selam arkadaşlar başka bi yerde yazdım ama cvp alamadım bi de burada deneyeyim şansımı..... lcd tv lerin media player ı ile ilgili, bugüne kadar usb ve harici hdd den mkv divx ac 3 formatlarında filmleri izledim sorunsuz şekilde yalnız geçen akşam harici hdd den dvd formatında bi film taktım haliyle pc de olduğu gibi direk başlamadı film, ben de dvd nin video bölümünden ilk parçayı tıkladım işte reklamlar dan falan sonra "filmi başlat seçenekler fragmanlar" diye olan bölüm geldi tabi pc de ki gibi filmi başlata tıklamayı denedim kumandadan o seçeneği vermedi biraz bekleyince lcd dvd nin video bölümlerini 1/ 10 ..... 2/10.... 3/10 vs diye parçaladığını farkettim tabi bu da sorun değil di öyle sırayla açar diye beklerken sıralamayı yanlış yaptığını gördüm yani devam eden sahneler birbirini tutmuyor hatta bazı parçaları desteklenemeyen codek diye açmıyor...... benim gibi lcd de usb den dvd izleyebilen var mı var sa nasıl becerdiğini anlatabilir mi acaba ?