Şimdi Ara

lcd ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm Üstadlar =) benim elimde iki adet farklı telsiz telefeondan sökülmüş 4*2 cm boyutlarında lcd ekran var =) bunları pc de nasıl kullanabilirim ? bi sürü bacağı var saymayı unuttum. Eğer farklı bir amaç için kullanacak olan varsa fiyat belirtebilir mi ?

• programlayarak üzerinde çeşitli şeyler yazabilirsin tabi lcd destekliyorsa
  • Yani bir resim bile yok ne denebilir ki... En iyi ihtimalle fan kontrolcüye ekran olarak kullanılabilir. Ama basit de olsa bir program yazılıp (ya da nette varsa bulunup) lcd ekranın çipine yüklenmesi lazım. Daha sonra fan kontrolcü ile gerekli bağlantılar yapılarak LCD ekranlı fan kontrolcü yapılabilir. Çok para etmez söyleyeyim çünkü piyasada bu tür malzemeleri oldukça ucuza bulmak mümkün. İkisine 20-30TL falan iste işte.
  • hmm. sağolun arkaşlar ama benim sadece lcd ekranlarım var. yani cihp filan varsa içindedir. yada yoktur. eve 27 - 26 tane pin var. bunları saat yada ısı göstergesi olarak kullanabilirmiyim ?
  • çip olmaz onlarda zaten sen bir çipi programlar o çipe bağlarsın lcd yi.
  • kullana bilrsin marka ve model belirtir ve resim eklersen daha fazla yardımcı oluruz. örnegin Lpt port kablosu ile pcden veri yazdırabilirsin. ekrana
  • Kullanabilirsin sanırım saat olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Kasa icin lcd ekran
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence ası astarını geçer ben bu durumu forumda defalarca soran herkese anlattım.. o ekranlar cihaza has üretilen ekranlar, nasıl sürülecğini çözmek pek de kolay değil..
  • @necoinside
    önerin için sağol arkadaşım peki şu arabarlada bulunun saatler varya onları bağlamak mümkün mü
    *?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.