki savaşta gördük sadece gelecek bölümlerde daha farklı olacağını düşünüyorum. Lucci ile savaşında Kaido'daki kadar gülmedi mesela. Asıl işkenceli kısım şimdi başlıyor benim için, haftalarca bekleyip 6-7 dk bölüm izleyeceğim gerçekten hezeyanlara anlam verebiliyorum şuan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emperor Karl Franz kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle söyleyeyim, ben Wano başlangıcına kadar animeye dayandım. Animesi çok güzel, seslendirmenler için konuşuyorum mükemmel insanlar hepsi de. Zaten beni çeken de o oluyor genelde.

Ama anime dediğiniz gibi 20 dk görünse de 10 dkyı bulmuyor asıl içerik. Bu da vakit kaybı demek. Yani 1100 bölüm görüyorsunuz ama belki de gerçek 20 dk olarak yapılsa 600 bölüme düşecek.

O sebeple mangaya adapte olmaya çalışın. Manga okumak hoşunuza gitmeyebilir ancak direkt olarak konuyu anlattığı için animedeki gibi gereksiz hiçbir kısım bulunmuyor, güncel verilecek ne varsa o oluyor haliyle.

Bir de One Piece için en baştan itibaren yeniden çizimlerle anime uyarlanacak, tıpkı Hunter x Hunter 1999 versiyonuna en baştan 2011 yılında güncelleme yaptıkları gibi. İşte onda hiç gereksiz dakika olmadan, tamamen konuya odaklanacaklardır.

Ayrıca One Pace diye de fan projesi var. Onda da gereksiz bölümler kesildiği için hem göze batmıyor asıl hikayeye odaklanmış oluyorsunuz.

Ama siz zaten güncel olduğunuz için tavsiyem mangaya adapte olmanız olacaktır.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım da manga animeden bayağı ilerideymiş. Nereden baksan bu olayları 50 bölümde anca anlatılar :) Ama cidden animeden sonra manga çok basit geliyor. Detay yok, görsellik yok, fazla diyalog yok vs. sarmıyor. Bende hiç manga kültürü yok belkide ondan bana basit geliyor olabilir bilemiyorum.

• One piece animesine bu hafta itibarıyla tam olarak 6 ay ara verildi.  

Bu arc tamamen savaştan oluşuyor olmalı. Umarım bu beklediğimze değecek bir yeni sezon çıkarırlar.

Sezonun final cümlesi seslendirmenin şu mesaöı ile bitti.

"Kahraman Coby arıkovanından kaçtı. Denizvi kahramanı Garp'ın durumu bilinmiyor. Ve hasır şapkalı Luffy, Egghead adasını üs yaptığını ilan etti."

• Animenin şuanki bölümü mangada hangi sayıya denk geliyor bilen var mı?

• mow_ kullanıcısına yanıt

Tam 1088. bölüme denk geliyor. Okumaya 1089'dan başlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trao -- 17 Ekim 2024; 1:6:52 >
  • Trao kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• mow_ kullanıcısına yanıt

Ne demek.

• Adamlar koskoca 1 senede tekrar sahneleri saymasan 10-15 dk'lık 33 bölüm anime yayınlamışlar birde 6 ay ara veriyorlar en heyecanlı yerinde :)) Büyük rahatlık gerçekten... Animeyi/mangayı başından beri takip eden adam 10 yaşında başlasa şuan 37 yaşında oluyor ama sen en heyecanlı yerinde ara veriyorsun vay be. Umuyorum mangaya da 6 ay ara gelmez.

Yine de şunu söylemeden edemicem, Wano'dan bu yana her bölüm her ne kadar bölümler kısa da olsa görsellik, müzikler vs. herşey muazzam kaliteli. Tek sırıtan kısım bazen savaş sahnelerinde görsellikte aşırıya kaçıyorlar herşey birbirine giriyor özellikle gear 5 sahnelerinde.

• Güncele, kesilmiş kısaltılmış şekilde gelirse izleyeceğim. O zamana kadar OP izlemem. Mangasınıda bıraktım zaten çok oldu. Seri, insanları gerçekten çok yordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

Manga iyi ilerliyor hocam açıkçası. Anime konusunda haklısınız katılıyorum.

• Mangada iki haftalık aranın ardından yeni sayı gelmişti ama bugün önce iki hafta olarak sonra üç hafta olarak güncellenen bir ara daha geldiği açıklandı...

Güncelleme: sistemsel bir hata olmuş ara yok deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 12 Kasım 2024; 16:20:57 >
  • O kadar saçma bir seri ki olan 1000 karakter ve asla açıklanmayacak 1000 gizem yetmezmiş gibi

herif final sagada hala Loki falan ekliyor, yaratıcılığına tükürdüğümün mangakası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix1 -- 14 Kasım 2024; 18:57:56 >
  • ne kafa kaldı ne beyin, takip edilemiyor artık. bu kadar karektermi olur..

• 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.