Şimdi Ara

LCD HIZLI TEST (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sulokal

moonday ;

senin actigin topic, geyikle doldu ama,
    uzerine alinma.

hepimizin bi rahatlamaya ihtiyaci vardi,
    bu topic vesile oldu.

sakalar, geyikler, kendi aramizda, sahsi degil yani...
    dalga gecme amacli degil...

sulokal kaliteni konuşturdun yien
    Avatar daha bir yakıştı şimdi sana bence...
  • 2 sn.yede forum analizi
  • imzama da uymus dimi...
  • "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
    Ve bir orman gibi kardeşcesine... "

Abi devamı gelsin bunun...Ben rakıyı açtım servise başladım baradaklara....
  • senin resmi ne zaman görsem ata demirer in oyunu geliyo aklıma kadir inanır vs. saruhan
    Kadir:saruhan duydumki kara büyü yapıyomuşsun bundan sonra yapılmayacak güçsüzler ezilmeyecek töbe ediceksin yarında galdaf'ıda alıp cumaya gideceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realpassion -- 21 Eylül 2006; 13:46:53 >
  • bende senin imzani ne zaman gorsem,
    o zincirlikuyu trafigi geliyor aklima.
    zaten beynimize kazidilar o yaziyi.
    dur-kalk trafikte beki 50 kere o yaziya bakiyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanda39

"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
    Ve bir orman gibi kardeşcesine... "

Abi devamı gelsin bunun...Ben rakıyı açtım servise başladım baradaklara....

yeni raki istemem, emperyalist oldu.
    amerikan mali.
    Tariş olsun.bizim olsun.
  • Benimde ordan kazındı aklıma zaten bi türlü kurtaramadım imzama bile yansıdı
    quote:

Orjinalden alıntı: sulokal

bende senin imzani ne zaman gorsem,
    o zincirlikuyu trafigi geliyor aklima.
    zaten beynimize kazidilar o yaziyi.
    dur-kalk trafikte beki 50 kere o yaziya bakiyorsun...
  • ARKADASLAR OKUDUKCA GULMEKTEN GEBERIYORUM ARADA IYI OLDU VALLA DAHA DEGISIK TEST ETME YONTEMLERINIZ VAR ISE ONLARIDA BEKLERIM
  • işaret parmağınızı emme yolu ile ısladıktan sonra hdmi girişine sokuyosunuz diğer işaret parmağınızıda sol kulağınıza sokuyosunuz ve aklınızdan bir sayı tutuyorsunuz ekrana geliyo ise kaliteli ve akıllı bir paneldir tercih edebilirsiniz.
    YANLIZ BUNLARA DİKKAT:
    1- Parmağınızı yeteri derecede emmezseniz hdmi girişine sokarken sorun yaşayabilir hatta parmağınızı kanatabilirsiniz.
    2- Parmağınızı sol kulağınız yerine sağ kullağınıza sokarsanız tuttuğunuz sayıyı değil cinsel fantazileriniz ekrana yanısır ki bi alışveriş merkezinde bunu tavsiye etmem (evde bol bol deneme şansınız olacak)
    3- Hdmi girşi yerine dvi componet scart ta kullabilirsiz ama kalitede düşme olur parmağınızın boyutu yüzünden hdmi olmuyosa scart işnizi kolaylaştırır ama çok net bi görüntü beklemeyin mesela 3 rakamını tutanlar dalgalanma yüzünden 8 görebilirler.
    4- Gelelim bağlantıya işaret parmak to işaret parmak en iyisi eğer bir iaret diğeri başka parmaksa zaten görüntü alamazsınız kulak deliği ufak ulanlar yada işaret parmağı yaralı olanlar serçe parmak to serçe parmak bağlantısınıda kullanabilirler.
    5- işaret parmağınızı görüntü almak için sadece kulağınıza sokun diğer girişlerinize sokarsanız ağız, burun vs. anlık tatmin olur ama görüntü alamazsınız.

Not: Bu yöntemler özel araştırmalar sonucu bulunmuştur. Ne kadar garip gelsede önyargılarınızı bi kenara koyup yapılan açıklamalara uyduğunuz takdirde size en uygun paneli alacağımızdan kuşkumuz yok.

• yere atın düştüğünde birşey olmuyorsa cillop gibim bir lcd dir.
  • aslında işin aslı varmış galiba. lg kore sitesinde 32" lcd incelerken "xcanvas" diye bir panel teknolojisinden bahsedildiğini gördüm. (gördüm! okuyamadım :)) 32LX2DC modelinde bahsettiğiniz karpuz seçme stilinde bir teste ait görüntüler vardı. şu xcanvas hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba??

edit: bahsedilen teknıloji Super IPS miş. (Super-In-plane Switching) Hitachi geliştirmiş. Faydalı birşeye benziyor. İlgilenenler için detay burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthur_dent -- 9 Ekim 2006; 16:11:09 >
  • lcd lerde müjde

düşük çözünürlüklü lcd ler için özel kalemler çıkmış
    lcd nin üzerine noktalar ekliyosunuz
    bir anda lcd 1920x1080 çözünürlüklü oluyor

Daha sık nokta koyabilirseniz full hd yi de geçer. ha gayret
  • ahahahaha beyler gece gece beni güldürdünüz, allahta sizi güldürsün
  • bu konuyu up yapalım,bugünlerde ihtiyacımız olabilir.
  • Sağlamlık:Once teknosaya gırıceksın sonra elının arkasıyla sakin sakin lcd tv lere vurucaksın!Eger metal ses degilde daha sert bır ses gelıyorsa o en saglam lcd dır

konstrat testi:sonra lcd nın ekranını nefesını toplıyıp uflıyceksın eger lcd nın ekranı ufurmekten buğulaşmıyorsa onun konstratı en ıyı ayarlanmıs lcd dır hemen al

Çözüürlük testi:en onemlısı elını cebıne sok beklet ıyıce terlesın sonra LCD tv nın ekranına 5 parmagını bırden ıyıce yerlesıcek sekılde elını bastır eger elının ızı cıkıyorsa onunda cozunurlugu cok hasasas ayarlanmsıtır

bu uc hızlı testen gecıyorsa lcd kucakla hemen teknosadan cık(parasını odemeyı unutma ama cıkarken sonra teknosanın cıkısındakı cıhazlar otuyor rencıde olursun)

Bırde bırısı gelıp ne yapıyorum dıye sorarsa Avrupadakı standart Hızlı LCd testlerını uyguluyorum dersın.)Terslerse sende tersle almıyorum de cık!Bu onemlı boylece havada atmıs olursun teknosa ıcındekılere hemde testlerını bıtırmıs olursun!Sonra bır tandıgını gonder testınden gecen LCD aldır!Ama teste tabıı tutugunu aldırma buyuk ıhtımalle testlerden dolayı ekranı bıraz ıslanmıs ve lekelenmsıtır aynı modelın sıfırını al.)

• yaa millet kopmuş burda ALLAH iyiliğinizi versin emiiiiiii
  • Daha önce bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum

• Çekiçle vursak daha etkili olmazmı, ne öyle elinin tersiyle falan

Onu bunu bilmem, alırım yanıma dvd filmlerimi, koyarım tv ye, kumandasınıda alır renk ayarlarını yapar test ederim. Buna izin vermezlerse çıkar gider,başka yere bakarım.

Ama kesin bişey var, karpuz seçer gbi seçmemize izin vermeyecekleri kesin...
  • ee bende size bizim yörelerden bi türkü okuyam bari

gule gule damdan gel dam çamursa lcd'ye bas gel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.