Şimdi Ara

LC Waikiki Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim bir arkadaş var ne zaman avm gitsek ilk işi LC WAkiki,koton,ramsey ugrar bir aara sordum markası olsun
    yeterli senın için galiba dedim cevapı aynen dedi tabiki kredi kart ekstra imdatına koşuyor ama kardeşim fazlada özentide olmayın şık giynecem diye illah pahalı
    bir şey almana gerek yok ben 10 senedir Eminönünden alışveriş yapıyorum esnaflarla iyi pazarlık yapıyorum uygun fiyata alıyorum nede olsa çeşit bol seç begen al
  • vaykiki vay vay
  • Valla hocam 85 liraya gayet guzel bi ici polar mont aldim cok hosuma gitti , ayrica ulkenin ekonomisinin aslinda ne kadar kotu oldugunu herkes biliyorken lcw dan giyinenleri amele olarak degerlendirmek cok ayip olm herkesin cebinde dusunmeden harcayacak kadar parasi olmuyor,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey alacağım zaman ilk önce Lc Waikiki, De Facto ve Koton'a bakıyorum. Eğer üçünde de alacağım şeyi beğenmezsem daha sonra Colin's, Collezione gibi diğer markalara açılıyorum fakat üçünden birinde mutlaka beğendiğim bir ürün oluyor zaten. Diğer markalara çok nadir bakıyorum bu yüzden.
  • para ona yetiyo onu alıyoz 250-300 liraya 1 kere kot-ceket meket alırsam 5 sene 1 pantolonla gezerim. ceketide çalarlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

İnsanları giydiği kıyafetin markasına göre değerlendiren, hele bunu kullanıp aşağılayan insanlar gözümde zavallıdır. Ben bi gömleğe 350-400 lira vermek zorunda mıyım ? Ayda 350-400 lira ile ev geçindirmeye çalışanlar var be. Ayıp vallahi ayıp. Allah akıl fikir ihsan eğlesin

Anlamaz o kafalar hocam böyle şeyleri. pazardan alınan owndays ayakkabıyla oynanan harika futbol yerine , onun 6 katı fiyata alınan nike ayakkabı ile daha iyi futbol oynanacağını zannetmek gibi. BUnların kafası böyle insan yerine bazı kuralları olan robot misali. Konuda böyle biri yorum yapmıştır felan diye yazmıyorum genel olarak dışarda olan kişilerden bahsediyorum. Ki kazıklandığını hepimiz biliyoruz böyle kafalarında. ama salak yerine konulduğunu farketmemek güzel geliyor heralde onlara. mesela bir örnek vereyim. Dolce Gabannaya tişört triko gönderen bi arkadaşımın babası vardı yurt zamanında bundan 6 sene önce kadar. bigün otururken çocuğun üstündeki tişört hakketten kaliteliydi güzeldide güzelmiş dedim nerden aldın felan. babamlar üretiyor italyaya gidiyor demişti (heralde çalışan felandı babası hatırlayamadım tam). ne kadar satıyorlar dedim. valla ben size 7.5tl ye getireyim düşen bazı malları demişti. düşen derken etiketten veya çok ufak hatası olan mallardan basediyordu ki farkedilecek birşey bile değil demişti.. Ama sen onu ondan alıp giyince bazı olmayan kafalarda ona göre sen gülünecek adam oluyorsun. Diyorsun ya hakketten yazık..

• Marka takıntım yoktur ama lc den defactodan alınan mallar 1 yıkamadan sonra pert olduğu için uğramam oralara.
  • bazı ürünlerinde f/p oranı çok yüksektir, severiz .
  • çöp
  • Aklı olan varsa ordan pantolon almaz
  • Ben severimde giyerimde gayet güzel şeyleri var.

Tek sıkıntı pişti olma ihtimalin biraz yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.