Bildirim
LCD ekrandan görüntü alma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pinler de böyle olsa gerek
-
araya ekstradan bir devre olmadan görüntü alabiliceğinizi sanmıyoru. bir de resimdeki lcd ekranın çözünürlüğü ne kadar çok ufak duruyor. -
vs hs uçları direk bağlanabilir renk sinyalleri ise yüksek hızlı adc ile sürekli dönüştürülürse görüntü belki gelebilir.. aynı sistemi psp ekranı için düşünüyordum ama test imkanım olmadı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: reflection_91
araya ekstradan bir devre olmadan görüntü alabiliceğinizi sanmıyoru. bir de resimdeki lcd ekranın çözünürlüğü ne kadar çok ufak duruyor.
araya devre yaparım da ne yapmam gerektiğiyle ilgili fikrim yok. ekran çok küçük 1.5 inç falan -
quote:
Orijinalden alıntı: necoinside
vs hs uçları direk bağlanabilir renk sinyalleri ise yüksek hızlı adc ile sürekli dönüştürülürse görüntü belki gelebilir.. aynı sistemi psp ekranı için düşünüyordum ama test imkanım olmadı..
yüksek hızlı adc derken. biraz daha açabilirseniz deneyebilirm -
analog digital converter.. biraz da araştırmanız gerek bazı şeyleri.. ne yazıkki her elimize geçeni şuna takayım bu olsun diyemiyoruz elektronikte.. -
quote:
Orijinalden alıntı: necoinside
analog digital converter.. biraz da araştırmanız gerek bazı şeyleri.. ne yazıkki her elimize geçeni şuna takayım bu olsun diyemiyoruz elektronikte..
benim kimseden hazır birşey beklediğim yok. soruyu yanlış bir şekilde sordum galiba. analog dijital converter dediğinizi anladım. ama vga da r g b olmak üzere 3 adet renk çıkışı var. lcd de ise her renk için 6 şar adet bağlantı var. vga daki renkleri 6 bitlik bi adc ile mi dönüştürmemiz gerekiyor
-
birde böyle bi şekil buldum araştırırken. buna benzer bi bağlantıyla olabilirmi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X