Şimdi Ara

LCD alındı. Şimdi hangi Uydu, hangi Kablo? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    179,00 ytl idi.
    2-3 ay kadar oluyor.

birde gittigidiyor'da dikkatimi cekmisti,
    acilmamis sifir A200c cihaz, 90-100 ytl gibi biseydi.
  • Gittigidiyor'da da artık yok, kimsede yok açıkçası. Ancak 2nci el satan çıkarsa olacak.

Xdream ile şifre olayının çözülebildiği doğru mu, bir bilgin var mı?
  • evet cozulebiliyor.
    ara sira softcam.leride guncelleniyor.
    laptop ile pcmci dan takilp atilabiliyor.
    ilgilenenler icin ugrastirici ama cozumu olan bir yol.
  • aaa, bu arada çavuş olmuşum
  • slmlr lcd yi almıssın hayırlı olsun konu dışı olcağı için özür dilerim ama bu alet hakkın da en iyi bilgiye sahip kişi sen olamlısın heralde
    benim peder de 42pf5421 de ısrar cı ama kontrast düşüklüğü ve ışık şiddeti beni endişelendirio zira salon da ve 4.5, 5 mt den seyedilecek ve gündüz vakti bol ışık alan bi yer son yorumların nedir
    son olarak nekadara ve nerden aldın
    teşekkürler
  • Merhaba,

archento2ya benzer bir şekilde bende 42PF5421'i düşünüyorum. Tecrübelerini bizle paylaşırsan çok memnun olacağım.

Teşekkürler
  • Bizde de gündüz evde TV seyredildiği için özellikle yansıma olmaması için LCD tercih ettim. Kontrast fazla bile gelecek diyebilirim

Bana bir arkadaş PM atmış, ona yazdığım cevabı geliştirerek ilk deneyimlerimi yazıyorum. Seyrettikçe deneyimlerimi paylaşacağım. Bu arada hala Samsung DSB A200 bulamadım. Etrafınızdaki Samsung bayilerinde stokta kalmış görürseniz lütfen haber verin:

Ben ev değiştirdiğim için daha dün açabildim paketi. Digiturk ile kalite showroom'dakilerden çok daha iyi. Kayan yazılarda kafaya takılmayacak kadar az bir flulaşma var ve alt yazı renkli mesela sarı) ise bu sorun kayboluyor. Bu nedenle bazı kanallar herhalde sarı alt yazı yapıyor. Sonuçta yüksek çözünürlüklü bir televizyona standart yayın bağlıyorsun. Ben bunu Panasonic 42PV60 ile yanyana izlediğimde zaten çok beğenmiştim. Şimdilik scart ve composite çıkışlardan seyrettim (sarı/beyaz/kırmızı), hiçbir kalite farkı göremedim. Ancak pixellerin rahatsız etmemesi için en az 3, ideali 4+ metreden seyretmek lazım. Component bağlantı ile daha da iyi görüntü alacağımı sanıyorum. Bir de keskinliği ne kadar çok açarsan, o kadar pixelleşme oluyor, yayın kalitesine göre daha yumuşak keskinlik ile sorunlar çok azalıyor.

Bu arada bazı arkadaşların bazı LCD/plazmalarda PS2 ile görüntüden şikayet ettiğini gördüm, "görüntü çamur gibi oluyor" diyenler var. Ben karanlık oyunlar oynamadığım için bu tip oyunlar hakkında birşey diyemem ama F1 bunda muhteşem görünüyordu, PS3 ile herhalde daha da iyi olur. Sadece test amaçlı 5 dakika açtım, daha sonra rally oyunlarını gece sahneleri ve karlı ertaplarla daha iyi fikir sahibi olurum herhalde.

Son olarak kasa dizaynı olarak ve kumanda dizaynı olarak en şık televizyonlardan bence. Şimdilik bedava gelen masa aparatı ile seyrediyorum ama duvara monte edince çok daha şık olacak. Açıkçası duvarda özel bir dizayn yaptırdım ve sizinle de fikir vermesi için paylaşacağım. Bu kalitede bir 42" LCD bence bu fiyata çok uygun. LG içinde fiyat/kalite performansı için çok övgü var, dikkate alın. Ben LG'nin ödül alan plazmasında siyahları yeterince siyah bulamadığım için hemen liste dışı bırakmıştım, o zaman LG'den soğudum. Bir de Philips'in garantisini Türkiye'de Philips veriyor, LG'yi ithalatçı bir firma, 3-4 yıl sonra karşımda ana firmayı bulacağımı bilmek Philips'i almam için önemliydi ama tercihimi bu yüzden yaptım diyemem. Görüntü beni etkilemeseydi, yine de ithalatçının ürününü alabilirdim.

Tabi her göz detayları farklı gördüğü için mutlaka uzun uzun farklı yerlerde alacağınız TV'yi seyredip karar verin. Ben Teknosa ve Bimeks'i arayıp onların hangi showroom'larında bu ürünün olduğunu öğrendikten sonra karşılaştırarak karar vermiştim. Mutlaka normal yayın (uydu veya digiturk) ile ve standart DVD ile seyredin. HD yayında tüm paneller çok güzel görünüyor.

• teşekkür
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.