Şimdi Ara

lcd ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben dun psp 3000 aldim sarja taktiktan sonra ekrani falan ayarladim siyah yaptim o sirada dikkatimi cekti mavi birsey parliyor bu sikismis mi oluyor olu pixel mi oluyor anlayamadim bunun bir cozumu varmi ? olmadi yarin aldigim yere goturcem ufak bir mavi nokta var

• quote:

Orjinalden alıntı: BDK36

merhabalar

ben dun psp 3000 aldim sarja taktiktan sonra ekrani falan ayarladim siyah yaptim o sirada dikkatimi cekti mavi birsey parliyor bu sikismis mi oluyor olu pixel mi oluyor anlayamadim bunun bir cozumu varmi ? olmadi yarin aldigim yere goturcem ufak bir mavi nokta var

götürsende değiştirceklerini düşünme ölü veya sıkışmış pixeller garanti kapsamına girmiyor
  • ölü pikseli kendin de halledebilirsin zaten. hiç denemedim ama internette yapanların videoları var.istersen ayrıntılı yardım yollayabilirim
  • Slmlar ölü pixellerin bazıları düzeltilebiliyor ancak düzelmezse şöyle bir şey var alınan ürün ilk 7 gün içinde neden gösterilmeden iade edilebilir yani gidip direkt iade edebilirsiniz (tüketici koruma hakları)
    ayrıca ;
    Satın aldığınız mal ayıplı çıkabilir ya da size sunulan hizmet ayıplı olabilir.Malın ayıplı olduğunu anlarsanız, 30 gün içinde, bu malı satıcıya geri vererek; ödediğiz bedelin iadesini, aynı kalitede bir ürünle değiştirilmesini, ücretsiz onarımını, ayıbın nedeni kadar indirim yapılmasını talep edebilirsiniz. Satıcı bu talebinizi reddemez. Hizmetin ayıplı olduğunu görürseniz, yine 30 gün içinde, yeniden yapılmasını, ödediğiniz bedelin iadesini talep edebilirsiniz.
    (tüketici koruma haklarıhttp://www.tukoder.org.tr/index.php?a=67)

tabi aldığınız yer garantili satış yapan yer ise bu arada biraz araştırdım çok komik ama psp de 3 ölü piksele kadar normal olarak kabul ediliyormuş :) beni şahsen 1 tanesi bile çok rahatsız eder

http://forum.donanimhaber.com/m_5311908/mpage_1/key_//tm.htm#5320421
    buda forumumuzdan bi kaç bişey inceleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakuragi-kun -- 13 Haziran 2009; 10:21:08 >

• Ölü pixel galiba
  • 7 gün hariç hiç bi türlü almaz adamlar onu geri mal ayıplı fln filan hikaye çünkü ölü pixel garanti kapsamına girmiyor alırken o şartla veriolar zaten sana
  • birazdan goturcem aldigim yere ben yurtdisindayim sony storedan aldim pspyi bu arada o olu pixel icin olan videoyu dun oynattim 1 2 saat hala var o mavi sey sadece siyahta gorunuyor cok sinir bozucu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    LG MONİTÖR - YAN EKRAN
    7 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • degistirdiler yeni kutu acip sadece psp leri degistirdi sorunda hallolmus oldu tebrik ediyorum sony
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.