Şimdi Ara

lcd alicam fikirlerinize ihtiyacim varö

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1080 p olayını hala anlayamadım ayrıca onunla ılgı lı bılgı verırmısınız bu cıhaz 1080 p dıyor satıcı

toshıba 42el67zg
    16:9 format
    wxga 1920x1080 full hd
    kont:800:!
    parlaklık :500
    2 scart
    ypbr
    audiı cınch
    pc gırısı
    2x10 wa ses
    3d combo fıltreleme
    progreesıve tarama dnr
    8m tepkıme
    176 derece ızleme
    3d renk
    mat sıyah doner stand

4750 ytl kredı kartına 13 taksıt

duvar askı aparatı hedıye verıcek

bu cıhazla 160 cm lık canak la uydu tavsıyesı aldım turkıyede satısı olmayan bır marka ısmını tam cıkaramadım ama human mı oyle bır sey soyledı
    dusunuyorum

subat ayında turkıye satısı baslıcak bır cıhazmıs

ıslerımden dolayı cok fazla ızleyıcı degılım asıl dusuncem ılerıye yonelık alma fıkrıdır

satıcı derkı bana bu cozunurluk yayın yok alırsan mennun kalmassın dıyor
    2 mılyon pıksel bır cıhaz dıyor suan yayın 800 bın pıksel gerı kalan 1.2 mılyon pıksel olu olucagı ıcın kırılmalar gorursun dıyor
    adam dıyokı 1368x768 al dıyor bu daha ıyı dıyor afam cok karıstı
    ayrıca gecen haFTA teknosadan aldıgım cıhaz ıstedıgım model olmadıgıı ıcın gerı gondermıstım 42wl66z olan bu makına daha ıyı dedı cozunurlukten dolayı
    engın bılgı ve goruslerınıze ıhtıyacım var
    forumdakı tum bılgılerı okudum ayrıca bu paylasıma suan ıhtıyacım var

sız ne dıyosunuz ne yapmamı tavsıye edersınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerkantar -- 15 Aralık 2006; 9:59:56 >

• bende lcd kovalıyom.bıraz once arcelık bayındeydım prejeksıon lcd sony 50 ınc lık bır tv vardı.hd ready.hdmı hersey var fıyat 3,600 pesın 8 taksıt aynı olur dedı kafam ıyıce karısdı.
  • prjoeksıyon lcd o ıcındekı laserlerı cabuk bıten tv mı yoksa
    4 de laser 300 euro x 4 = 1200 euro yadan sehba tv
    ondanmı baktıgın
  • Arkadaşım şimdi burada çok bilgili işin ehli arkadaşlar var. Belki onlarda sana bir şeyler söyleyeceklerdir. Ben sadece 45 gündür Toshiba 42''WLG66 kullanıcısı olarak gözlemleri yazıyorum karar senin. Bende kendi çapımda bir araştırma yapıp, bir kaç Teknosada defalarca izleyerek aldım. Öncelikle TV'yi dış görünüş olarakta beğenmiştim. Bu forumda bir çok kişinin çok fazlaca beğeni belirttiği ki saygı duyarım herkesin kendi görüşü, diğer markalarla yan yana izledim ve emin olun en ufak bir olumsuzluk görmedim. Beğendim ve aldım. Halada sık sık Teknosalara gidip yine izleyip, mukayeseler yapıyorum ve iyiki bu Tv'yi almışım diyorum. Burada yazılanlardan edindiğim izlenim evde Teknosa yada benzeri yerlerde aldığım görüntü kalitesini alamayacağım yönündeydi ve hakikatende ilk başta tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Sonra yavaş yavaş kablo kalitemi yükselttim ve görüntüde iyileşme sağladım. Pc'den DVI-HDMI bağlantısyla film seyrettim emin ol çok beğendim. Mağazalarda seyrettiğimden hiç bir farkı yoktu, görüntüler çok çok iyiydi. Oh be dedim benim Tv'de aynı görüntüyü veriyor, rahatladım. Bu tamamen şu anki yayın kalitesiyle ilgili bir durum. Ben bu tv'yi herhalde en az 15 yıl kullanırım. Deki 10 yıl. 1,5-2 yıl varsın bu şekilde seyredeyim bu arada büyük ekran keyfini çıkartayım. Nasıl olsa HD yayın başlayınca bu TV'nin gereçek görüntü kalitesi ortaya çıkacak. Şimdi daha az çözünürlüklü bir LCD yada Plazmada alınabilir. Ama 2yıl sonra bir daha Teknolojiyi takip edip, masraf etmek güç ve tercih meselesi. Ben bunu tercih etmedim. Yine burada görüş belirten uzman arkadaşlar 1080p olmasada olur, zaten TR'de HD yayın 720p olacak diyede yazdılar. Bu'da 1080i bir Tv'nin yeterli olduğu anlamına geliyormuş. Sizin baktığınız EL 67ZG modeli ile benim kullandığım WLG66 arasında pek bir fark yok. Burada önemli olan ne biliyormusunuz siz izleyeceksiniz, siz parasını verip alacaksınız, elbette danışın bilenlerden fikir alın ve bir karara varıp beğendiğiniz TV'yi alıp güle güle kullanın. Ondan sonrada kulaklarınızı etrafa tıkayın. Yoksa kafanız karışır.
    Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit_1907 -- 15 Aralık 2006; 16:20:45 >

• umıt abı tsk ederım verdıgın bılgıler ıcın

1920x1080 olan bu cıhazı sanırım alıcam daha ucuza bulurmyuyum bılınmez
  • gecen gun bımeks e gıttım aynı tv 4266wlz 4200 ytl ve yanında 600 ytl lık hedıye cekı verıyolar bu cıhazı alınca kampanya baslayalı 3 gun olmus
  • Teknosadaki ile aynı cihazmı bu? Fiyatı baya bir farklı çünkü. Yada + KDV'mi. İyice emin olmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende atlamışım sizin yukarıda sözünü ettiğiniz cihazın kodu 67ZG, halbuki Bimekste dediğiniz cihaz 66ZG. İkisi çok farklı, doğaldırki fiyatıda farklı.
  • Bu TV 720p/1080i icin tum standartları karsılıyor ve ayrıca 1920*1080 cozunulurluklu o yuzden FULL HD denmesınde hıc bır sakınca yok. Fakat Toshiba nın resmi sitelerinde bu Tv nin 1080p desteği vardır şeklinde hicbir bilgi yok.www.toshiba.de sitesinde TV nin kabul ettiği sinyaller 2x HDMI / HDCP (480p/480i/576p/576i/720p/1.080i) olarak belirtilmiştir. Toshiba nın Amerika da satısta olan Cinema Series ve Cinema Pro Series olarak gruplandırdıgı modellerinde 1080p desteği vardır.

Eger 1080p destekli LCD TV almayı dusunuyorsanız, suan Türkiye de yetkli satıcılarında bulabılecegınız modeller,

Sony KDL-40X2000 (46" ve 52" mevcut)
    Sony KDL-40W2000
    Sharp LC-42XD1E

Istanbubilisim de XD1E serisinin 37,46,52" modelleri ve Sony KDL-40V2500 (40W2000 nin Amerika versiyonudur) satısta gozukuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.