Şimdi Ara

LC WAIKIKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır arkadaşlar LC WAKK'de çalışma gibi bir istediğim Var fakat 97 doğumluyum yıl itibarı ile 18 yaşındayım ama yani orada çalışmak için ayımı da beklemek Zorunda mıyım yıl itibarı ile 18yaşında olmam yeterlimidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: techomnds

öncelikle merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır arkadaşlar LC WAKK'de çalışma gibi bir istediğim Var fakat 97 doğumluyum yıl itibarı ile 18 yaşındayım ama yani orada çalışmak için ayımı da beklemek Zorunda mıyım yıl itibarı ile 18yaşında olmam yeterlimidir?

Ayı beklemen lazım
  • Eşşek beklemen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha 97liler 18 yaşında mı oldu
  • 18 ve lise mezunu olman gerekli

• bekle hacı
  • 18 yaşla ne alakan var sorun sigorta mı sigorta 16 yaşından sonra başlatılabiliyo ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LC Waikiki para basıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yemek sektörunde aliyorlar fakat magaza sektorunde 18 yaş sınırı var ama aya bakiliyor mu onu soruyorum

• vay kiki vay by
  • davlat bize inak versin lao

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sacma sapan cevap vermeyin bilen biri yok mu?

• techomnds T kullanıcısına yanıt
    ayı günü doldurman şart kardeşim
    ben zarada çalıştım magazacılık hakkında sormak istedigin her soruyu cevaplarım
    sana tavsiyem lcw de çalışma hem para az hem çok ağır iş
    h&m - jack and jones gibi daha iyi firmalara başvur

bershka veya pulland bear da olabilir

zarada ve lcw de çalısman sinir hastalıgı geçirme riskini artırır benden demesi
  • eyvallah abi tavsiyen icin sagol

• Lcwaikikide calısacagına pazarda limon sat daha iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: techomnds

öncelikle merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır arkadaşlar LC WAKK'de çalışma gibi bir istediğim Var fakat 97 doğumluyum yıl itibarı ile 18 yaşındayım ama yani orada çalışmak için ayımı da beklemek Zorunda mıyım yıl itibarı ile 18yaşında olmam yeterlimidir?

LC de calisacagina git bi ailede ev hayvani ol. Onune yemegin gelir suyun gelir. Ciddiyim aklin varsa girme. A101 de calistim LC de calistim. Sakin kardesim sakin. Ayrica ailen notere 18 yasindan kucuk cocugumun calismasina izin veriyorum diye imzalarsa 17 yasindada calisirsin. Sen beni dinle Lc den uzak dur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.