Şimdi Ara

lcd için receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, önümüzedeki hafta kısmetse Toshiba 37C3500 model lcd tv yi satın alıcam. yeni taşınacağım binada (yeni bina 1 sene önce yapılmış) mütahit çatıya merkezi iki adet çanak bağlayıp dağıtıcılarla her evin salonuna kadar kablo çekmiş. bağlantıyı buradan alıcam bu bana görüntü kalitesi için dezavantaj sağlar mı? bir de 300 milyona kadar iyi bir görüntü alabileceğim hangi receiver i tavsiye edersiniz. bağlantı tipini de belirtirseniz çok sevinirim( altın uçlu scart, component vs.) son olarak sormak istediğim konu ise formda bazı uyduların scart çıkışlarından da YUV u etkinleştirmekten bahsediyordu. YUV, RGB, component farklı şeyler mi? kimisi next in görüntüsü kötü diyor, kimisi iyi diyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla...

• dreambox 500 plus al derim.
  • dm 500 plus nereden bulabiliriz.nette güvenilir bir yer var mı?
  • pm attım
  • Arkadaşlar bende yeni LCD Tv aldım ve bende Digitürk var.PS3te inanılmaz ancak normal kanallar gerçekten kötü.Acaba Altın uçlu scart alsam ne kadar fark eder.TV Sony 32 S 3000.Digitürk ise küçük siyah kutulardan.Acil yardımlarınızı bekliyorum.
  • skart ile çok iyi görüntü alacagını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 5 Mart 2008; 23:44:24 >
  • sayın ertuğrulgazi 500 plus uygun fiyatlı nereden alınabilir? pm lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.