Şimdi Ara

LCD Bilmecesi Ve Cevaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FlyDVB Trio tv kartını aldım ve 17 philips lcd monitörümü de değiştirmek istiyorum şu modeli beğendim ancak yinede bir sorayım dedim
    SAMSUNG 226BW 22´´ WIDESCREEN LCD MONİTÖR
    sizce bu monitör nasıl full hd mi pc de hertürlü oyunu oynuyorum ve film izliyorum ayrıca uydu yayınlarınıda izliyorum özellikle oyunlar açısından bu monitör çok mu büyük olur yoksa ideal mi ???
    ayrıca bundan daha iyi bir monitör olarak ne var
    görüşlerinizi bekliyorum ...
    Not:full hd ler tercihimdir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tub1s -- 29 Ağustos 2007; 10:07:40 >

• cvp verebilceke yokmu ayrıca birşey dhaa eklemek istiyorum bu monitör 1080i ve 1080p görüntü evremiyor sanırım yanlışmıyım ???
  • 226bw full hd değildir ama imkanların ne bütçen ne kadar söylemezsen herkes kafadan bir şey söyler. ilk önce bunları yanıtla

http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_2/tm.htm

burda 22 ve 24 " monitörler var ve her türlü bilgi niye okumuyorsunuz hepimize fikir versin diye yapıyoruz..
  • okudum ztn ama bazı cevapları bulamadım onun için sordum bütçem normal bi lcd tv den daha ucuz olsun yani 800ytl yi geçmesin ...
  • bende var monitör calısıyor ama kücük olan monitörden...
    markasını unuttum icinde ne var ne yq hatırlamıyorum....
    50 ytl burakırım ist deyim :)
  • o fiyata full hd yok bir tek acer 24" var 1100 ytl onunda ne sonuç vereceği belli değil.

tercih lerin

1-samsung 226 bw - en çok tercih edilen
    2-hp2207 - parlak ekran görmen lazım
    3-LG L226WTQ - eylülde geliyo
    4-acer24 full hd - sonuçlar bilinmiyo
  • samsung la hp arasında kaldım ama full hd eksik işte yani bi sürüde para verip hd desteği olmayınca kötü oluyor şimdi kararsızım odama yeni bir lcd tv alıp (çok daha pahalı) 17lcd ile pc ye devam mı etsem yoksa pc ye bu monitörlerden birini mi alsam ?
    Bu hp veya samsung dan birini alsam ilerisi için özellikle hata mı etmiş olurum ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.