Şimdi Ara

LC Waikiki Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden çok kaliteli bir markaydı herkes giyemezdi ancak şimdi bakıyorum içerde teyzeler dayılar pazar alanı gibi. Yinede girip dolanıyorum. Öyle marka takıntım yoktur, herkes giyiyor amele işi de demiyorum. Bazen cidden uygun fiyata güzel şeyler oluyor. Kazakları falan çok klasik ama gömlekler, kapşonlu sweatler, hırkalar hoşuma gidiyor. Bir de LCW içinde South Blue marka kıyafetler oluyor, nispeten LCW ürünlerine göre daha pahalı ama daha kaliteli.

• o maymun maskotu aklima geldi simdi. Kucukken iyidi hostu da simdi tirt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • south blue markali urunler biraz daha iyi ozellikle gomlekleri. ama gunluk giyilir. tudors varken lcw den gomlek alinmaz o ayri.

• Lcw forever

• anlamadığım şey şu farklı kitlelerden insanların belli bir markayı giymesi alması nasıl oluyorda amelelik oluyor.nedir bu egonun kaynağı.
  • Tam bir dolandiricilar.T-shirt alcaktim 10 tl yazıyordu gittim kasaya okuttu 25 tl dedi söyledim 10 yazıyordu diye ödemek zorundasınız yanlış yazılmıştır dedi.Hayatımın ilk markalı giysisiydi.

Sürekli pazarlardan falan aliyorum ben

• Bayramdan önce lacivert bot tarzi suet bi ayakkabı aldim 70 liraydı sanirim cok memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  LC Waikiki Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
  • Forever Lcw,valla diğer yerler ya bizi aşıyor ya da istediğım şeyler olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları giydiği kıyafetin markasına göre değerlendiren, hele bunu kullanıp aşağılayan insanlar gözümde zavallıdır. Ben bi gömleğe 350-400 lira vermek zorunda mıyım ? Ayda 350-400 lira ile ev geçindirmeye çalışanlar var be. Ayıp vallahi ayıp. Allah akıl fikir ihsan eğlesin
  • Marka takıntım yoktur çok şükür son 1-2 senedir eskisi gibi alışveriş yapmam ama lcw de olsa beğenirsem alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lcw harika bir yer bence ama ilçede falan oturuyorsanız bir maldan 10 20 tane sattıkları için sokakta 2 3 kişiyle aynı anda pişti olma ihtimaliniz yüksek.
  • gri vans ayakkabi aldim 30 liraya o kadar memnunum ki 100 lira olsa ve param olsa tekrar alirdim cok iyi

• cok kalitesi dusmus...tek yikamada bile soluyo rengi tshirt lerin...

• uzun zamandır (4-5 yıl) giyecek birşeyler almıyordum genelde almışken iyisini alır yıllarca giyerim geçen 2 adet gömlek aldım teki 20 liraydı kotonun diğeri dufy 80 lira ikiside %100 pamuk. çok rahat söyleyebilirim 20 liralık olan kotonun gömleği hem daha çok yakıştı kesimi ve kumaş kalitesi olarakta daha iyi. pazarda bile en dandik gömlek 10 lira kumaşı neysede kesimi çok dandik oluyor. lc waikiki bilmemde kotonu gözüm tuttu.
  • %100 Turk diyerekten made in bangladesh uretim yaptiran sirket. Ordan artik urun almiyorum. Ureteceksen burada fabrikani ac insanlar kazansin cocuklarini okutsun. Onlar da bu ulkeye faydali birer birey haline gelsin.

• Hayat bana vaykiki vay vay vaykiki vaykiki vaykiki vay vay vay el si vayikiki
    (Ayrıca bi aralar maymun vardı poşetlerinde, o maymuna for)

• Lcw den bot almistim. 1-2 hafta sonra tabaninda catlak oluştu. Gittik iade ettik baska model bot aldik. Şimdi baktim yine catlak oluştu. Goturucem gene. Yillardir alisveris yaptigim marka bu sene mi sorun var acaba

• hala bazen güzel şeyler alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

lcw harika bir yer bence ama ilçede falan oturuyorsanız bir maldan 10 20 tane sattıkları için sokakta 2 3 kişiyle aynı anda pişti olma ihtimaliniz yüksek.

Akabinde "Gelin gardaşlarım" edasıyla halaya girişilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 25 Kasım 2014; 1:31:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.