LC Waikiki'nin kapüşonlu haki erkek parkası, 185 TL yeni üye indirimi ve %26 indirim yapan LCW26 koduyla 406,99 TL. Örneğin, her biri 379,99 TL olan iki adet kot pantolon da 377,38 TL'ye geliyor. LC Waikiki satıcılı tüm ürünlerde geçerli. Ürün kodu: 0WG399Z8 - H1Z
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternetten Cız -- 8 Şubat 2024; 15:27:12 > |
LC Waikiki'nin Kapüşonlu Haki Erkek Parkası 406,99 TL (Bitti)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kot pantolon almak istiyorum ama yazdığını anlamadım açıklar mısın ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C06B91F1F -- 3 Aralık 2023; 14:24:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Go to bitpazarı
Hayır, lcwden alacağım üstteki arkadaşın dedigi gibi
Arkadaş linki gece yarısı paylaşmış muhtemelen beden kalmamıştır şansını dene en azından
Konu sahibine çok teşekkürler bir tane parka aldım 406 TL'ye
Ürün kodu: W3EV91Z8-RFH
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek/Mont/6740321/3192779
Şunu sepete atıyorum yeni hesapla 877 liraya geliyor 700 lira yapamadım. Neden acaba?
-
Hocam ben 2 indirimi birleştiremedim nasıl yaptınız?
-
Hocam mobil uygulamasindan yapmak gerekiyor.uygulamada sadece lcw26 kodunu girdim oldu.
Ben de uygulamadan deniyorum 26'yı aktif ediyor sadece 185 lirayı ekstradan düşmüyor. İkisi birleşmiyor artık galiba şansıma.
-
Üründen ürüne değişebiliyor hocam istediğiniz üründe yoktur çünkü şuan devam ediyor kampanya.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C06B91F1FÜründen ürüne değişebiliyor hocam istediğiniz üründe yoktur çünkü şuan devam ediyor kampanya.
iki indirim hala birlesiyor mu?
linkteki parkada hayır ama diğer ürünleri bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X