Şimdi Ara

MiSide Türkçe Yama 100% [TAMAMLANDI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
8
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MiSide Türkçe yamasını sonunda bitirdim yamayı yapay zeka kullanarak yaptım kopyala yapıştır mantığıyla değil. Çünkü yapay zeka size 100% bir çeviri sağlamıyor test etmedim şuan oynayıp test edicem bazı hatalar olabilir siz oynarken söyleyeyimdi şimdiden düzelttiğimde yamayı buradan discord sunucumuzdan yayınlıyacam yamayı alta bırakıyorum bide uygulamamında linlinide bırakıyorum orayada direk çevirdiğim yamaları atıcam buradanda atıcam tabikide.. Bide herhangi bir hata varsa yazım hatası,çeviri hatası gibi bir şey görürseniz bana söyleyin hemen sorunu halledeyim..

İNDİRME LİNKİ : https://drive.google.com/uc?export=download&id=15x1RAUjopHK2ILMDKNTVBVqy9gEcHhY6

Yamayı kurmak için sadece oyunun kurulu yere atmanız gerek sadece rarın içindekini..

UYGULAMA LİNLKİ :

Uygulama ile yamayı kurmak için ise sadece kurduğunuz dosyanın içnde TR Çeviri.exe dosyasını çalıştırın resmin üzerine gelince indirme butonu çıkıyor ona tıklayınca nereye kurulmasını istiyor dosyanın kurulu olduğu dizini seçin ve kaydedin 1-3 saniye içinde yamayı kurmuş olucak sağ altta BAŞARIYLA İNDİRİLDİ diyorsa olmuştur iyi oyunlar.. Son olarak TR Çeviri.exe'yi aynı dizinde olması gerekiyor ama gönder diyip masaüstüne gönderince sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

https://discord.gg/fPQ3KuS9NC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samedak99 -- 22 Aralık 2024; 0:19:17 >

• şimdiden eline şağlık

• merakla bekliyorum aga

• şimdiden ellerine sağlık hocam kolay gelsin

• Shinrai S kullanıcısına yanıt

eyvallah reis

• jemand123 J kullanıcısına yanıt

teşşekkürler güzel yorumun için

• OnurG17 O kullanıcısına yanıt

beklemede kalın yarısı bitti neredeyse

• kolay gelsin reis

• Elinize sağlık

• samedak99 S kullanıcısına yanıt

Bu pazartesi gelirmi ona göre oynamayı planlıyorum

• ne zamana biter abi tahminen

• ellerine sağlık ingilizcem olsa yama aramazdım özellikle beklicem yamayı

• Sağolun

• ellerine sağlık reis heyecanla bekliyorum

• Resimler çevrilcekmi?

• Muratiste M kullanıcısına yanıt
    Şuan yarısı bitti ama dediğiniz gibi pazartesi gününe kadar yetiştirmeye çalışırım
  • mkkFORCE M kullanıcısına yanıt
    Tahmini 1-2 güne full odak buna devam ediyorum şuan
    Evet resimleride çevirecem duvara yazılan her şeyi çevirmeyi planlıyorum
    Kusura bakmayın ama hala bugün yetiştirebilirim sanırım gece bitirebilirim bende çalıştıgım için şuan günde 4-5 saat yapabiliyorum anca
  • samedak99 S kullanıcısına yanıt

Aceleye gerek yok bence reis. Ortaya elle tutulur, fazla hatası olmayan bir yama çıksın yeter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.