adem21 arkadaşim eğer marka biraz düzgünse 12ms alabilirsin.tabi mümkünse 8ms al.ama uyduruk markalari salla.tomshardware bakarsan 12ms lerin 30msde çalıştığını gorursun...
benim tavsiyem 19" alicaksan l90d+ 17" alicaksan samsung 8 veya 12ms lik ürünlerinden bulabilirsen onlardan al.
arkadaşım daha önce de defalarca yazılmış marka çok çok önemli.ben samsung 710v lcd monitör kullanıyorum.tepki süresi olayını bilmiyodum monitörü alırken bu modeller 25 ms olarak üretiliyomus fakat yeniler artık 16ms olmuş.çok şükür benim de şubat 2005 malezya üretimli ve 16 ms. ghost olayını öğrendikten sonra çok moralim bozuldu 16 ms diye.kurmadık oyun (hl2,unreal,nfs2,hitman,madol of honer,fifa05,...) bırakmadım.hiç bişey olmadı.süper bi görüntü.nedenini çok araştırdım.sebep şu : tepki süresini yalnızca en hızlı tepki veren renklerin ölçülerini tepki süresi budur deyip çıkıyolar ama sonuç o deil.önemli olan ortalama tepki süresi.samsung bu konuda gerçekten en ii olarak gösteriliyo çoğu yerde.birsürü azbilindik veya bilinmedik firma yazar 12 ms diye.sakın inanma ghosttan kurtulamazsın.sana bi örnek vereyim bu forumlarda bi arkadaş nec lcd aldı.12 ms diye.nadirde olsa ghost yaşıyo söyledi.şimdi benim monitör 16 ms onunki 12 ms.onda ghost var ama bende yok.yorum senin.bana kalırsa hiç düşünme samsung al! pişman olmazsın söylediğimi dinle.çok da fazla araştırma kafayı yersin benim gibihemen git ve al
philips 17" 170c5bs/07 modelini kullanıyorum hiçbir problem yok tepki süresi 12ms ama samsung da alabilrsin hatta samsungun daha iyi olduğunu söylediler fakat erzincanda teknik servisi olmadığı için philips aldım. alacaksan bence bu ikisinden birini al.
ViewSonic VX912
SONY 19"1000:1 kullanan varmı ? varsa oyunlardan filmden foto yollayabilirmi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme