Şimdi Ara

LCD HIZLI TEST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR CINDE LCD ALIRKEN PHILIPS SATICISI BANA ALACAGIM LCD NIN KALITESI ELIMIN TERSI ILE EKRANA HAFIF HAFIF CARPTIGIMDA VURDUGUM YERDEKI CARPMA ETKISI ILE EKRANDA YANIP SONME SIDDETINE GORE ANLAYABILECEGIMI GOSTERDI YANIP SONME SIDDETI NE KADAR FAZLA ISE OKADAR KALITESIZ OLDGUNU SOYLEDI HERKALDE BU EKRANIN ARKASINDAKI FLORESANLARLA ALAKALI GIBI BU NEDEN PHILIPS BAYISI GOSTERDI DERSENIZ HANGI MODEL OLDUGUNU HATIRLAMIYORUM AMA ISIK YANIP SONMESI HEMEN HEMEN YOKTU GIBI SIZ NE DERSINIZ BU KONUDA ACABA BU TEST MANTIKLIMI ?

• Rakip televizyonları bozmak için uydurdukları bir yöntem olmasın

Bazı firmaların AR-GE'leri dehşet boyutlarda çalışıyor demek.Bunlar bu ivmeyle uzay mekiği de yaparlar..Hale bak..HI-TECH ürün diye gazlıyorlar milleti...dünya para sayıp televizyonu almaya gidiyorsun...Adamların önerdikleri kontrol yöntemine bak

Sen de adama şöyle de.."ben de bir yerden duydum bu yeni LCD'leri 2,8 metre yüksekten baş aşağı sarkıtıp sonra yere attığında eğer kırılmadan yerden sekiyorsa o LCD en iyi LCD'dir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanda39 -- 18 Eylül 2006; 9:41:05 >
  • Belki bi ölçüde doğru olabilir ama lcd nin öyle karpuz seçer gibi alınacağını sanmıyorum
  • hikaye yahu karpuz mu seçiyoruz gerçekten??bunun için çeşiti testler wardır zaten şaplatmaya gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanda39

Rakip televizyonları bozmak için uydurdukları bir yöntem olmasın

Bazı firmaların AR-GE'leri dehşet boyutlarda çalışıyor demek.Bunlar bu ivmeyle uzay mekiği de yaparlar..Hale bak..HI-TECH ürün diye gazlıyorlar milleti...dünya para sayıp televizyonu almaya gidiyorsun...Adamların önerdikleri kontrol yöntemine bak

Sen de adama şöyle de.."ben de bir yerden duydum bu yeni LCD'leri 2,8 metre yüksekten baş aşağı sarkıtıp sonra yere attığında eğer kırılmadan yerden sekiyorsa o LCD en iyi LCD'dir"

• ilk defa duyuyorum böle bişi ne alaka???
    iyi arkasını koklayıp bakın dememiş
  • Evet bir noktaya kadar doğru ancak,
    arkadaki girişleride kontrol etmek gerekir bu yönteme ek olarak. Eğer hdmi girişine parmak attığınızda yumuşak ise lcd tam kıvamındadır yok sert bir his veriyorsa 2 hafta serin bir yerde yatırmak gerekir.
    bu arada birde uzaktan kumanda test yöntemi var. konu açılmışken anlatayım bari.
    Uzaktan kumandanın rengi ne kadar gri ise okadan uzaktan kontrol edebilirsiniz tv yi.Alırken bunlara dikkat etmek gerkir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K Tv test için videolar.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kumandanı rengiyle uzaktan kontrol yeteneği arasındaki bağlantıyı kuramadım bu bi standartmı yani mesafeye göremi renk veriliyo firmalar kendi renklerini vermiyomu bide siyah kumandalar ne olucak ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: realpassion

Kumandanı rengiyle uzaktan kontrol yeteneği arasındaki bağlantıyı kuramadım bu bi standartmı yani mesafeye göremi renk veriliyo firmalar kendi renklerini vermiyomu bide siyah kumandalar ne olucak ???

• Başlığı "LCD HIZLI TEST" ten "LCD HIZLI GEYİK" diye değiştirmekte büyük fayda görüyorum
  • tokatlayınca görüntüsü hd olan crtler çıkmış hem crt fiyatı hem de hd teknolojisi fiyat/performans süper
  • lcd'im lg32lc2r.kitapçığında da yazıyordu okumadan üflemeden izler iseniz,zinhaar lcd'nizde pikselleşme olabilüir.önce biraz şaşırdım ama hakkaten de component çıkış falan hikayeymiş, okuyup üfledikçe daha net görüntü alıyorum.hanım da üflüyor ikimiz beraber üfleyince çok felaket netlikte görüntü alıyoruz.nefesi kuvvetli olan çiftlere kesinlikle tavsiye ederim bu lcd'yi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi künefeci -- 19 Eylül 2006; 13:15:10 >
  • Valla ben de aynı olayı teknosa da bir lcd üzerinde deneyen bir insan görmüştüm. Hızla uzaklaştım tabii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: decsan

Evet bir noktaya kadar doğru ancak,
    arkadaki girişleride kontrol etmek gerekir bu yönteme ek olarak. Eğer hdmi girişine parmak attığınızda yumuşak ise lcd tam kıvamındadır yok sert bir his veriyorsa 2 hafta serin bir yerde yatırmak gerekir.
    bu arada birde uzaktan kumanda test yöntemi var. konu açılmışken anlatayım bari.
    Uzaktan kumandanın rengi ne kadar gri ise okadan uzaktan kontrol edebilirsiniz tv yi.Alırken bunlara dikkat etmek gerkir

SÜPER

• ARKADASLAR ILK ONCE BANADA SACMA GELDI BURDA YANI CINDE OKADAR COK MARKA VE SAHTE LCD TV VARKI ANLATAMAM BIZZAT KENDIM SAHTE LCD EKRANINA VURDUGUMDA PARLAMANIN EKRANIN BUYUK BOLUMU KAPLADIGINI GORDUM BU ORJINAL MARKALARDA DAHA AZ OLDU (PHILIPSTE ISE COK AZDI ) ISTERSENIZ BIR DENEYIN PARLAMAYA GORECEKSINIZ TEKNIK BILGISI OLAN BIR ARKADAS BUNU ACIKLAYABILIRMI KESINLIKLE BIR BAGLANTI VAR BANADA SACMA GELDI HATTA ALDIGIM LG 42LC42R YI BU YONTEMLE DEGIL FORUMLARI OKUYARAK KARAR VERDIM VE ALDIM. SADECE ILGINC BIR YONTEM NE DERSINIZ ?
    HEE BU ARADA KARPUZ SECMESINIDE IYI BILIRIM
  • LCD Yİ DİŞLESEK BİR SONUÇ ALABİLİR MİYİZ ACABA?
  • Ya abi ellemeyin LCD'nizin orasını burasın
    Bunu yerine koyup doğru düzgün bağlantılarını yapıp karşısına yayılıp izliyceksiniz keyifle
    Pinpon topu gibi orasına burasına vurmayın...mesela bir kedi alın bişeylerle oynamak istediğiniz zaman onu elinize alın..
  • bu başlığı sevelim, besleyelim koruyalım
    son günlerin en iyisi çünkü
  • en gusel LCD secme yontemi, ekrana tukurmektir.
    kontrasti, iyi olan lcd, buna tepki vermeyecektir.
    kontrasti dusuk, cozunurlugu dusuk,
    renk gamutu dusuk olan ise,
    hemen piksellesecektir.
    (munferit test)

bunu mumkun oldugunca, yanyana
    bi cok marka ve modeli bulabileceginiz
    elektronik magazalarnda deneyiniz.
    (umumi test de denir)
    hepsine sirasiyla tek tek tukurunuz.

guvenlik veya tukkan sahibi yaniniza kosarak gelirse,
    onlarada tukurup kaciniz...
    (yusuf-yusuf testi diye adlandirilir)
  • Sulokal'a ek olarak
    Ayrıca dükkandan kaçarken gaz çıkarmak yolu ile hem hızınızı arttırırsınız hemde arkadan gelenleri kokuyla yavaşlatır hatta hayattlarından bezdirip pes etmelerini sağlıyabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.