Şimdi Ara

LCD Ekran için Çerçeve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir aklımda olan carpc projesini hayata geçirmek için harekete geçtim. İkinci el veya sıfır bir netbook alarak parçalayıp(ekran ve anakart ı ayırıp), ekranın üstüne dokunmatik film yerleştirerek, arabama bir şekilde monte edeceğim.

Ancak, parçaladığım zaman netbook monitörünün çerçevesi pek hoş durmayacağından, paneli çerçeveden ayırıp başka bir çerçeveye geçirmeyi düşünüyorum. Araştırmama rağmen ayrı satılan monitör çerçevesi bulamadım.

İkinci bir yol olarak, ekranı bozuk bir netbook satın alıp, harici bir monitör bağlamak. Aynı şekilde satın aldığım monitöre dokunmatik film entegre etmeyi planlıyorum. Yalnız 10.2" boyutunda ve tatmin edici çözünürlüğe sahip bir monitör bulamadım.

Monitör çerçevesi, harici monitör veya daha başka önerilerinize ihtiyacım var.

Not: 7" bana çok küçük geliyor. 10.1" tercihimdir.

• polyestercilerle görüştünüz mü? araba güzelse verilecek paraya değecek gibi orijinalinden farksız polyester çerçeve yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

polyestercilerle görüştünüz mü? araba güzelse verilecek paraya değecek gibi orijinalinden farksız polyester çerçeve yapılabilir.

Çerçeveyi nasıl yaptırabilirim hiçbir fikrim yok. İstanbul'da nerede bulabilirim polyesterci? Tahmini ne kadar tutar?

Bu arada araç Peugeot 307.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalstorm -- 25 Mart 2011; 18:04:57 >
  • Küçük inc monitörler bulabilieceğiniz aşağıdaki linki inceleyebilrisiniz

http://www.merpazar.com/asp/group/244/7-8-10-Monitor

kendinizin bizzat birşeylerden bozarak yeni bir ürün yapması gayet güzel bir histir

ama düşünürseniz 3.5 '' disk büyüklüğünde aşağıdaki JETWAY in ürünlerinide inceleyebilirsiniz...

http://www.merpazar.com/asp/product/10655/Jetway-F33W-Mini-PC

• Monitör ve pc ayrı ayrı olunca pahalıya geliyor. 300 liraya, ikinci el çalışır durumda netbooklar var. Hem de üzerinde wireless, bluetooth, webcam vs. entegre olarak geliyor. Bir tane alıp parçalamayı düşünüyorum.

Yaklaşık 350-400 TL civarı bir bütçe ayırmayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalstorm -- 25 Mart 2011; 18:13:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLStorM

quote:

Orijinalden alıntı: command_4

polyestercilerle görüştünüz mü? araba güzelse verilecek paraya değecek gibi orijinalinden farksız polyester çerçeve yapılabilir.

Çerçeveyi nasıl yaptırabilirim hiçbir fikrim yok. İstanbul'da nerede bulabilirim polyesterci? Tahmini ne kadar tutar?

Bu arada araç Peugeot 307.

İstanbul'u bilmiyorum. Ben İzmir'liyim. İzmir'de her sanayii sitesinde polyesterci tamponcu var. Herhangi bir sanayii sitesine gitseniz sorabilirsiniz. 100 TL civarı tutabilir. Pazarlığa tabidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.