Bildirim
Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy The First Turnabout
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sugar Daddy için "Kırkından sonra azanı teneşir paklar" veya karakter sınırı var ise "Kart Zampara" kullanılabilir. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 14 Ekim 2021; 10:50:9 > -
O konularda pek bilgim yok. Yaş 30u geçti fakat yine de genç seviyoruz. -
Emeğiniz için teşekkürler :) -
Eline sağlık. Para babası uygun olabilir. -
Elinize sağlık. Çeviriye devam edecek misiniz? -
Devam edeceğim ancak ne zaman devam ederim bilmiyorum şuan için. -
Yama devam edecek mi son durum nedir? -
Bu oyuna ilgi çok düşük maalesef. Bu yüzden devam ettirmeyi gerek görmüyorum. -
aslında herkesin oynaması gereken çok eğlenceli bir yapım keşke insanlar bu oyunun değerini daha iyi anlasalar. Çevirdiğiniz kadarla yetineceğiz artık. -
hocam emeğine sağlıkhttps://store.steampowered.com/bundle/10232/Phoenix_Wright_Ace_Attorney_Trilogy__Turnabout_Tunes_Bundle__123/ tamamını çevirme imkanın varmı oyunu çok övüyorlar çevirrisen alacam çünkü ingilizcem yerlerde :D -
Maalesef, çevirmeyi düşünmüyorum. -
😢 😢 😢
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
lütfen devam et bu oyunu oynamayı çok istiyorum az da olsa insanları kurtarmış olursun sadece birazını çevirsende olur pls -
Merhabalar, sanırsam çeviriye devam etmeyi düşünmüyorsunuz. Eğer ki elinizde tool varsa, çeviriye devam edebilirim. Ace attorney animesi çevirmeniyim ben. Şu anlık trilogy yok ama en kısa zamanda alacağım. Tool varsa çevireceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal hocam sabırsızlıkla bekliyoruz çevirmen yöneticisi ordaysan tool veriver kardeşim 😄😄😄
quote:
Orijinalden alıntı: Parsalihan
Helal hocam sabırsızlıkla bekliyoruz çevirmen yöneticisi ordaysan tool veriver kardeşim 😄😄😄Buradayım. Verdim toolu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 3 Kasım 2020; 1:9:15 > -
Eyvallah kardeşim buradan paylaşırsa iyi olur 3 seriyi bir arada tek yamada görmek güzel olur
Yama için teşekkürler umarım toolu edinen arkadaşlar bütün bölümleri çevirirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tropico 5 türkçe yama
- doki doki literature club plus türkçe yama
- bayonetta türkçe yama
- disco elysium türkçe yama
- dawn of defiance türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X