Ben masaüstü bilgisayarımı yaklaşık olarak 1 aydır kapamıyordum sonra başındayken birden lcd ekranımın parlaklığı düşmeye başladı sonra elle arttirdim hep kendi kendine azalmaya devam etti sonra pcyi 10-15 saat dinlendirdim ardından düzeldi fakat az önce aynı sorunu yeniden yaşadım BU NEDEN OLABİLİR LÜTFEN YARDIM EDİN
lcd paneli aydınlatan flouresant lambalarda problemin var bir servisi başvurman gerekebilir
Çok uzun süre kullandıktan sonra mı parlaklık düşüyor?Lcd ekran marka modeli nedir ve kaç yaşında?
lcd ekran modeli philips 190CW 3.5 YASINDA VE EVET COK COK UZUN SÜRE pcyi açık bırakınca olmaya başladı
Muhtemelen garantiside bitmiştir,bir bilgisayar tamircisine veya monitör tamir edebilen bir merkeze götürüseniz,pahalı olmayacak bir fiyata kurtarabilirsiniz...
arkadaşlar benim lenovo nun ekranı çok parlak bi türlü düşüremedim arkadan ışık vuruyolar sanki nasıl karartabilirim fn ve ok tuşları çözüm olmuyo değişik bi parlaklık var acil yardım lütfen hani çizgili kağıt vardı ya eskiden (Allahım verdiğim örneğe bak) işte onun çizgilerinin görünmediğini düşünün parlaklıktan o derece yani yardım lütfen lenovo ideapad bilgisayarım