Şimdi Ara

LC Waikiki para basıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devletin boşuna kararlardan para istiyor.

Lcwaiki devlete borc bile verir.

1 mağazası günde 250,000 lira ciro yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 250 bin liralık mal mı satıyor da ciro yapıyor. İzmit'te öyle olduğunu sanmıyorum ama istanbulu bilemem
  • Kadıköy'de arkadaşımın çalıştığı lcw 75.000 civarı ciro yapıyordu. Şunu söylemek gerek aslında devletimizin borç almaya ihtiyacı yok İMF talep ederse borç verebiliriz sorun kendilerine para lazım mı eyyyy İMF ?
  • Adamlar hem ucuz hem belli bir kalitede bir kazağa 150 lira para vermektense LCWden 5 kazak alır değiştirip değiştirip giyerim.
  • Ben lcw de çalıştım. Aslında her mağazası öyle değil. Lokasyon çok önemlidir. Ama doğrudur en kötü mağazası müşteri yoğunluğu olmasada günde 10-20bin arası çıkarıyor. Zaten günde 100bin altı yapan mağazaları ya kapatıyorlar yada yoğunluklu yere taşıyorlar.
    Ayrıca yukarda arkadaş bahsetmiş. Sürümden kazanıyorlar. Bir kişi 1 ürün almıyor. Birden fazla alıyorlar. Gerçi eskiden daha çok ciro yapıyordu. Son 2-3 senedir ürünleri pahalandı. 200 liraya mont satıyorlar. Eskiden montları daha çok ucuza satıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 26 Ocak 2020; 14:56:50 >
  • Bağcılardayım işler gene iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AsgariÜcretli2023 A kullanıcısına yanıt
    Nickinden belli hocam bol maaşli gunler sana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciro değil önemli olan net kardır. 100 bintl ciro yapmış olabilirsin ama gün sonunda net karın 5000tl değilse zarardasındır.
    iş yeri kirası,personel giderleri,elektrik faturası vergiler falan derken ay sonu ne kadar net kar elde etmiş o önemli.
  • Ciro ile net kar farklı şeyler. O ciroyu sadece İstanbul mağazaları çok yoğun zamanlarda görebilir. Diğer şehirlerdeki mağazalar haftaiçi ortalama 50-60 bin, ilçelerdeki mağazaları 20-25 bin lira ciro yapabilir. Ürünler genellikle %25-40 arası marjla satılır. Dolayısıyla durağan dönemlerde İstanbul dışı mağazaların kar miktarı bu hesaba göre günlük 5-8 bin lira civarı. Çalışan giderlerini ve mağaza giderlerini düşününce hiç de büyük bir para olmadığı anlarsınız zaten. Hatta bazı mağazalarının sırf marka bilinirliğini koruma amacıyla açık tuttuğunu söyleyebilirim. Hiç kar etmeyip 0a 0 giden mağazaları eminim vardır.

Bu tarz mağazaların zirve dönemleri aralık, ocak, haziran ve temmuz ayları oluyor. Diğer aylar üstte yazdığım cirolardan fazlası olmaz, zaten insanlarda para yok. Günlük 250 binler havada uçuşsa ne çalışan maaşları düşük olurdu ne de herhangi bir mağaza kapanırdı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bassın ne güzel. İşini layıkıyla, hukukuyla, işçisinin emeğini sömürmeden yapıyorsa Allah daha çok versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lcw helal olsun takdir ettiğim firmalardan
  • Bırakınız kazansınlar.
  • lcw'in fiyatına göre kaliteli ürünler sattığını düşünüyorum. 1 hafta önce 180 liraya mont aldım diğer mağazalarda muadili 250-260TL den başlıyor. Fiyatına göre çok çok güzel bir üründü.
    3 Tane sweatshirt aldım 200TL tuttu. Tanesi 66Tl ye geldi. Bu fiyata diğer mağazalarda kazak bulunmuyor, sweatshirtler 90 TL den başlıyor.
    Tek sıkıntı ürünler çok çabuk satıldığı için beden ve model bulmak biraz zor oluyor.

• lcw gibi çarsamba pazarından hallice varoşluk fakirlik göstergesi bir firmadaki ürüne 50 lira para verecegıme 30 40 eklerim kaliteli ürün alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

250 bin liralık mal mı satıyor da ciro yapıyor. İzmit'te öyle olduğunu sanmıyorum ama istanbulu bilemem
    Şimdi izmitten geliyorum özdilek varya 1 saat kasada beklersin o kadar sıra var outlet center 41 burada lcw full çekiyordu neredeyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.